Hokej

Tak pozor! Sice inline hokej vůbec nesleduju, jen vím, že někteří extraligoví hráči jej v létě hrají i na nejvyšší úrovni v rámci přípravy, ale tohle mě dostalo. MS junioru v inline hokeji a koná se v Paraguayi (první otazník) a utkání Namibie versus Česko 4 :5 po prodloužení. WTF Tři otazníky!

Včera super, tenhle výkon proti rudejm chci vidět ještě minimálně 3x v základní části. Sparta může být ráda, ten výsledek pro ně je hodně shovívavej. Asi to tam mají fakt pěkně rozesraný a víte co, já jim to přeju 😂

Pust si Radka Dudu v Mistrech světa ten se s tím moc nesral :)

Momenty Momentuse: „Rozklikni si rooster Třince a podívej se, kolik frajerů vyhrálo ty tituly.“ :)

rooster:

200.gif

roster:

line up roster GIF by NBA

Trejd by mohl pomoct i Hyčmenovi. Jde domů, do klubu, jehož jedinou ambicí je dostat pod sebe jeden klub, nejspíš Olomouc, a vyhnout se baráži. A dostat pod sebe Olomouc myslím v silách Boleslavi je. Hyka tam dostane první lajnu, přesilovky a nějaký body udělá. Úplný jelito to samozřejmě není, v ofenzivě Bolce pomůže....
Olomouc je letos zatím hodně špatná. Sice to v minulosti vždycky nějak uplácali a nějakýho totálního loosera pod sebe dostali. Letos to ale podle mě stačit nebude, protože tam žádnýho totálního loosera nevidím. Jsou tam tři čtyři týmy cca na podobný úrovni, z nichž je podle mě Olomouc nejslabší... O baráž to letos podle mě bude boj do posledních kol...
Řekl bych, že v těchto vodách záleží na kvalitě vedení a realizačního týmu skoro stejně, jako na kvalitě kádru. Proto si to dovolím trochu oponovat a dolů pošlu Boleslav a Litvínov, protože Boleslav má pana Tůmu a Litvínov ani nemluvím.

Namáznul zezadu s výskokem Olesena na mantinel a pak se sebou nechal lomcovat Poura, který šel samozřejmě ven...

Můžete sem někdo ve stručnosti napsat, co vykládal Duda o tě Spartě? Co sextant tedy asi stalo? Dík moc

Můžete sem někdo ve stručnosti napsat, co vykládal Duda o tě Spartě? Co sextant tedy asi stalo? Dík moc

Hmmm... sextant 😏😁
Pravil, že si Pražák šel zahrát někam hokej a nabízeli mu tam na sparťanskou výbavu... rukavice, Chlapíkovy hokejky... jmenoval konkrétně SPA kustoda 🤷

Jak psal jeden z Rudých fanoušků. Většina týmů odkládá do 3. a 4. vyhořelé hráče z prvních dvou lajn. U nás se cíleně přivádějí hráči i do 3., 4., kde mají svůj přesně daný úkol. Chodí na oslabení, kde dělají odvání neuvěřitelné penzum práce. Namátkou zmíním třeba Kela a Laukyče, všichni říkali, že musí být někde nahoře a když se propadnou sestavou, tak to nebude fungovat, ale nepřipadá mi, že by byl někdo z nich kyselý.

Myslím, že za zmínku stojí i Gazdič, dostal novou roli. A jak je z náznaků vidět pere se nejen s tím, ale zvládá to a jsem rád, že tu je.
Ještě to chce vyladit tu obranu, abychom nedostávali zbytečné góly a nevraceli sami soupeře do hry.
Gazdu jsem tady po par zapasech kritizoval za dlouhodoby prumerny vykony. Musim rict, ze posledni zapasy hraje nejlepsi hokej od zacatku angazma v Dynamu. Nedela kraviny, zjednodusil to vzadu, oslabeni me prijemne prekvapil. Opravdu bojuje, to se ceni.

Lauko a Kaut, to jsou magneti na zranění a to jsem si nevšiml ničeho v zápase se Spartou

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno