Hokej

Tak řekneme si narovinu ze vztah Chlapíka s Blumelem bude určovat měsíční výše fakturace obou. Potom se podíváš na led, Blumel tam není v podstatě vidět, je to druhá volba trenérů, když může, tak nic nepromění. Těžký to tam bude mít

A teď si představte ze s těmito výkony by hrál zde. Uf.

Chlapík vs Blumel je velký špatný. Prý se navzájem totálně nedávají a Blumel není ve Spartě spokojený. Ono to je těžký hrát někde kde tě to sere, ale i tak jsou jeho výkony mizerné. Tam není skoro nic.
Jinak dnes skvělý výkon. Rozdíl byl mnohem větší nežli je výsledek.

Tak Kladno bych nesnižoval, ti posilují, repre trenér, však se podívej, kde jsou v sestavě. A Rulík by byl asi i rád, když mu nevyšel Kaut.

Taky žejo, Kladno je před Spartou, Motor stejný body.. :)

Náhled přílohy 9276

Snižoval? To jsem tam nechtěl napsat a ani nenapsal. 🤔 Původně jsem chtěl dát i Vary, ale ty se mi zdají aktuálně velmi OK i bez Blümy.

Po delší době tedy i já přispěju troškou do diskuze. Hokej skvělej, přispěl k tomu i soupeř, kterej nezalezl, jak je tady zvykem. Zastavím se u tří, čtyř věcí, který mě zaujaly (ono jich bylo samozřejmě víc, zápas to byl opravdu lahodící). Tou první věcí je, že za Spartu se jde prát Chlapík, kapitán. Domluvil se se Smejkym, věděl, že bude bit, přesto do toho šel, za tohle bych mu dal kredit, Spartu to i na chvíli nakoplo, určitě víc než nás. Zdviženým prstem pro ně je, že to musí být zrovna on, že to nevyvolá, jinej hráč (Hrabík, Seppala atd). Se Smejkem neměl šanci, přesto do toho šel. Druhou věcí, na kterou nechci zapomenout, jsou výkony Červuse. Bože, ten má oči snad všude. A třetí věcí je smutek nad výkony Matěje Blumela. Vloni touhle dobou jsem byl na tripu ve státech, takže jsem zavítal nejen do Bostonu, ale i do Providence se na něj podívat. Lítal po ledě neskutečně, až jsem si říkal, proč mu nedají šanci výš, zvláště v době, kdy Boston prohrával jeden zápas za druhým. Po roce je v extralize a já si ho dnes snad ani nevšiml. Tohle nebude samo sebou. Jo a nesmím zapomenout na Davida Tomáška. Ten 6 fík byl prostě exclusivní, wau. Konečně někdo, kdo objede hydrant :)
Mrzí mě, že za týden při souboji s Třincem budu v zahraničí, to bude velkej zápas

Smejk: 🥊😡🥊
Chlapík: 😖😵‍💫🤕
Špaček: 😐

Ani hovno.....Chlapík je zákeřnej sráč a prochází mu toho za tu sezónu až moc....tak konečně dostal a osobně vůbec nemam problém s tím, že mu Smejk naložil ikdyž byl v pozici ve které se nemohl bránit protože před pár zápasy Chlapík podkopnul couvajícího hráče Varů, který to absolutně nečekal a mohl se ošklivě zranit....to, že Chlapík dnes od Smejka dostal mohl před bitkou aspoň očekávat narozdíl od hráče Varů....

Ani hovno.....Chlapík je zákeřnej sráč a prochází mu toho za tu sezónu až moc....tak konečně dostal a osobně vůbec nemam problém s tím, že mu Smejk naložil ikdyž byl v pozici ve které se nemohl bránit protože před pár zápasy Chlapík podkopnul couvajícího hráče Varů, který to absolutně nečekal a mohl se ošklivě zranit....to, že Chlapík dnes od Smejka dostal mohl před bitkou aspoň očekávat narozdíl od hráče Varů....

Mě nešlo o to sdělení pana Marka Máši, spíš jak tam Špágr sleduje jak jeho kapitán dostává výprask a ani u toho nehne brvou, jako kdyby mu to bylo v podstatě jedno 🤷‍♂️ 😅

Jinak na velke zapasy hraci jako Kelemen a nebo Lauko jsou staveni. Neprijemni, durazni, obrovske posily pro play play off, jsme vifeli minuly rok. Vim, jak Koreis placal neco o platu Kelemena, ze neodpovida vykonu atd., za prve, nebyl u podpisu smlouvy, takze vse spekulace, za druhe jeho prinos je obrovsky ve vypjatych zapasech a celkove play off. Skvela volba ho privest.

Dneska spokojenost, přesně to co jsem očekával, žádný zandour a hokej prostě bavil z obou stran.
Sparta víceméně bez šance, je cítit, že jim tam něco nefunguje, když jsme potřebovali, zařadili jsme vyšší stupeň a bylo to znát, na druhou stranu byly i momenty, kdy jsme dali nohu z plynu.
Ten tým má neuvěřitelnou sílu, když do toho šlápne. Furt mi chybí Johnny, ten to vzadu uklidní a jeho přítomnost na ledě bude znát.
Tomášek dneska top a Červus nemám slov zraje jak víno, ten je snad ještě lepší, než před svým příchodem k nám. Borec a respekt...

Chlapík je vše, ale rozhodně to není Milda Dušín a dostal naloženo popravu. Musím se smát jak fans Sparty odsuzují Jela, ale když Chlapík podrazil hráče KV, to bylo asi v pořádku

Přál jsem si 9 bodů za tento týden, díky kluci, bylo to skvělý. 👍
P.S. Šlo by to i příští týden? 🙏
Ty Chachary přece musí někdo zastavit......LT

Jsem si říkal, jak by bylo fajn kdybychom si dali double kill v tom ukončování sérií, když se nikdo nemá k tomu porazit v ELH HC Famílii a v Maxa lize zase LTO Vsetín.

A oni mi to přání ti žaludi valašský předem zkazí tak že to dneska projeli na nájezdy s Havířovem 😂

Chlapík je vše, ale rozhodně to není Milda Dušín a dostal naloženo popravu. Musím se smát jak fans Sparty odsuzují Jela, ale když Chlapík podrazil hráče KV, to bylo asi v pořádku
Hlavně oni si vystřihnou v rámci videa jen tenhle záběr, a ne celou bitku. Jako nevím co má Smejkal dělat když se mu Chlapík zkroutí pod rukama, hned přestat, pardon pane Chlapíku? Potom si ani Chlapík neposedí těch pět minut na trestný a nechá tam poslat Danicka nebo koho, aby si mohl jít natáhnout nohy do kabiny.

Na druhou stranu respekt za to, ze do toho šel. On sice nemusí v kabině vyjít s kýmkoliv ale přístupem ukazuje na to, že spise ostatní v tomto mají máslo na hlavě. Je to sráč, občas zákeřnější, ale prostě v tom týmu to potřebuješ než ty hluchý myši co tam mají.

Celkove ta koncepce, co to prevzal Dedek, ma hlavu a patu. Nejdriv zachranil klub, stabilizoval. Ubralo se na velkych prohlaseni, vymizely excesy z minulosti, nastavily se procesy a poradek, marketing se zlepsil o 100%. Dobre se vybiraji hraci, ma to hlavu a patu, kazdy hrac, ktery se privedl. Dela to hodne dobre, ze si ty rozdilove hrace zve na ruzne akce, navazuje kontakty. To dela strasne moc. Samozrejme vse stoji velke penize, ale ty maji taky ostatni.

Ostatni, jako Zabrana, akorat blbe placaji, ale kdyz se ciste objektivne podivam na jejich strategie, tak se muzou od Dedka hodne ucit.

Dneska od nás super zápas, to, že dostal Chlapík naloženo, je třešnička na dortu, už si koledoval dlouho. Bohužel dnes nejslabší hráč Will, ale věřím, že se do toho dostane. Myslím, že nedohrál Lauko, snad bude v pořádku. A pochvala pro Gazdu – dneska dobrej zápas a začíná se zvedat.“

hlasim navrat.

Dneska totalni kino, bavil jsem se jak na hokeji uz dlouho ne. Nevim, co vyzdvihnout, jestli pana profesora Cervuse, pas Nosyho na Kondela, Smejkyho bitku nebo Connora McTomaska. Vsichni hrabali, kdyz polevili, buzny se dostaly na dostrel, ale pak se zase pridalo. Fakt jsem si to mistrovsky ;) uzil! Kluci, diky!💪

Jo a zebry nezklamaly👎

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno