Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Docela chytlavé![]()
To je pravda, s tím souhlasím ale teď mi to hraje v hlavě, tak věřím že ne na dlouhoNo, tak teď teda utrpělo dobré jméno TELH.....![]()
Docela chytlavé![]()
No, tak teď teda utrpělo dobré jméno TELH.....![]()
Omyl. Šaratice extraliga! Uz to ctu, Pepa byl rychlejsi. Jsem Mlha dne.Zas a znova... Prospěšnost pana Gumy skončila v okamžik, kdy pověsil brusle na hřebík. Jeho bafuňářská kariéra v Litvínově vedla k tomu, že asi dvakrát nebo třikrát málem spadli. Jeho řekněme civilní kariéra působí dojmem, že má potřebu furt někam kandidovat, ale doslova vždycky z toho vyleze jako týpek, kterej dělá pitomce nějaký svini. Jeho angažmá u socanů v éře kreténa, kterej teď v Clashi bude vařit recepty z recepce u francouzskýho prezidenta, zakládání úplně legrační partaje s tím samým šulinem a teplickým mafiánem. Pak pro změnu dělá bodyguarda Xaverovi Veselýmu.
Když se k něčem má vyjádřit, je to vždycky jen prázdnej balast, ale je to takovej ten autenticky působící cíťa, takže to do určitý míry na někoho funguje. Udělá psí oči, zažvaní o Hlinkovi, o srdíčku a je to. Zatímco Vosmík a Kaprain vede válku, tak tenhle prosťáček hraje roli, aniž by sám věděl, jakou roli hraje. Hlavně ať jde na radnici v Litvínově, že mají připravenej projekt na halu za 1,5 miliardy, určitě to vyjde, ty vole...
To, že podepíšete kontrakt s Red Bullem je proto, že v lize jsou hvězdy. Kdyby liga vypadala tak, jak ji dělá takovej pan Tůma v Boleslavi, tak možná seženete smlouvu na 300 litrů s Ondrášovkou...
Jak zkusit?tak kamarádi, zítra jedeme zkusit ubojovat zápas do Kuovoly - budem makat na ledě i v hledišti. Probrali jsme to ve městě s klukama z Nitry s hokejistama, Matěj Paulovič vás všechny moc zdraví - jsme teď v hotelu ubytovaní jak Dynamo tak Nitra... tak si kluci poradili vzájemně jak na Saipu a na Kookoo... moc hezky nitranští o Dynamu mluví, mají super přehled o našem týmu a drží nám palce, fajn chalani
A Lapperanta moc hezké městečko
Zdravím do ČR !!! Za Dynamo !!!!!!!![]()
V hledišti : dobře, koupim zitra v Kuovole nové hlasivky !!!Jak zkusit?Zítra výhra na hřišti i v hledišti
Spoléháme na tebe
Za Dynamo
![]()
Tak tady bych úplně nesouhlasil, o koeficient se zatím v této soutěži nehraje, ale furt je to reprezentace naší ligy. Takže joLiberci gratulace a Plzni drzim také palce.. je skvělé že hrají nyní z ČR tuto sezonu CHL týmy kterým lze přát![]()
Tyhle kompjútrový predikce jsou kundovina a kdo tomu věří je podle mě hejl...To vypadá, jako každoročně dle hokej.cz, že Sparta je opět dle nejlepšího útoku favoritem. Mají nejlepší Top útok a největší hloubku útoku.
Náhled přílohy 8929
Podle kompjuterovy predikce jsme včera ten zápas drtivě vyhráli....Tyhle kompjútrový predikce jsou kundovina a kdo tomu věří je podle mě hejl...
Já to už tolik neřeším, když tam opravdu chci býtLetos se asi na extraligu nedostanu, na každý zpřístupněny zápas je vždy volných cca 1500 vstupenek, do míst kam prostě nechceš
Ty to máš snadnýLetos se asi na extraligu nedostanu, na každý zpřístupněny zápas je vždy volných cca 1500 vstupenek, do míst kam prostě nechceš