Hokej

Tak v bráně opět Malcom, zajímavé, jsem myslel, že mají s Willdou střídavé starty 😂

Září / říjen jestli to dobře počítám tak 9 domácích zápasů z 26. Na to že se začínalo v polovině září, tak … nedivme se také návštěvám. Jsem s dětmi na zahradě, je dneska krásně.
Ja vzal deti na hokej, uz jim to chybelo. Ale cestou jsem si taky rikal, ze bych radsi byl venku…

Tvl tak obrana to je šílenost, dnes hodně nezáživný hokej z naší strany a bude to boj urvat tři body s tím jak hrajeme

Tvl tak obrana to je šílenost, dnes hodně nezáživný hokej z naší strany a bude to boj urvat tři body s tím jak hrajeme
Ja bych úplně neřekl ze mame spatnou obranu, ale i útočnici prohrávají souboje u mantinelu a pak se dostáváme pod tlak. Navíc jsou tam špatně rozehrávky a Plzeň to umí bleskově otáčet a zase jsme pod tlakem. Za mě je Plzeň nebezpečnější.

Ja bych úplně neřekl ze mame spatnou obranu, ale i útočnici prohrávají souboje u mantinelu a pak se dostáváme pod tlak. Navíc jsou tam špatně rozehrávky a Plzeň to umí bleskově otáčet a zase jsme pod tlakem. Za mě je Plzeň nebezpečnější.
Bohužel my ty šance neproměňujeme.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno