Hokej

Spíš ukazovali ten jeho únik jak trefil Wildovi lapacku a říkali že tohle by od něj čekali vícekrát za zápas. Nic většího na jeho adresu nepadlo
kazdopadne mi prislo, ze neni herne vubec v pohode, puk mu odskakoval, nedostaval se do sanci, prave ta strela byla tak jedina jeho svetla chvilka

kazdopadne mi prislo, ze neni herne vubec v pohode, puk mu odskakoval, nedostaval se do sanci, prave ta strela byla tak jedina jeho svetla chvilka
Tak jestli se to tam rafá, ve vedení čistí, Spartě se celkově nedaří a ještě jestli je pravda, že to s Chlapíkem nemá moc dobré v rámci vztahů... těžký, ale když říkal, že si vždycky přál hrát ve Spartě, tak ať si to tam užívá. Každý svého štěstí strůjcem

Tak jestli se to tam rafá, ve vedení čistí, Spartě se celkově nedaří a ještě jestli je pravda, že to s Chlapíkem nemá moc dobré v rámci vztahů... těžký, ale když říkal, že si vždycky přál hrát ve Spartě, tak ať si to tam užívá
ja mu nic zleho nepreju, mrzi me ze hraje zrovna ve Sparte, protoze u nas jsem ho mel moc rad, ale ma co chtel

že hezky bruslí : )

jumping ice skating GIF by U.S. Figure Skating

ja mu nic zleho nepreju, mrzi me ze hraje zrovna ve Sparte, protoze u nas jsem ho mel moc rad, ale ma co chtel
samozřejmě je pořád začátek, může se rozjet, ale už jen z jeho předvedené hry a přístupu snad už někteří co třeba NHL tolik nesledují, nyní chápou ,proč se tam nikdy neprosadil.

Já jsem popravdě rád za Tomáška,a to ne proto že se Blimovi nedaří, ale ten kluk mi nesedl už dříve a pak co řekl, co si vždy přál, hrát za ně, mě zklamal úplně. Hokejista to asi bude dobrý, ale...
zase jak jsme viděli, je to prostě podmínka vstupu do Sparty. Už jsemt o psal dřív i dnes, Hyka, Špaček Blumel. Aby jim nikdo neříkal, že berou žoldáky, ale srdcaře. Tak to na oko tak řeknou.

Já jsem popravdě rád za Tomáška,a to ne proto že se Blimovi nedaří, ale ten kluk mi nesedl už dříve a pak co řekl, co si vždy přál, hrát za ně, mě zklamal úplně. Hokejista to asi bude dobrý, ale...
Je to chytrej kluk, úplně nemá na výběr, co říkat...

Ve zdravý organizací by byl skvělej, dlouho váhal, až na něj Sparta zbyla. Škoda pro něj.

Ve zdravý organizací by byl skvělej, dlouho váhal, až na něj Sparta zbyla. Škoda pro něj.
No to bych úplně neřekl, že na něj zbyla. NHL nevyšlo a ty fiannční nároky splnila Sparta. Jinak by ho vzaly určitě i jiný kluby, možná i my do třetí za menší peníze, kdo ví.

No to bych úplně neřekl, že na něj zbyla. NHL nevyšlo a ty fiannční nároky splnila Sparta. Jinak by ho vzaly určitě i jiný kluby, možná i my do třetí za menší peníze, kdo ví.

Přesně. V Kladně, Motoru, Olmiku,... mohl být za hvězdu.

Přesně. V Kladně, Motoru, Olmiku,... mohl být za hvězdu.
Tak Kladno bych nesnižoval, ti posilují, repre trenér, však se podívej, kde jsou v sestavě. A Rulík by byl asi i rád, když mu nevyšel Kaut.

Taky žejo, Kladno je před Spartou, Motor stejný body.. :)

1791143385178.webp

Tak řekneme si narovinu ze vztah Chlapíka s Blumelem bude určovat měsíční výše fakturace obou. Potom se podíváš na led, Blumel tam není v podstatě vidět, je to druhá volba trenérů, když může, tak nic nepromění. Těžký to tam bude mít

A teď si představte ze s těmito výkony by hrál zde. Uf.

Tak on hlavně úplně v klidu mohl žít a hrát ve Švýcarsku. Že nakonec zvolil extraligu a začal plácat o tom, jak to byl v podstatě od jakziva Sparťan, to už byla jeho volba.

Chlapík vs Blumel je velký špatný. Prý se navzájem totálně nedávají a Blumel není ve Spartě spokojený. Ono to je těžký hrát někde kde tě to sere, ale i tak jsou jeho výkony mizerné. Tam není skoro nic.
Jinak dnes skvělý výkon. Rozdíl byl mnohem větší nežli je výsledek.

Tak Kladno bych nesnižoval, ti posilují, repre trenér, však se podívej, kde jsou v sestavě. A Rulík by byl asi i rád, když mu nevyšel Kaut.

Taky žejo, Kladno je před Spartou, Motor stejný body.. :)

Náhled přílohy 9276

Snižoval? To jsem tam nechtěl napsat a ani nenapsal. 🤔 Původně jsem chtěl dát i Vary, ale ty se mi zdají aktuálně velmi OK i bez Blümy.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno