Po delší době tedy i já přispěju troškou do diskuze. Hokej skvělej, přispěl k tomu i soupeř, kterej nezalezl, jak je tady zvykem. Zastavím se u tří, čtyř věcí, který mě zaujaly (ono jich bylo samozřejmě víc, zápas to byl opravdu lahodící). Tou první věcí je, že za Spartu se jde prát Chlapík, kapitán. Domluvil se se Smejkym, věděl, že bude bit, přesto do toho šel, za tohle bych mu dal kredit, Spartu to i na chvíli nakoplo, určitě víc než nás. Zdviženým prstem pro ně je, že to musí být zrovna on, že to nevyvolá, jinej hráč (Hrabík, Seppala atd). Se Smejkem neměl šanci, přesto do toho šel. Druhou věcí, na kterou nechci zapomenout, jsou výkony Červuse. Bože, ten má oči snad všude. A třetí věcí je smutek nad výkony Matěje Blumela. Vloni touhle dobou jsem byl na tripu ve státech, takže jsem zavítal nejen do Bostonu, ale i do Providence se na něj podívat. Lítal po ledě neskutečně, až jsem si říkal, proč mu nedají šanci výš, zvláště v době, kdy Boston prohrával jeden zápas za druhým. Po roce je v extralize a já si ho dnes snad ani nevšiml. Tohle nebude samo sebou. Jo a nesmím zapomenout na Davida Tomáška. Ten 6 fík byl prostě exclusivní, wau. Konečně někdo, kdo objede hydrant

Mrzí mě, že za týden při souboji s Třincem budu v zahraničí, to bude velkej zápas