Hokej

Jinej kraj jinej mrav - to bych si nekoupil jen kdybych to viděl aneb pozdě bycha honit.
Na tyhle koštata ani nereaguj.Já mám čast rodiny na Děčínsku a všichni mě nadávají,když si dovolím říct,že tam žijou jak za bolševika.SEVER A ZÁPAD POHRANIČÍ JE ŠÍLENEJ.A TO FAKT MLUVÍM Z VLASTNÍCH ZKUŠENOSTÍ.BUDME HRDÍ NA TO KDE ŽIJEM.MÁME SE TU SKVĚLE.TAM KAŽDÝ DRUHÝ IDIOT JEN ŽEBRÁ O DÁVKY

😂 ale zase proč ne, proč hned na začátku sezóny nevykopat válečnou sekeru s APK, to bychom tu cestu za obhajobou titulu měli moc jednoduchou.

Pan Dědek Pichl do vodního hnízda a kvičí přesně ti, kterým se zřejmě posílají vsimne, jak jinak zachránit světlo co nemá shasnout.

Jak by řekl klasik, jen do nich a ani krok vzad.

Spalovani sanci vypada zatim jako nase nejvetsi bolest.

V sezone to nebude jine. Budeme mit tlak a souper bude hrozit z brejku.
Tak my to tak měli i v loni, jsem doufal že posily přivedou o větší kvalitu v zakončení, ale zatím spíš spalují. No uvidíme v sobotu

Tímto příspěvkem zahajuji pro sebe hokejovou sezónu zde na fóru. Protože jsem si konečně našel čas na sledování zápasu, tak tady jsou mé poznatky.

Když jsem slyšel o skvělých posilách, tak jsem doufal, že Dynamo, jak ho znám z minulých sezón, už nepoznám. O té jedné přesilovce, kterou jsme měli, radši nebudu mluvit... ovšem, už několikátou sezónu pozoruji naši neschopnost dát gól i z absolutních "tutovek," což by zas tolik nevadilo, kdybychom následně nedostali hned dva góly z náhodných odrazů. Tady zase na druhou stranu cením, že jsme celý zápas byli aktivní a dokázali snížit na rozdíl jediné branky ze stavu 0:3. Myslím si, že jsme byli v zápase lepším týmem, což potvrzuje i počet střel na branku (29:40). Ve třetí třetině jsme už hráli prakticky jenom my (střely 7:16).

Co se týče metru rozhodčích: osobně jsem ho nepochopil - něco, co jednou prošlo, podruhé už ne. To však známe i z naší ligy, takže nic překvapivého.
K neuzaným gólům: obě dvě situace se dali posudit na obě strany. V prvním případě kontakt s gólmanem byl, nemohu soudit jak velký a jaký to mělo na situaci vliv. Uznání vyrovnávacího gólu bychom si asi přáli všichni, ale průkazný záběr z těch dvou kamer, které byly k dispozici, by se hledal asi těžko. To co se zde na fóru sdílelo bych jako průkazný záběr spíše nepovažoval, ale já tím sudím nejsem.

V sobotu máme nový den, nový zápas a další šanci připsat si (snad) už postupové body. Tým máme kvalitní, porazit můžeme každého a pokud chceme ligu vyhrát (nebo alespoň dojít co nejdále), budeme muset. Liga mistrů se, ale, rozhoduje hlavně v Play-off. Rozdíly mezi postupujícími týmy jsou minimální, takže nižší postavení v tabulce po ZČ nic moc neznamená. Týmy v lize jsou těmi nejlepšími v Evropě, takže soupeře do jednotlivých duelů si můžeme vybírat velmi těžko.

Jinak souhlas s Milanem Zlinským. Marodka široká, pro nás důležitý zápas a necháme doma Červenku. Vždyť může mít skoro do března "oddych". My chceme soutěž vyhrát a nejlepšího hráče úplně nesmyslně šetříme. Příště zas může někdo kecat o našich ambicích v CHL.. (n)

Jinak souhlas s Milanem Zlinským. Marodka široká, pro nás důležitý zápas a necháme doma Červenku. Vždyť může mít skoro do března "oddych". My chceme soutěž vyhrát a nejlepšího hráče úplně nesmyslně šetříme. Příště zas může někdo kecat o našich ambicích v CHL.. (n)
Kluci kliiid, Červus nechce lítat... to ho měli vést 4 dny přes Petrohrad ?? Zápas bojovnej, boj až do konce, fandili jsme na maximum, hlasivky zůstaly v hale 😂😂

ale no tak kolego, tohle je malování čertů na zeď !! To se nedělá. Nedělejme závěr ze zápasu kdy to tam prostě nechtělo spadnout... 👍🏻👍🏻👍🏻

Kluci kliiid, Červus nechce lítat... to ho měli vést 4 dny přes Petrohrad ?? Zápas bojovnej, boj až do konce, fandili jsme na maximum, hlasivky zůstaly v hale 😂😂
Tak jsi byl dokonce na místě, klobouk dolů. Ale právě přesně kvůli tomu by měli hrát tyhle zápasy naplno. Jako Malcolm nás zachránil od několika gólů, byť dnes na můj vkus moc puků vyrážel před sebe. Ale i nasazení "dvojky" nesvědčí o maximální touze vyhrát. Nevím moc, co klub od dneška čekal.. 🫤

1000036335.webp
tonight GIF

Vím, že je to klišé, ale přesto. Za prohru si můžeme sami, nesvádějme to na rozhodčí. A hlavně na neúčast Červuse.
Snad nejznámějším případem aerofobie je jistý fotbalista Dennis Bergkamp. Toho vozili po Evropě v multivanu. Třeba si na něj někdo vzpomene nebo bude třeba googlit.

.....co se týče Soba, tak má nějaký problém s krční páteří

Tak jsi byl dokonce na místě, klobouk dolů. Ale právě přesně kvůli tomu by měli hrát tyhle zápasy naplno. Jako Malcolm nás zachránil od několika gólů, byť dnes na můj vkus moc puků vyrážel před sebe. Ale i nasazení "dvojky" nesvědčí o maximální touze vyhrát. Nevím moc, co klub od dneška čekal.. 🫤
zatim jsou dvě jedničky a ty se stridaj pravidelně 👍🏻👍🏻
A nemuže chybět Červus když je dohoda že sem nepoletí, naopak chyběl Kelo, Poula, Sob, Johny... ale musime makat i bez nich... to zvládnem, a mladí kluci super zkušenost 👍🏻👍🏻

Zkrátka ty nervíky a kopání do dveří má ještě čas, nebo se z toho zblázníme už teď.. 😉

Po prvních dvou zápasech to vypadalo krásně a každý chválil, myslel si snad někdo, že LM projedeme bez prohry. Máme silný tým, ale nemáme neporazitelný tým a i tyhle prohry nám taky dost dají a věřím, že ten občasný chaos v obraně v sobotu neuvidíme.

Ke všemu, tak jak nám tam skoro nic nespadlo, tak soupeři naopak vše, dva góly po hodně velkém štěstí.

Za mě pozitivum, konečně se trefil Tomaso a nezabalili jsme to ani za stavu 0:3 a je vidět, že chceme v LM uspět.

tohle je nějaký příspěvek z minulosti, třeba 6 let zpátky? A zeptal se někdo, čím to je? Moderní firmy mají prý teď takové ty data analytiky, kteří umí dělat takové ty koláčové grafy.

Po prvních dvou zápasech to vypadalo krásně a každý chválil, myslel si snad někdo, že LM projedeme bez prohry. Máme silný tým, ale nemáme neporazitelný tým a i tyhle prohry nám taky dost dají a věřím, že ten občasný chaos v obraně v sobotu neuvidíme.

Ke všemu, tak jak nám tam skoro nic nespadlo, tak soupeři naopak vše, dva góly po hodně velkém štěstí.

Za mě pozitivum, konečně se trefil Tomaso a nezabalili jsme to ani za stavu 0:3 a je vidět, že chceme v LM uspět.
A to jsme hrali bez 6 utocniku. To jsou komplet cele dva utoky.

Je mi ale stále fakt záhadou, jak můžeme takhke pálit šance už několikátým rokem 🤷😁
Interní tajná hráčská soutěž o největšího Paliče. Občas dají nějaký góly, aby to nebylo lidem zvenčí podezřelý, ale jinak se snaží spálit co jde. Čím větší spálená tutovka, tím víc bodů do ranku.... 🤫 První lajna včera udělala mrak bodů do ranku hned v prvním shiftu a ty "zasraný tandemy" taky nebyla náhoda 😁

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno