jimmypop
Hokejová legenda
- 13,875
- 7,333
že hezky bruslí : )to si musim poslechnout za co ho chvalili, vzdyt vubec nebyl videt
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
že hezky bruslí : )to si musim poslechnout za co ho chvalili, vzdyt vubec nebyl videt
Spíš ukazovali ten jeho únik jak trefil Wildovi lapacku a říkali že tohle by od něj čekali vícekrát za zápas. Nic většího na jeho adresu nepadloAsi za ty poslední dvě minuty. Tam něco málo měl![]()
kazdopadne mi prislo, ze neni herne vubec v pohode, puk mu odskakoval, nedostaval se do sanci, prave ta strela byla tak jedina jeho svetla chvilkaSpíš ukazovali ten jeho únik jak trefil Wildovi lapacku a říkali že tohle by od něj čekali vícekrát za zápas. Nic většího na jeho adresu nepadlo
Tak jestli se to tam rafá, ve vedení čistí, Spartě se celkově nedaří a ještě jestli je pravda, že to s Chlapíkem nemá moc dobré v rámci vztahů... těžký, ale když říkal, že si vždycky přál hrát ve Spartě, tak ať si to tam užívá. Každý svého štěstí strůjcemkazdopadne mi prislo, ze neni herne vubec v pohode, puk mu odskakoval, nedostaval se do sanci, prave ta strela byla tak jedina jeho svetla chvilka
ja mu nic zleho nepreju, mrzi me ze hraje zrovna ve Sparte, protoze u nas jsem ho mel moc rad, ale ma co chtelTak jestli se to tam rafá, ve vedení čistí, Spartě se celkově nedaří a ještě jestli je pravda, že to s Chlapíkem nemá moc dobré v rámci vztahů... těžký, ale když říkal, že si vždycky přál hrát ve Spartě, tak ať si to tam užívá
samozřejmě je pořád začátek, může se rozjet, ale už jen z jeho předvedené hry a přístupu snad už někteří co třeba NHL tolik nesledují, nyní chápou ,proč se tam nikdy neprosadil.ja mu nic zleho nepreju, mrzi me ze hraje zrovna ve Sparte, protoze u nas jsem ho mel moc rad, ale ma co chtel
zase jak jsme viděli, je to prostě podmínka vstupu do Sparty. Už jsemt o psal dřív i dnes, Hyka, Špaček Blumel. Aby jim nikdo neříkal, že berou žoldáky, ale srdcaře. Tak to na oko tak řeknou.Já jsem popravdě rád za Tomáška,a to ne proto že se Blimovi nedaří, ale ten kluk mi nesedl už dříve a pak co řekl, co si vždy přál, hrát za ně, mě zklamal úplně. Hokejista to asi bude dobrý, ale...
Pak se má obyčejnej vesničan dostat na hokej, když je to tam samej anglosaskej hokejovej fajnšmekr
Je to chytrej kluk, úplně nemá na výběr, co říkat...Já jsem popravdě rád za Tomáška,a to ne proto že se Blimovi nedaří, ale ten kluk mi nesedl už dříve a pak co řekl, co si vždy přál, hrát za ně, mě zklamal úplně. Hokejista to asi bude dobrý, ale...
No to bych úplně neřekl, že na něj zbyla. NHL nevyšlo a ty fiannční nároky splnila Sparta. Jinak by ho vzaly určitě i jiný kluby, možná i my do třetí za menší peníze, kdo ví.Je to chytrej kluk, úplně nemá na výběr, co říkat...
Ve zdravý organizací by byl skvělej, dlouho váhal, až na něj Sparta zbyla. Škoda pro něj.
Nemyslím, že musel rovnou říkat, že vždycky snil o SpartěJe to chytrej kluk, úplně nemá na výběr, co říkat...
Je to chytrej kluk, úplně nemá na výběr, co říkat...
Ve zdravý organizací by byl skvělej, dlouho váhal, až na něj Sparta zbyla. Škoda pro něj.
No to bych úplně neřekl, že na něj zbyla. NHL nevyšlo a ty fiannční nároky splnila Sparta. Jinak by ho vzaly určitě i jiný kluby, možná i my do třetí za menší peníze, kdo ví.
Tak Kladno bych nesnižoval, ti posilují, repre trenér, však se podívej, kde jsou v sestavě. A Rulík by byl asi i rád, když mu nevyšel Kaut.
Taky žejo, Kladno je před Spartou, Motor stejný body..
Náhled přílohy 9276