Dynamo-forever
Zkušený bek
- 711
- 542
V mrchově má tradici fotbal. Ale snažil se Alešek všemožně. Obvolával zvesela naše sponzory a v našich dobách temna je lákal do mechu za poloviční plnění. Doteď mě sere ta ČPP Aréna, ale tenkrát i nejvyšší z ČPP velký pce patriot prohlásil, že za ty prachy by název haly nepořídil, pro ČPP win.Přesně tak... Kmoníček a celej klub doslova prosral dobu, kdy fotbalová konkurence ve městě a nejbližší hokejová konkurence v Pardubicích byly v prdeli a naopak hradecký hokejový klub po ukradení licence byl v Mechově jedinej v nejvyšší soutěži.... Teď ho válcuje profesionálně a kvalitně vedenej fotbalovej klub...
Dále akce přijď z permicí na Dynamo, dostaneš do mechu permici z 500 Kč slevou. Sralo mě i vyjednání rozšířeného kotle pro mechoně, to jsem teda kousal těžce, aby se kvůli fop hovádkům stěhovali naši permicáři na jiný místa v hale. A bylo toho víc, ještě že už je to za námi.
Takže Alešek se snažil, ne že ne. Měl i mergle a Schöna, ale nedokázal toho využít.
A priznejme si, připomíná mi to zatím vstup Kaprainu s Pražákem do našeho fotbalu.