Hokej

V zimáku sparťani Horák Bártou taktně ctí presumpci neviny, když byl dotaz na kauzu ve Spartě. Být něco v Dynamu to by byl jiný fičák🤔

Já proti Hykovi nic nemám, i mu přeju, aby si v Bolce ke spokojenosti klubu i jeho samotného zahrál pěknej hokej.... Něco tady odehrál, nějaký otisk tady zanechal...
Mám to úplně stejně. Kdysi jsme byli z jeho příchodu nadšení, nemám důvod ho nějak špinit. To, že mu to poslední sezony nejde je fakt, jako je na druhou stranu faktem, že postavit ho do lajny s Veselainenem a Hrabíkem je opravdu kumšt, tam by nebyl nic platnej ani Červus. Současná Sparta má jiný problémy než Hyku, on to odnese, ale bude to stačit? Hyka určitě v Bolce pookřeje, hokejista to je, má za sebou zatím docela fajn kariéru, jen musí cítit důvěru (třeba takovou, jako má Řepík, který hraje ještě větší hovno), tak jednoduché to je.

Věřím, že tímto můžeme uzavřít celou letitou ságu o Hykovi zde. Stejně jako Herčík je konečně v klubu, který je adekvátní jeho výkonnosti.
Uzavřít to musíme s tím, že jsme se chybně zbavili dvou opravdových hokejistů, kteří nebyli kopyta a dokázali objet hydrant. Ten Tomášek teď sice taky ukázal, že hydrant objet nějak dovede, ale vzhledem k tomu, že ho tady nesmyslně a nepochopitelně utápíme až ve druhý lajně, tak je jasný, že nikdy neukáže, co doopravdy umí. Děláme to prostě špatně 🤷 Jo, a ten Will je taky díra.

Ona si sparta může myslet, jak je na tom špatně, ale až přijede ve čtvrtek do o2 areny Aaron Irving a pošle tam dva rakeťáky od modrý, tak to bude teprve prdel..

Ona si sparta může myslet, jak je na tom špatně, ale až přijede ve čtvrtek do o2 areny Aaron Irving a pošle tam dva rakeťáky od modrý, tak to bude teprve prdel..
....a nebo po třech zápasech bude dělat Svozilovi společnost na tribuně...

Irenko, já su tak šťastné.,.. S proč Bohušu? …. Protože fandím klubu, který řeší jen důležité věci a přestup Hyky do Boleslavi mi je úplně u řiti.
Edit: teda tankuje mě asi stejně jako přestup Hlavy z Litvínova na Kladno

Naposledy upraveno:
Může být cirkus Praha trapnější, nemůže. Nejprve píšou jak se Smejky zákeřně rval a jak to hrdinný Chlapík ustál a potom tu máme tu krásnou choreografii na kostce po skončení zápasu, kdy je to prý ubohé a ještě víc je to za hranou, že je to ze strany vedení 😂.

Já fakt nevím, pamatuji si na ten jejich plakát, kdy tam vyobrazili našeho majitele s penězi, jako by Sparta měla nějakého chuďase. Pokud mu ovšem tunelují klub, je jasné, že už nejsou peníze na lepší hráče.

Může být cirkus Praha trapnější, nemůže. Nejprve píšou jak se Smejky zákeřně rval a jak to hrdinný Chlapík ustál a potom tu máme tu krásnou choreografii na kostce po skončení zápasu, kdy je to prý ubohé a ještě víc je to za hranou, že je to ze strany vedení 😂.

Já fakt nevím, pamatuji si na ten jejich plakát, kdy tam vyobrazili našeho majitele s penězi, jako by Sparta měla nějakého chuďase. Pokud mu ovšem tunelují klub, je jasné, že už nejsou peníze na lepší hráče.
Víš jak....jebat Dědka, ale to je Sparta....u nich je problém to, že si myslí, že jsou víc než ostatní......nebudu mluvit o nás, Brno Třinec kam se na ně Sparta hrabe...trocha pokory by jim neuškodila

On je spíš problém, že těm jejich hlavám pointa té grafiky úplně nedocvakla :)

Já proti Hykovi nic nemám, i mu přeju, aby si v Bolce ke spokojenosti klubu i jeho samotného zahrál pěknej hokej.... Něco tady odehrál, nějaký otisk tady zanechal...
Byl vlastně jednu tyčku od titulu, centimetry a vše mohlo být jinak... Dokud s ním nezačal vysírat místní Voldemort, většina s ním neměla problém a vztah k němu po odchodu byl v rovině uprdelismu.

Ale to by tady třeba nemusel být teď Červus, na kterého, si myslím, se nabalují další zvučné posily. Takové jméno musí mít v rozhodování každého hráče nesmírnou váhu.

Jak může kustod zpronevěřit 30 mega
....to začneš zlehka odkloněním pár balíčků tejpovačky....pak vyšetříš prvni kanystr masážní emulze... následuje první paleta hokejek ve tvý garáži a pak už jenom obejdeš kabinu a pozveš hráče do super lukrativního byznysu se zlatem, kterej děláš s guru Michalem 🤷😁

Naposledy upraveno:
Jak psal jeden z Rudých fanoušků. Většina týmů odkládá do 3. a 4. vyhořelé hráče z prvních dvou lajn. U nás se cíleně přivádějí hráči i do 3., 4., kde mají svůj přesně daný úkol. Chodí na oslabení, kde dělají odvání neuvěřitelné penzum práce. Namátkou zmíním třeba Kela a Laukyče, všichni říkali, že musí být někde nahoře a když se propadnou sestavou, tak to nebude fungovat, ale nepřipadá mi, že by byl někdo z nich kyselý.

Myslím, že za zmínku stojí i Gazdič, dostal novou roli. A jak je z náznaků vidět pere se nejen s tím, ale zvládá to a jsem rád, že tu je.
Ještě to chce vyladit tu obranu, abychom nedostávali zbytečné góly a nevraceli sami soupeře do hry.
Mě tedy zaujal včera mimo jiné pohyb a dynamika Vondrce v jedné z akcí

No, on má Kaprain hned dvě velký výhody. Vlastnictví mediálního domu je samozřejmě mezi nimi. Ale taky vlastní Spartu ze 100%... Co nechce pustit ven, nepustí (viz budget klubu, ztráty atd.) Ano, excentrickej Duda je neřízená střela, ale nikdy nebude mít takovej dosah a vždycky o něm jde říct, že občas mele očividný hovadiny.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno