- 6,441
- 6,492
- Admin
- #77,731
Jinak, kdo je na X (Twitteru) a nezaznamenal a zajímalo by ho to
Tak jsem taky hodil rukavici do placu
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Jinak, kdo je na X (Twitteru) a nezaznamenal a zajímalo by ho to
Naked Attraction?Love island, já se lekl, že je to ta druhá reality show na óčku.
Jestli je zájem mám volný lístek na Mechov.sek.412Letos se asi na extraligu nedostanu, na každý zpřístupněny zápas je vždy volných cca 1500 vstupenek, do míst kam prostě nechceš
tv.nova.cz

kamaráde In-spyder : profesionálně připravená tipovačka !!! Díky moc a kloboučekDoplnění:
V žebříčku tipovačky https://tipovacka.hcpcefans.cz/tipovacka/tip11/vysledky je vidět kdo má a nemá vyplněné pořadí a fantasy.
Náhled přílohy 8934
Dostanu nějaký bonus, když jsem to fantasy složil "na Modera" bez přeplácených hvězd,a zbylo mi 10 mega?První kolo tipovačky se blíží, tak se můžete přihlásit.
https://tipovacka.hcpcefans.cz
Tipujeme toto:
Tipovačku vyhodnotíme na konci sezóny, nyní dávám vklad jako hlavní výhru, další případně doplníme, to bychom ještě dali vědět:
- Pořadí týmů po základní části - do 20.9.2026
- Výsledek zápasu - vždy do začátku zápasu
- Fantasy nyní na prvních 13 zápasů - novinka, složte si tým a získejte body, nyní termín do 16.9.2026!
PS: pokud by to zde četl někdo z klubu a chtěl poskytnout nějakou výhru, tak bez jakékoliv nároku na protiplnění
- Výherce získá poukaz na "Fandres" dle výběru ve fanshopu a objednávky, nyní v hodnotě cca 1800,- Kč.
(ono už jen tato komunita je velké protiplnění) prosím do DM. Pokud někdo máte kontakt na někoho, můžete oslovit, já to dělat cíleně nebudu, beru to celé jako "fanouškovskou" aktivitu.
Nyní bude odcházet všem informace o tipovačce na emaily. Nezapomeňte vyplnit si fantasy sestavy a pořadí! Leží v tom body a hodnota. Tipům zdar a dobrým výsledkům, hlavně na ledě, též!
Náhled přílohy 8933
Víme první!! Skutečná podoba Petra Dědka!
![]()
„Příští týden startuje hokejová extraliga a za oponou přituhuje. Elitní tuzemské kluby se dnes tvrdě vymezily vůči strategii Petra Dědka, majitele pardubického klubu, jenž stojí i za firmou Relmost. Právě ta by se ráda dostala k marketingovým právům ELH. „Mrzí mě a je nešťastné, když jeden z nás neustále bortí to, co se snažíme společně budovat,“ pálí například nový předseda představenstva litvínovského klubu Jiří Šlégr. O co jde?“
Náhled přílohy 8928

GM Hradce o zavřené extralize i obřích platech. Když Červenka bere tolik, chci taky víc - - - když ten někdo bude hrát jako Červenka, tak proč by nechtěl. Pokud ale GM loví zbytky, nikdo ho nenutí je přeplácet. Oh, mmt on by tam nikdo nešel...hokejoví redaktoří se asi bez Pardubic v nadpisu už ani nevyserou.
![]()
Dědek nám šponuje ceny hráčů, štve Kmoníčka. Jak chce Hradec uspět?
Kmoníček otevřeně o šílených platech i rivalitě s Pardubicemi. Jak chce Hradec v extralize uspět a proč vyhlíží novou arénu?isport.blesk.cz
Hunter je centr? Bude ho škoda. Pokud to není zas nějaký kec, kdy tam napíšou Pardubice."Hledání schopného centra se řítí do finále. Hokejový Zlín má podle informací iSportu v dohledné době posílit americký útočník Hunter Fejes (32), extraligový šampion z Pardubic! Kluby jsou prý domluvené na jeho příchodu poté, co se Dynamu aspoň trošku vyprázdní marodka. Forma se ještě řeší, může jít o hostování či střídavé starty."
Kolikpak tenhle Čůrák platil Bednářovi??hokejoví redaktoří se asi bez Pardubic v nadpisu už ani nevyserou.
![]()
Dědek nám šponuje ceny hráčů, štve Kmoníčka. Jak chce Hradec uspět?
Kmoníček otevřeně o šílených platech i rivalitě s Pardubicemi. Jak chce Hradec v extralize uspět a proč vyhlíží novou arénu?isport.blesk.cz
.....pro mě teda celkem překvápko. U Huntera jsem osobně předpokládal, že jakmile vyprazdnime marodku, začne víc hrát v Chrudimi a občas naskočí za Áčko, jednak aby mu vyšli početně starty a druhak pak byl připraven na PO"Hledání schopného centra se řítí do finále. Hokejový Zlín má podle informací iSportu v dohledné době posílit americký útočník Hunter Fejes (32), extraligový šampion z Pardubic! Kluby jsou prý domluvené na jeho příchodu poté, co se Dynamu aspoň trošku vyprázdní marodka. Forma se ještě řeší, může jít o hostování či střídavé starty."
Aneb když celý život všude poslouchal, jaký to je pan hráč na NHL atdSalfa v Boyardu, to bylo v pohodě, tam musel i něco předvést...
Co předvede Machalainen v týhle šou netuším a jelikož na takový kokotiny nekoukám, asi se to ani nikdy nedozvím...
Legrační konec někdejšího talentu... Když je v hlavě průvan, hokejovej um ti je k ničemu...
Myslim, ze si to trefil naprosto přesně. Jim nejde o to, že Dědek kazí jméno extraligy. Jim vadí, ze ji naopak kvalitou a finanční úrovni zvyšuje a to je sere. Jméno extraligy je jim ukradené. Kolik lidí jim to věří? Jsou to takové ty politické kecy, které se Guma naučil.Blbec z Polabin... Když chce rozdílovýho hráče, tak mu přece nikdo nebránil, aby oslovil třeba Stránského, Tomáşka, Blümela nebo Noska... Jenže tihle hráči sem za 500 měsíčně hrát nepůjdou. Takový hráče je potřeba zaplatit, jinak zůstanou v zahraničí.. Je Kmoníčkům problém, že na takový hráče nesežene peníze. Těmhle lemplům, Tůmům, Šlégrům by vyhovovalo, když by tady hráli průměrní Češi za 300 měsíčně plus pár podprůměrných zámořáků za 200 měsíčně. Aby na tom každej klub byl +/- stejně a oni nemuseli shánět peníze navíc... Extraliga by sice byla kvalitativně někde mezi německou a rakouskou, ale na to sere pes. Hlavně aby byl teplej smrádek, nicmoc nedělat a být tak nějak spokojenej s šedým průměrem...
Tak ono se to nevylučuje, ne? NHL ani peníze ti lásku nepřinese. On to pochopil, tak šel do Love islandu.Aneb když celý život všude poslouchal, jaký to je pan hráč na NHL atd
...poté, co se Dynamu aspoň trošku vyprázdní marodka...
Kolikpak tenhle Čůrák platil Bednářovi??
Kolikpak sliboval Červusovi....když ho před X lety lákal do Hradce??