Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Na tyhle koštata ani nereaguj.Já mám čast rodiny na Děčínsku a všichni mě nadávají,když si dovolím říct,že tam žijou jak za bolševika.SEVER A ZÁPAD POHRANIČÍ JE ŠÍLENEJ.A TO FAKT MLUVÍM Z VLASTNÍCH ZKUŠENOSTÍ.BUDME HRDÍ NA TO KDE ŽIJEM.MÁME SE TU SKVĚLE.TAM KAŽDÝ DRUHÝ IDIOT JEN ŽEBRÁ O DÁVKYJinej kraj jinej mrav - to bych si nekoupil jen kdybych to viděl aneb pozdě bycha honit.
BUDE,ALE NEŽ TA TRÉNINGOVÁNáhled přílohy 8917Tak to je drsný, že by Mechov chtěl megalomanskou stavbu a větší než budeme mít, tvl to otázka do pranice![]()
Tak my to tak měli i v loni, jsem doufal že posily přivedou o větší kvalitu v zakončení, ale zatím spíš spalují. No uvidíme v sobotuSpalovani sanci vypada zatim jako nase nejvetsi bolest.
V sezone to nebude jine. Budeme mit tlak a souper bude hrozit z brejku.
Kluci kliiid, Červus nechce lítat... to ho měli vést 4 dny přes Petrohrad ?? Zápas bojovnej, boj až do konce, fandili jsme na maximum, hlasivky zůstaly v haleJinak souhlas s Milanem Zlinským. Marodka široká, pro nás důležitý zápas a necháme doma Červenku. Vždyť může mít skoro do března "oddych". My chceme soutěž vyhrát a nejlepšího hráče úplně nesmyslně šetříme. Příště zas může někdo kecat o našich ambicích v CHL..![]()
ale no tak kolego, tohle je malování čertů na zeď !! To se nedělá. Nedělejme závěr ze zápasu kdy to tam prostě nechtělo spadnout...Spalovani sanci vypada zatim jako nase nejvetsi bolest.
Tak proto nešel do Třince,ale k nám...Kluci kliiid, Červus nechce lítat... to ho měli vést 4 dny přes Petrohrad ?? Zápas bojovnej, boj až do konce, fandili jsme na maximum, hlasivky zůstaly v hale![]()
Tak jsi byl dokonce na místě, klobouk dolů. Ale právě přesně kvůli tomu by měli hrát tyhle zápasy naplno. Jako Malcolm nás zachránil od několika gólů, byť dnes na můj vkus moc puků vyrážel před sebe. Ale i nasazení "dvojky" nesvědčí o maximální touze vyhrát. Nevím moc, co klub od dneška čekal..Kluci kliiid, Červus nechce lítat... to ho měli vést 4 dny přes Petrohrad ?? Zápas bojovnej, boj až do konce, fandili jsme na maximum, hlasivky zůstaly v hale![]()
zatim jsou dvě jedničky a ty se stridaj pravidelněTak jsi byl dokonce na místě, klobouk dolů. Ale právě přesně kvůli tomu by měli hrát tyhle zápasy naplno. Jako Malcolm nás zachránil od několika gólů, byť dnes na můj vkus moc puků vyrážel před sebe. Ale i nasazení "dvojky" nesvědčí o maximální touze vyhrát. Nevím moc, co klub od dneška čekal..![]()
Placeno z fondů Evropské Unie pro rozvoj venkova?Náhled přílohy 8917Tak to je drsný, že by Mechov chtěl megalomanskou stavbu a větší než budeme mít, tvl to otázka do pranice![]()
tohle je nějaký příspěvek z minulosti, třeba 6 let zpátky? A zeptal se někdo, čím to je? Moderní firmy mají prý teď takové ty data analytiky, kteří umí dělat takové ty koláčové grafy.Spalovani sanci vypada zatim jako nase nejvetsi bolest.
Já bych se toho tolik nebálSpalovani sanci vypada zatim jako nase nejvetsi bolest.
Ty Slávisti jsou dobrý vemenaDneska dvakrát 2:3 po dobrým výkonu, to je na panáka…
A to jsme hrali bez 6 utocniku. To jsou komplet cele dva utoky.Po prvních dvou zápasech to vypadalo krásně a každý chválil, myslel si snad někdo, že LM projedeme bez prohry. Máme silný tým, ale nemáme neporazitelný tým a i tyhle prohry nám taky dost dají a věřím, že ten občasný chaos v obraně v sobotu neuvidíme.
Ke všemu, tak jak nám tam skoro nic nespadlo, tak soupeři naopak vše, dva góly po hodně velkém štěstí.
Za mě pozitivum, konečně se trefil Tomaso a nezabalili jsme to ani za stavu 0:3 a je vidět, že chceme v LM uspět.
Interní tajná hráčská soutěž o největšího Paliče. Občas dají nějaký góly, aby to nebylo lidem zvenčí podezřelý, ale jinak se snaží spálit co jde. Čím větší spálená tutovka, tím víc bodů do ranku....Je mi ale stále fakt záhadou, jak můžeme takhke pálit šance už několikátým rokem![]()