Hokej

První kolo tipovačky se blíží, tak se můžete přihlásit.

https://tipovacka.hcpcefans.cz

Tipujeme toto:
  • Pořadí týmů po základní části - do 20.9.2026
  • Výsledek zápasu - vždy do začátku zápasu
  • Fantasy nyní na prvních 13 zápasů - novinka, složte si tým a získejte body, nyní termín do 16.9.2026!
Tipovačku vyhodnotíme na konci sezóny, nyní dávám vklad jako hlavní výhru, další případně doplníme, to bychom ještě dali vědět:
  1. Výherce získá poukaz na "Fandres" dle výběru ve fanshopu a objednávky, nyní v hodnotě cca 1800,- Kč.
PS: pokud by to zde četl někdo z klubu a chtěl poskytnout nějakou výhru, tak bez jakékoliv nároku na protiplnění
:) (ono už jen tato komunita je velké protiplnění) prosím do DM. Pokud někdo máte kontakt na někoho, můžete oslovit, já to dělat cíleně nebudu, beru to celé jako "fanouškovskou" aktivitu.

Nyní bude odcházet všem informace o tipovačce na emaily. Nezapomeňte vyplnit si fantasy sestavy a pořadí! Leží v tom body a hodnota. Tipům zdar a dobrým výsledkům, hlavně na ledě, též!

1789168963300.webp

Salfa v Boyardu, to bylo v pohodě, tam musel i něco předvést...
Co předvede Machalainen v týhle šou netuším a jelikož na takový kokotiny nekoukám, asi se to ani nikdy nedozvím...
Legrační konec někdejšího talentu... Když je v hlavě průvan, hokejovej um ti je k ničemu...

První kolo tipovačky se blíží, tak se můžete přihlásit.

https://tipovacka.hcpcefans.cz

Tipujeme toto:
  • Pořadí týmů po základní části - do 20.9.2026
  • Výsledek zápasu - vždy do začátku zápasu
  • Fantasy nyní na prvních 13 zápasů - novinka, složte si tým a získejte body, nyní termín do 16.9.2026!
Tipovačku vyhodnotíme na konci sezóny, nyní dávám vklad jako hlavní výhru, další případně doplníme, to bychom ještě dali vědět:
  1. Výherce získá poukaz na "Fandres" dle výběru ve fanshopu a objednávky, nyní v hodnotě cca 1800,- Kč.
PS: pokud by to zde četl někdo z klubu a chtěl poskytnout nějakou výhru, tak bez jakékoliv nároku na protiplnění
:) (ono už jen tato komunita je velké protiplnění) prosím do DM. Pokud někdo máte kontakt na někoho, můžete oslovit, já to dělat cíleně nebudu, beru to celé jako "fanouškovskou" aktivitu.

Nyní bude odcházet všem informace o tipovačce na emaily. Nezapomeňte vyplnit si fantasy sestavy a pořadí! Leží v tom body a hodnota. Tipům zdar a dobrým výsledkům, hlavně na ledě, též!

Náhled přílohy 8933
Dostanu nějaký bonus, když jsem to fantasy složil "na Modera" bez přeplácených hvězd,a zbylo mi 10 mega?🤣
Případně jestli za to není bonus v soutěži, kdy mi ten zbytek přijde na účet?😇

Víme první!! Skutečná podoba Petra Dědka!

south park halloween GIF

Příští týden startuje hokejová extraliga a za oponou přituhuje. Elitní tuzemské kluby se dnes tvrdě vymezily vůči strategii Petra Dědka, majitele pardubického klubu, jenž stojí i za firmou Relmost. Právě ta by se ráda dostala k marketingovým právům ELH. „Mrzí mě a je nešťastné, když jeden z nás neustále bortí to, co se snažíme společně budovat,“ pálí například nový předseda představenstva litvínovského klubu Jiří Šlégr. O co jde?“

Náhled přílohy 8928

ňáká Odyssey v Imaxu, pche

1000036436.webp

Tipovačka je tak profi udělaná, že jsem se do ní letos přihlásil i já. Byl by hřích nevyužit ji, když si s tím někdo dal takovou práci a je to na takové úrovni. No otázka je zda nějaký výsledek trefím, ale to je nepodstatné, takže in-spyder díky skvělá práce.

"Hledání schopného centra se řítí do finále. Hokejový Zlín má podle informací iSportu v dohledné době posílit americký útočník Hunter Fejes (32), extraligový šampion z Pardubic! Kluby jsou prý domluvené na jeho příchodu poté, co se Dynamu aspoň trošku vyprázdní marodka. Forma se ještě řeší, může jít o hostování či střídavé starty."

hokejoví redaktoří se asi bez Pardubic v nadpisu už ani nevyserou.
GM Hradce o zavřené extralize i obřích platech. Když Červenka bere tolik, chci taky víc - - - když ten někdo bude hrát jako Červenka, tak proč by nechtěl. Pokud ale GM loví zbytky, nikdo ho nenutí je přeplácet. Oh, mmt on by tam nikdo nešel...

Blbec z Polabin... Když chce rozdílovýho hráče, tak mu přece nikdo nebránil, aby oslovil třeba Stránského, Tomáşka, Blümela nebo Noska... Jenže tihle hráči sem za 500 měsíčně hrát nepůjdou. Takový hráče je potřeba zaplatit, jinak zůstanou v zahraničí.. Je Kmoníčkům problém, že na takový hráče nesežene peníze. Těmhle lemplům, Tůmům, Šlégrům by vyhovovalo, když by tady hráli průměrní Češi za 300 měsíčně plus pár podprůměrných zámořáků za 200 měsíčně. Aby na tom každej klub byl +/- stejně a oni nemuseli shánět peníze navíc... Extraliga by sice byla kvalitativně někde mezi německou a rakouskou, ale na to sere pes. Hlavně aby byl teplej smrádek, nicmoc nedělat a být tak nějak spokojenej s šedým průměrem...

No, on se ten blb dost odkopal I větou "
Jasně, kdyby tu nebylo Dynamo, je zřejmé, že některé firmy z Pardubic a blízkého okolí by přišly do hradeckého hokeje. Ale celkově nevnímám, že by se společnosti rozmýšlely, zda jít k nám, nebo do Pardubic.“
A pak aby tu nebyla Sparta, Brno,... a vůbec, postavte nám novou halu, posílejte prachy, titul nám dejte rovnou a doping nekontrolovat. To by, panečku, byla kvalitní soutěž...

"Hledání schopného centra se řítí do finále. Hokejový Zlín má podle informací iSportu v dohledné době posílit americký útočník Hunter Fejes (32), extraligový šampion z Pardubic! Kluby jsou prý domluvené na jeho příchodu poté, co se Dynamu aspoň trošku vyprázdní marodka. Forma se ještě řeší, může jít o hostování či střídavé starty."
Hunter je centr? Bude ho škoda. Pokud to není zas nějaký kec, kdy tam napíšou Pardubice.

.....pro mě teda celkem překvápko. U Huntera jsem osobně předpokládal, že jakmile vyprazdnime marodku, začne víc hrát v Chrudimi a občas naskočí za Áčko, jednak aby mu vyšli početně starty a druhak pak byl připraven na PO 🤔

Salfa v Boyardu, to bylo v pohodě, tam musel i něco předvést...
Co předvede Machalainen v týhle šou netuším a jelikož na takový kokotiny nekoukám, asi se to ani nikdy nedozvím...
Legrační konec někdejšího talentu... Když je v hlavě průvan, hokejovej um ti je k ničemu...
Aneb když celý život všude poslouchal, jaký to je pan hráč na NHL atd

Hlásíme se ze slunečné Kuovoly 😎
Hodina cesty z Lapperanty - vlevo les, vpravo les, a jen jedeš 85 km rovně... šofér tam ani nemusel sedět, mohl zapnout autopilota 😂
Hala z venku pěkná oproti plechárně v Lapperantě
Posilníme se, projdem centrum Kuovoly a půjdem na to... 🍺🍺🍺

Blbec z Polabin... Když chce rozdílovýho hráče, tak mu přece nikdo nebránil, aby oslovil třeba Stránského, Tomáşka, Blümela nebo Noska... Jenže tihle hráči sem za 500 měsíčně hrát nepůjdou. Takový hráče je potřeba zaplatit, jinak zůstanou v zahraničí.. Je Kmoníčkům problém, že na takový hráče nesežene peníze. Těmhle lemplům, Tůmům, Šlégrům by vyhovovalo, když by tady hráli průměrní Češi za 300 měsíčně plus pár podprůměrných zámořáků za 200 měsíčně. Aby na tom každej klub byl +/- stejně a oni nemuseli shánět peníze navíc... Extraliga by sice byla kvalitativně někde mezi německou a rakouskou, ale na to sere pes. Hlavně aby byl teplej smrádek, nicmoc nedělat a být tak nějak spokojenej s šedým průměrem...
Myslim, ze si to trefil naprosto přesně. Jim nejde o to, že Dědek kazí jméno extraligy. Jim vadí, ze ji naopak kvalitou a finanční úrovni zvyšuje a to je sere. Jméno extraligy je jim ukradené. Kolik lidí jim to věří? Jsou to takové ty politické kecy, které se Guma naučil.

Jak jsem psal, proč „Aleš z Polabin“ či jiní, co si stěžují na pana Dědka, že „kurví trh s hráči“ a zvyšuje cenovou hladinu, proč nám všem nevytřou zrak tím, že budou mít 1 nebo klidně 2 pětky mladíků? Nejen, že by byli médii chváleni a dáváni za vzor těm zlým, přeplácejícím od rána do večera a den co den, ale zároveň by si mohli dovolit ty kvalitní, ještě by kupu peněz ušetřili a navíc by mohli hrát rychlý a atraktivní hokej. „Pozitiva a sociální jistoty“ kam se podíváš. Proč nezvednou tuto příležitost?

Ngapa Reaction GIF by MOODMAN

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno