Hokej

Máme zkušené kluky, a zkušenost znamená že už mají toho spoustu za sebou, mraky zápasů... A samozřejmě s počtem odehraných utkání a absolvovaných sezon roste ve sportu riziko zranění a opotřebení těla obecně. Ale my si s tím poradíme, necháváme kluky doléčit a tak je to správné.
Dnes opět hokej, půjdem si zatočit šálami ! ZA DYNAMO !!!! ❤️🤍❤️

Když vidím jaké starosti a problémy mají fanoušci týmů jako je Třinec a Brno, jsme proti nim tedy velkoklub a je vidět rozdíl mezi tím, když si na něj hraješ a jim skutečně jsi.

Tak třeba nákupy na fanshopu, co vím, tak nejsou dresy a když se fanoušek zeptal, tak odpověď, možná v neděli, stavte se uvidíte, s tímhle má velký problém i Třinec. V Brně, když se fanoušek ptal Zábranského, tak ten ani neměl slušnost odpovědět a od začátku se chová jak arogantní idiot. Komunikace klub - fanoušek je v obou klubech na hodně nízké úrovni a hodně fanoušků na toto nadava. Myslím si, že u nás v tomto problém není a vše funguje dobře a nikdo z vedení se nechová arogantně

Tak třeba nákupy na fanshopu, co vím, tak nejsou dresy a když se fanoušek zeptal, tak odpověď, možná v neděli, stavte se uvidíte, s tímhle má velký problém i Třinec. V Brně, když se fanoušek ptal Zábranského, tak ten ani neměl slušnost odpovědět a od začátku se chová jak arogantní idiot. Komunikace klub - fanoušek je v obou klubech na hodně nízké úrovni a hodně fanoušků na toto nadava. Myslím si, že u nás v tomto problém není a vše funguje dobře a nikdo z vedení se nechová arogantně
Kdo by to byl řekl, že je někdo z Buranova arogantní no, úplná klasika.

No můj šálek to není, ale rozhodně lepší než ta sračka od Mardiho
Predpokladam, že ti Ambasadoři mají za úkol propagovat dynamo a pomáhat mu zvětšovat dosah mezi veřejností. Podle toho by se asi měli vybírat. V případě Mardiho mám pocit, že dynamo daleko víc propaguje jeho, pomáhá jeho zviditelnění, než opačně.

No můj šálek to není, ale rozhodně lepší než ta sračka od Mardiho
100 lidi, 100 chuti. Tohle, je AI vec, bohuzel.

Mardi jakozto pardubak mel zaujmout starsi generaci (jeho kapela je v PCE oblibena) a Jickson mel zase zaujmout mladsi generaci, na ktetou se bude cilit vic a vic. Bude nova arena a potrebujes oslovovat 13-19lety... To tak holt je. Byť muj hudebni vkus miri uplne jinam. Pro nekoho sracka, jak se zde pise, pro nekoho dobry. Za me teda rozhodne lepsi, nez ta hymna od Pokace. Navic - nema to slouzit jako hymna klubu ale proste jen jako song. Klub pracuje na vsecj frontach a ja jsem za to rad. Mame kazdy den plno obsahu..

Predpokladam, že ti Ambasadoři mají za úkol propagovat dynamo a pomáhat mu zvětšovat dosah mezi veřejností. Podle toho by se asi měli vybírat. V případě Mardiho mám pocit, že dynamo daleko víc propaguje jeho, pomáhá jeho zviditelnění, než opačně.
Já bych to viděl podobně. Přijde mně to jak PR akce ne pro Dynamo, ale Mardiho. Zase na druhou stranu klub se v tomto zlepšil o 100%, takže člověk nemá ani na co nadávat.

To můžeme říci o všech našich ambasadorech 🙂

To můžeme říci o všech našich ambasadorech 🙂
Z pohledu zapáleného fanouška HCPCE to nemůže být vnímáno ani jinak. Vždycky ti ambasadoři budou pro nás tady méně známí, než naše Dynamo. Ale třeba pro fanoušky/cílovku těch ambasadorů to způsobí požadované "hele, tak já se na ten hokej zajdu podívat" což je cílem, ne?

To si netroufam hodnotit. Nerozumim tomu a hudbu/song delim na libi (nejak me to zaujalo) nebo naopak.
Tak já to klidně zhodnotím, je to katastrofa! Text katastrofa, hudba katastrofa

hraje dynamoooooo v tom stylu zní fakt katastrofálně.

Ještě do toho plést Schelingera a nedělní odpoledne, to si Jirka nezasloužil.

95% textu tvoří

"ooooooo my jsme dynamoo dynamo dynamoooo."

Tak já to klidně zhodnotím, je to katastrofa! Text katastrofa, hudba katastrofa

hraje dynamoooooo v tom stylu zní fakt katastrofálně.

Ještě do toho plést Schelingera a nedělní odpoledne, to si Jirka nezasloužil.

95% textu tvoří

"ooooooo my jsme dynamoo dynamo dynamoooo."
Psal jsem to hned pár okamžiků po premiéře teď si dokonce myslím, že vzhledem ke značce klubu je to až nedůstojné!

Můžete se pokochat. Je tam i video toho původního Hašanova zákroku.

Můžete se pokochat. Je tam i video toho původního Hašanova zákroku.
Když už tu dehonestuju "umělce", zdehonestuju ještě jednoho "novináře". Ví ten pan, co psal ten článek, co znamená "švejkovina"?

Když už tu dehonestuju "umělce", zdehonestuju ještě jednoho "novináře". Ví ten pan, co psal ten článek, co znamená "švejkovina"?
On v tom článku popisuje, jak se k té metaforické hyperbole složitě dopracoval. Chtěl nám tím asi ukázat, že je notně sečtělý. Co už? :)

Mardi v tom článku píše, že to "kolečko" slyšel na zimaku, takže ho vlastně ukradl kotli. 🙄🤣

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno