- 6,457
- 6,562
- Admin
- #81,631
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Chtel jsem jit kouknout osobne …Ale nakonec s ohledem na pocasi vyhral vandrTak jsem dokoukal junky. Výhra na Slavii 3:6 a nelituji. Pěkný předkrm to byl.![]()
Wilda půjde v neděli na kámoše Hyčmena.Tak v bráně opět Malcom, zajímavé, jsem myslel, že mají s Willdou střídavé starty![]()
Je to rozdělený takhle: Subban chytá nudný soupeře a Willda trénuje od prvního kola na play-offWilda půjde v neděli na kámoše Hyčmena.![]()
Přesně , Taky jsem si říkal, kolikrát jsem něco takového viděl od familie viděl.Takhle udržet metr pískání i v play-off, tak by si "rodinka" mohla odmalovat minimálně tři tituly..
Ja vzal deti na hokej, uz jim to chybelo. Ale cestou jsem si taky rikal, ze bych radsi byl venku…Září / říjen jestli to dobře počítám tak 9 domácích zápasů z 26. Na to že se začínalo v polovině září, tak … nedivme se také návštěvám. Jsem s dětmi na zahradě, je dneska krásně.
V tipovačce mám 2:1, tak zatím to vypadá nadějně. Vidím to na 5 minutový hokejTakhle to máme rádi. Když můžeme dotahovat.![]()
Já mám 3:2, to taky vypadá dobřeV tipovačce mám 2:1, tak zatím to vypadá nadějně. Vidím to na 5 minutový hokej
Tak to jsi psal i poslední tři zápasy minimálně, ne?Tvl tak obrana to je šílenost, dnes hodně nezáživný hokej z naší strany a bude to boj urvat tři body s tím jak hrajeme
Úplná klasika: 3-4 minuty je tlačíme u nich a hop je tam, ale v naší bráněTak a je tam
Ja bych úplně neřekl ze mame spatnou obranu, ale i útočnici prohrávají souboje u mantinelu a pak se dostáváme pod tlak. Navíc jsou tam špatně rozehrávky a Plzeň to umí bleskově otáčet a zase jsme pod tlakem. Za mě je Plzeň nebezpečnější.Tvl tak obrana to je šílenost, dnes hodně nezáživný hokej z naší strany a bude to boj urvat tři body s tím jak hrajeme
Bohužel my ty šance neproměňujeme.Ja bych úplně neřekl ze mame spatnou obranu, ale i útočnici prohrávají souboje u mantinelu a pak se dostáváme pod tlak. Navíc jsou tam špatně rozehrávky a Plzeň to umí bleskově otáčet a zase jsme pod tlakem. Za mě je Plzeň nebezpečnější.