Hokej

Přesně tak, pro tak slavný klub musí být snadné vychovat si své hráče od žáků, průběžně zapojovat lajny juniorů pro které bude čest hrát za Mrchof. Jenže to on nějak nechce, Alešek (vulgo Blbec z Polabin) holt chce zpět tu zatuchlinu a sousedovi ať chcipne koza. Ztráta vlivu je peklo, jak by jinak ty svoje bobuláře provedl průserem 3/3/30... Apk a postup proti drzé! nabídce Pardubic je stejný problém...

Ještě nezačalo ani první kolo extraligy a už opět vylezli známé novinářské hyeny a sypou jeden článek za druhým. Můžou být rádi že mají Dědka, jinak by měli problém se uživit. Někdy mi mozek nebere v čem se hrabou a do čeho kecaji. Jednou je p.Dedek majitelem Dynama a on si svým způsobem může dělat co chce a pokud někdo neumí, nebo nedokáže držet tohle tempo a je nespokojený, může prodat licenci a jít do nižší nebo jiné soutěže, Znojmo všem určitě poradí.

Ale tak to je samozřejmě klasika, když nedovedu sehnat nebo moje obchodní oddělení prachy, tak to svedu na to ze ostatní přeplácejí. To je běžná praxe. V obchodě se výrazem ze konkurence to tam dává pod marži skrývá neschopnost prodat.

Pardubice zvládnou zaplatit 25 hráčů, v extralize jich je 13x více. Těch 13x více hráčů musí někdo zaplatit. Pokud přeplácejí Pardubice, tak přeci jen mám smůlu a nedostanu těch 25 hráčů, ale ty ostatní - to už je přeci normální obchod.

Jestli on Kmonda spíše neřeší to, že on sám má málo.

Ale tak to je samozřejmě klasika, když nedovedu sehnat nebo moje obchodní oddělení prachy, tak to svedu na to ze ostatní přeplácejí. To je běžná praxe. V obchodě se výrazem ze konkurence to tam dává pod marži skrývá neschopnost prodat.

Pardubice zvládnou zaplatit 25 hráčů, v extralize jich je 13x více. Těch 13x více hráčů musí někdo zaplatit. Pokud přeplácejí Pardubice, tak přeci jen mám smůlu a nedostanu těch 25 hráčů, ale ty ostatní - to už je přeci normální obchod.

Jestli on Kmonda spíše neřeší to, že on sám má málo.
Spíš bych řekl, že už je ve fázi Pce pryč z El a se zbytkem se zase na tom našem smrádečku nějak domluvíme. Nebudeme šťourat do Spa + BR +? a oni pak přikryjí nás až bude potřeba...

Hunter není, ale centr a proč bychom ho podepsali a hned poslali do Zlína, vždyť B tým taky potřebuje hráče a už opravdu není rozdíl mezi B týmem a Zlínem, když hrají stejnou soutěž. Vlastně jeden zásadní tady je, když bude v B tým, je velká samcem, že si zahraje i v A týmu.

Pokud je to pravda a není to přání samotného hráče, je to blbost

Hunter není, ale centr a proč bychom ho podepsali a hned poslali do Zlína, vždyť B tým taky potřebuje hráče a už opravdu není rozdíl mezi B týmem a Zlínem, když hrají stejnou soutěž. Vlastně jeden zásadní tady je, když bude v B tým, je velká samcem, že si zahraje i v A týmu.

Pokud je to pravda a není to přání samotného hráče, je to blbost
Žádnej Hunter nikam nepůjde! Buď bude hrát za A nebo za B. Jinak je u mě majitel mrtvej Homolka. Tečka!

A takhle flákači a mastný huby z BPA fungují....
Dosud anketu Sportovec roku pořádala s Klubem sportovních novinářů tři desetiletí marketingová agentura BPA, která za práva na anketu platila statisíce korun, ale letos je chtěla získat bezplatně.

A takhle flákači a mastný huby z BPA fungují....
Dosud anketu Sportovec roku pořádala s Klubem sportovních novinářů tři desetiletí marketingová agentura BPA, která za práva na anketu platila statisíce korun, ale letos je chtěla získat bezplatně.
Holt prachy na marketing už letos utratili na očerňování Dědka,tak musej šetřit 🤣

Co Aleš Mesomorph fňuká. Vždyť přece šéfuje ligovýmu hegemonovi... Psali to v Mech deníku.

Náhled přílohy 8938

To by byla plachta! „13 sezón min. ve čtvrtfinále“!

Well Done Pat On The Back GIF by Sky HISTORY UK

Nechápu kterej vocas vymyslel tu tyrkysovou, ale to už jsem říkal loni.
To je jediné co je na tom dresu hrozny. Každý kdo kritizuje BYD ať sebere svoje prachy a může tam mít “nic”. Polovina národa fandí Slavií, kterou Číňani vlastnili.

BYD staví v Maďarsku výrobní halu, je celkem normální ze se potřebuješ v rámci trhu a jednotlivých zemí okolo zviditelnit. Nehájím je, mam k tomu svůj pohled, ale tady se děla jak kdyby se Vary přihlásili do KHL.

Jediná věc ale je to věc Varu, jestli údajných 20mio který nikdo oficiálně neřekl, jen se to vyčetlo z navýšení rozpočtu, je dostatečně plnění. Ale zpět, jestli někdo Varum da za méně taky 20mio, tak ok.

Kolik nám platil generální partner No Logo? A byl skoro všude

To je jediné co je na tom dresu hrozny. Každý kdo kritizuje BYD ať sebere svoje prachy a může tam mít “nic”. Polovina národa fandí Slavií, kterou Číňani vlastnili.

BYD staví v Maďarsku výrobní halu, je celkem normální ze se potřebuješ v rámci trhu a jednotlivých zemí okolo zviditelnit. Nehájím je, mam k tomu svůj pohled, ale tady se děla jak kdyby se Vary přihlásili do KHL.

Jediná věc ale je to věc Varu, jestli údajných 20mio který nikdo oficiálně neřekl, jen se to vyčetlo z navýšení rozpočtu, je dostatečně plnění. Ale zpět, jestli někdo Varum da za méně taky 20mio, tak ok.

Kolik nám platil generální partner No Logo? A byl skoro všude
No logo byl fakt drahej to je pravda,ale zase si ho Pája Rohlíku hýčkal :D

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno