„Tohle je možná ten nejlepší pohled shora na ledovou plochu, jaký jsem kdy viděl, když nepočítám místa na novinářských tribunách. Horní patro tu visí ze zdí podobně jako ve staré Winnipeg Areně nebo v Le Colisée v Quebecu,“
No, aniž bych věděl, že rady jsou nějací kanadští "odborníci" na hokejové haly, tak jsem v neděli, asi to vyvolala ta atmosféra v hale, říkal kolegovi, co vedle sebe máme permice už přes 20 let, že jediné, z čeho mám strach u nové haly, jestli tam bude místo s takovým výhledem, jako máme z našich míst na balkoně teď, a jestli tam bude, jestli na tu permici budu mít. Já si tedy trochu myslím, že tam takové místo prostě nebude, ale s tím se nějak budu muset smířit.
No a k té atmosféře v neděli v hale. Byla skvělá a přitom jsme se cítil úplně super, mnohem lépe než v play off. Asi to bylo tím, že jednak bylo od začátku vidět, že máme obří sílu, ale asi to bylo i tím, že jsme si říkal, že je základní část, když se prohraje, nic se neděje, hlavně, že je krásný hokej. Když si představím, že ten rozdíl mezi zápasem základní části a třeba sedmým v play off musí zkousat ti hráči na ledě, když já to nemůžu vydýchat a to jen sedím a čumím, klobouk dolů. A to je to jen pitomý hokej. Co takový doktor před tím, než mi řízne do mozku?