Hokej

Těžko říct, tenhle profil je někdy úplně v lese a jindy má naopak pravdu. Každopádně, jestli tentokrát pravdu má, tak je to neskutečná škoda a Laukiče je mi fakt líto… 😏 hodně by chyběl.
Ano, vím jak to myslíš, proto jsem psal že doufám, že to nebude pravda

Do problémech ve Spartě nevidím a upřímně jsou mně jedno... Ale co se týká 30 milionů, jak znám fanfarona Dudáka, minimálně polovinu bych z týhle jím do éteru vypuštěný sumy ubral...

Do problémech ve Spartě nevidím a upřímně jsou mně jedno... Ale co se týká 30 milionů, jak znám fanfarona Dudáka, minimálně polovinu bych z týhle jím do éteru vypuštěný sumy ubral...
Ta částka je snad mnohem větší.

Rozkrást 30 a víc milionů na výstroji? To je strašný množství hokejek, rukavic, bruslí... To musel krást po tisících kusech a to by si snad musel někdo v klubu všimnout. Takže buďto tam nefungovaly žádný kontrolní mechanismy, nebo ho kryl někdo výše postavený, nebo je ta suma přehnaná...

Nevím jestli to je pravda, je to ze sítí, prý výměna na trase Sparta - Podvodníci...to jsem zvědav

Prosím vás, "legendární HyMuLe" je co? Hyka, ???, Lenc?
Jestli celá údajná aféra na Spartě je o 30 mil a ukradených hokejkách, tak nevím, co se řeší. Kustod do tepláků, ale jinejch než je zvyklej a to je asi tak všechno, ne? Co by se mělo dít jiného? Myslím, že Smidbersky a po něm Šebek a spol pumpli dynamo o daleko víc...

Jestli celá údajná aféra na Spartě je o 30 mil a ukradených hokejkách, tak nevím, co se řeší. Kustod do tepláků, ale jinejch než je zvyklej a to je asi tak všechno, ne? Co by se mělo dít jiného? Myslím, že Smidbersky a po něm Šebek a spol pumpli dynamo o daleko víc...
Pavel musil možná? Nejsem si jistej

Myslim ze Pavel Musil byl ten treti...

Koukám teď na Mistry světa a v okamžiku, kdy tam Duda zjevně neplánovaně a zcela nečekaně propíchnul ten průser na Spartě, tak Homolka i Tlustý vypadali, že je z toho trefí 🤣
Já to slyšel včera v Pardubkách, normálně si to tam vyprávěli lidi na tribunách. Jenom říkám. jak to je.

Já to slyšel včera v Pardubkách, normálně si to tam vyprávěli lidi na tribunách. Jenom říkám. jak to je.
Tak i Duda povídal, že si o tom povídají na hokejích úplně všichni, nicméně Homolka zjevně nebyl nadšen, že jejich podcast je první médium, kdo to oficiálně posunul z úrovně lidové slovesnosti na vyšší level 🤷 Konečně i Chramouzky se tvářil, že byl důsledně varování před zveřejněním jmen a vůbec čehokoliv ....

Nakládal asi taky slušně bojoval proti nové hale a opět si neodpustil pár svých poznámek a přitom být aktivní hráč Pardubic, tak by byl první kdo by za to tleskal, celkem smutný jak se nyní chová.

Nakládal asi taky slušně bojoval proti nové hale a opět si neodpustil pár svých poznámek a přitom být aktivní hráč Pardubic, tak by byl první kdo by za to tleskal, celkem smutný jak se nyní chová.
Nákladal i po letech zde strávených používá termín Pardubičáci, to o něm vypovídá vše.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno