Valien
Zkušený bek
- 573
- 614
Už v Brně rozpouští led v nové aréně?Vyhodí Zábranský sám sebe? :-D
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Už v Brně rozpouští led v nové aréně?Vyhodí Zábranský sám sebe? :-D
Ano, vím jak to myslíš, proto jsem psal že doufám, že to nebude pravdaTěžko říct, tenhle profil je někdy úplně v lese a jindy má naopak pravdu. Každopádně, jestli tentokrát pravdu má, tak je to neskutečná škoda a Laukiče je mi fakt líto…hodně by chyběl.
Kometa úplně marná...
To bude ve čtvrtek souboj titánů v O2![]()
Ta částka je snad mnohem větší.Do problémech ve Spartě nevidím a upřímně jsou mně jedno... Ale co se týká 30 milionů, jak znám fanfarona Dudáka, minimálně polovinu bych z týhle jím do éteru vypuštěný sumy ubral...
Který Podvodníci? Já už se v těch všech kauzách klubů nevyznámNevím jestli to je pravda, je to ze sítí, prý výměna na trase Sparta - Podvodníci...to jsem zvědav
Pavel musil možná? Nejsem si jistejProsím vás, "legendární HyMuLe" je co? Hyka, ???, Lenc?
Jestli celá údajná aféra na Spartě je o 30 mil a ukradených hokejkách, tak nevím, co se řeší. Kustod do tepláků, ale jinejch než je zvyklej a to je asi tak všechno, ne? Co by se mělo dít jiného? Myslím, že Smidbersky a po něm Šebek a spol pumpli dynamo o daleko víc...
Myslim ze Pavel Musil byl ten treti...Prosím vás, "legendární HyMuLe" je co? Hyka, ???, Lenc?
Jestli celá údajná aféra na Spartě je o 30 mil a ukradených hokejkách, tak nevím, co se řeší. Kustod do tepláků, ale jinejch než je zvyklej a to je asi tak všechno, ne? Co by se mělo dít jiného? Myslím, že Smidbersky a po něm Šebek a spol pumpli dynamo o daleko víc...
Je to tak, svého času smrtící lajna. To byly časyMyslim ze Pavel Musil byl ten treti...
HradecKterý Podvodníci? Já už se v těch všech kauzách klubů nevyznám![]()
tohohle podvodníka už Sralta má : )Hradec
Já to slyšel včera v Pardubkách, normálně si to tam vyprávěli lidi na tribunách. Jenom říkám. jak to je.Koukám teď na Mistry světa a v okamžiku, kdy tam Duda zjevně neplánovaně a zcela nečekaně propíchnul ten průser na Spartě, tak Homolka i Tlustý vypadali, že je z toho trefí![]()
Tak i Duda povídal, že si o tom povídají na hokejích úplně všichni, nicméně Homolka zjevně nebyl nadšen, že jejich podcast je první médium, kdo to oficiálně posunul z úrovně lidové slovesnosti na vyšší levelJá to slyšel včera v Pardubkách, normálně si to tam vyprávěli lidi na tribunách. Jenom říkám. jak to je.
VojtěchHradec
Nákladal i po letech zde strávených používá termín Pardubičáci, to o něm vypovídá vše.Nakládal asi taky slušně bojoval proti nové hale a opět si neodpustil pár svých poznámek a přitom být aktivní hráč Pardubic, tak by byl první kdo by za to tleskal, celkem smutný jak se nyní chová.
To je ale překvapení!!!![]()
Nová hala v Brně na trojnásobku ceny: obavy z omezení investic
Téměř před dokončením je aktuálně multifunkční hala v Brně. Zatímco v začátcích plánování projektu se mluvilo o nákladech do zhruba dvou miliard korun, dnes se předpokládaná cena pohybuje kolem bezmálbrnensky.denik.cz
Tam to je jako ve Spartě, tuneluje se dokud je z čehoTo je ale překvapení!!!![]()