Jirka.
Kapitán na ledě
- 6,848
- 4,381
myslím že odkládáme příští pátek, po dalším zápase ligy mistrů...Divil jsem se, proč jsme ten zápas neodložili
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
myslím že odkládáme příští pátek, po dalším zápase ligy mistrů...Divil jsem se, proč jsme ten zápas neodložili
Hlavně ze začátku soutěže co jsem viděl, jim k vítězství několikrát pomohli pruhovaný, třeba zápas s Kladnem.. Ale ted je pravda, že jsou už rozjetý.. rád budu i za dva body v tu neděliK tomu rekordu Třince.
Být los ELH jiný, narazit na Pce třeba ve 4 kole tak prodavačky budou reptat, očka suchá a psát se bude o rozorávání mezí.
Čekám tři jako Havelka z LitvínovaNejdříve se optám, kolik vyfasuje Koště za svůj blikanec od DK? Čtyři zápasy?
Doživotí na Židově....Nejdříve se optám, kolik vyfasuje Koště za svůj blikanec od DK? Čtyři zápasy?
Nebudou tam rovnou zůstávat na neděli?Já bych nebyl tak přísnej, hra sice nic moc, ale včera v noci přiletěli z Francie, dneska zas museli busem do Mordoru, asi to cestování taky sebere nějaký síly. Snad budou kluci v pořádku.
To hrajeme domaNebudou tam rovnou zůstávat na neděli?
Přesně tohle jsem měl už ráno v hlavě. Z Brčálníku cesta do tyhle prdele a tenhle styl hokeje. Náročný. Borci to zvládli dobře. Vezou tři body, bohužel i zranění. Já jim děkuju.Já bych nebyl tak přísnej, hra sice nic moc, ale včera v noci přiletěli z Francie, dneska zas museli busem do Mordoru, asi to cestování taky sebere nějaký síly. Snad budou kluci v pořádku.
Spíš LichtagNa Kladně gol Lichták
3Nejdříve se optám, kolik vyfasuje Koště za svůj blikanec od DK? Čtyři zápasy?
už opravuju tu hrubiciSpíš Lichtag![]()
Promiň, v pohodě, nebylo myšleno zle. Ber to jako sranduuž opravuju tu hrubici
To už máme předehrané a nebylo to kvůli LMmyslím že odkládáme příští pátek, po dalším zápase ligy mistrů...
já to bral v pohoděPromiň, v pohodě, nebylo myšleno zle. Ber to jako srandu
Ten vypadá hodně dobře letos. Jestli ho nepodepíše Sejk, tak ho udělá Sparta. To je přesně hráč, co by jim tam pasoval do té spodní šestky místo těch liných Hrabiku, Najmanu a spol. A nám by se do příštích let někdo takový hodil. Přece jen Poula, Sob nebo Vondráček úplně nemládnou..Spíš Lichtag![]()
Já si to myslím takyTen vypadá hodně dobře letos. Jestli ho nepodepíše Sejk, tak ho udělá Sparta. To je přesně hráč, co by jim tam pasoval do té spodní šestky místo těch liných Hrabiku, Najmanu a spol. A nám by se do příštích let někdo takový hodil. Přece jen Poula, Sob nebo Vondráček úplně nemládnou..
ok, fajnTo už máme předehrané a nebylo to kvůli LM