Hokej

K tomu rekordu Třince.
Být los ELH jiný, narazit na Pce třeba ve 4 kole tak prodavačky budou reptat, očka suchá a psát se bude o rozorávání mezí.
Hlavně ze začátku soutěže co jsem viděl, jim k vítězství několikrát pomohli pruhovaný, třeba zápas s Kladnem.. Ale ted je pravda, že jsou už rozjetý.. rád budu i za dva body v tu neděli

Já bych nebyl tak přísnej, hra sice nic moc, ale včera v noci přiletěli z Francie, dneska zas museli busem do Mordoru, asi to cestování taky sebere nějaký síly. Snad budou kluci v pořádku.
Přesně tohle jsem měl už ráno v hlavě. Z Brčálníku cesta do tyhle prdele a tenhle styl hokeje. Náročný. Borci to zvládli dobře. Vezou tři body, bohužel i zranění. Já jim děkuju.

Okénko do mládeže je tu. Naši junci i starší dorost, na rozdíl od těch mladších kategorií zkrátka jedou a vítězí.

ELJ: PCE– KV 6 :2, naše góly: 4. Sekanina (Válek, Bórik), 6. Korec (M. Kovář, Koníř), 8. Bórik (Macek), 15. Macek (Dubovči), 20. Koníř, 60. Jevtěchov.. V první třetině jsme zapnuli turbo. A zbytek zápasu se jen dohrával. Naše sestava: Tuláček (Osvald) – Křečan (A), Chaloupka, Dubovči, Novosad (A), Řehořek, Cífka – Joska, Bórik, Ryšavý – Matěj Novák, Korec (C), Macek – M. Kovář, Koníř, Jevtěchov – Sekanina, Teplý, Válek.. Trenér: Jakub Venc

ELSD: PCE – ZLI 5 :3, naše góly: 12. Hynek, 19. Korotkij (Jahn, Jakub Hladík), 23. Jahn (Jindřichovský), 35. Piskač (Korotkij), 55. Marianek (Jahn, Zalubil).Nejdříve Zlín, pak dvakrát my, potřetí my a posléze dvakrát Zlín a do dvou minut nebo i rychleji naše odpověď. Excelovali reprezentační obránce David Jahn (16 let) 1+2 a loňský deváťák Oleksy Korotkij (15) 1+1. A to se bavíme o zápase staršího dorostu. Naše sestava: Marossy (Vostřák) – R. Mach, Piskač, Spitzer, Jirouš, Jahn (A), Hynek – Jakub Hladík (C), F. Švejda, Zalubil – Marianek, D. Holub, Fiala – Semjonovs, Řehoř (A), Jindřichovský – Korotkij.

Nenapovídat. Víte, že sem choděj za rozumy všichni podcásteří a hokejoví expertí. :)

Comedy Savage GIF

V neděli tedy bude chybět Koštálek a asi Sedlo (naraženina? - ještě, že pak máme dlouhou pauzu) .
Víc mám strach o Sobotku. Fakt je, že ty svině zebry tohle nepískli a pak at se nikdo nediví frustraci Koštálka....

Ten vypadá hodně dobře letos. Jestli ho nepodepíše Sejk, tak ho udělá Sparta. To je přesně hráč, co by jim tam pasoval do té spodní šestky místo těch liných Hrabiku, Najmanu a spol. A nám by se do příštích let někdo takový hodil. Přece jen Poula, Sob nebo Vondráček úplně nemládnou..

Sedlo bude podle mě v pořádku (otočení nohy tam snad nebylo), ale bude to dva tři dny bolet. Soba prý odvezla záchranka, takže tam to bude horší.

Ten vypadá hodně dobře letos. Jestli ho nepodepíše Sejk, tak ho udělá Sparta. To je přesně hráč, co by jim tam pasoval do té spodní šestky místo těch liných Hrabiku, Najmanu a spol. A nám by se do příštích let někdo takový hodil. Přece jen Poula, Sob nebo Vondráček úplně nemládnou..
Já si to myslím taky

Kladno průběžně čtvrté, to koukám. Jsem zvědavý jak to s nimi uhrajeme

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno