Hokej

A pak si Bolka půjčuje 10 miliónů od města....když ten produkt tak jede...
Mohl by někdo říct panu Tůmovi, že kdyby dostal za televizní práva o 20 mil. ročně víc, než dostává teď, nemusel by si 10 mil půjčovat? A 20 je o 10 víc, než 10, pane Tůmo, kdyby jste měl náhodou problém to spočítat!

Večer jsem ten článek viděl na netu, kus přečetl a chtělo se mi zvracet. Myslel jsem, že to do rána přejde. Nepřešlo.

Mohl by někdo říct panu Tůmovi, že kdyby dostal za televizní práva o 20 mil. ročně víc, než dostává teď, nemusel by si 10 mil půjčovat? A 20 je o 10 víc, než 10, pane Tůmo, kdyby jste měl náhodou problém to spočítat!

Večer jsem ten článek viděl na netu, kus přečetl a chtělo se mi zvracet. Myslel jsem, že to do rána přejde. Nepřešlo.
Nerozumíš tomu. Pan Tůma, pan Šlégr a další preferují variantu mít málo, aby se mohli svobodně rozhodnout, komu potom budou dlužit. Oni si nepřejí, aby jim někdo dal něco navíc. Oni chtějí své nuzné balíčky, a zkrátka chtějí mít svou chudobu pod kontrolou. Co je na tom nepochopitelného?😁

Naposledy upraveno:
Nepotrvá dlouho a zoufalci typu Tůmy přijdou s nápadem zavedení platovýho stropu...
Kmoníček si dnes ve Sportu stěžuje, že hráči, kteří dříve chtěli 300 tisíc, nyní chtějí 500 tisíc. Protože prý Dědek šponuje platy...
Dědek nešponuje platy průměrných hráčů, Dědek je ochotný odekvátně zaplatit nadprůměrný hráče, hvězdy, kteří dělají extraligu lepší...
My (pod)průměrný hráče nebereme, tudíž trh s takovými hráči nijak nekřivíme...
A nikdo přece nenutí ty zbylý týmy včetně Mechova, průměrný hráče přeplácet. Prostě jsi průměrný hráč a tady máš nabídku na 300 tisíc. Nebereš to? OK, nechceme tě. A když se takhle zachovají i ostatní kluby, budou muset průměrní hráči těch 300 tisíc vzít, jinak budou bez práce...
Jednoduše řečeno - trh s (pod)průmernými hráči si pokřivily samy (pod)průměrný kluby... Ty je začly přeplácet, resp. jim začly plnit jejich neadekvátní požadavky....

Naposledy upraveno:
Vím, že je to klišé, ale přesto. Za prohru si můžeme sami, nesvádějme to na rozhodčí. A hlavně na neúčast Červuse.
Snad nejznámějším případem aerofobie je jistý fotbalista Dennis Bergkamp. Toho vozili po Evropě v multivanu. Třeba si na něj někdo vzpomene nebo bude třeba googlit.
"Třeba si na něj někdo vzpomene" - nepochopil jsem tuto část tvého příspěvku. :) Jako, že je to tak dávno, že už nežijí pamětníci? 😂 Já se zatím zase tak strašně necítím. ... teďka, ... ráno to bylo horší tedy no,.. 😁

Nerozumíš tomu. Pan Tůma, pan Šlégr a další preferují variantu mít málo, aby se mohli svobodně rozhodnout, komu potom budou dlužit. Oni si nepřejí, aby jim někdo dal něco navíc. Oni chtějí své nuzné balíčky, a zkrátka chtějí mít svou chudobu pod kontrolou. Co je na tom nepochopitelného?😁
Rozumím soudruhu tajemníku, neměl jsem na problematiku správný náhled. Už se to nebude opakovat!

Holt prachy vod Dědka jsou špatný peníze,to je horší než prachy z upytlačený slonoviny nebo z obchodu z drogama..takový peníze vytáhnutý z města, to je poctivý podnikání! 🤣

Nepotrvá dlouho a zoufalci typu Tůmy přijdou s nápadem zavedení platovýho stropu...
Kmoníček si dnes ve Sportu stěžuje, že hráči, kteří dříve chtěli 300 tisíc, nyní chtějí 500 tisíc. Protože prý Dědek šponuje platy...
Dědek nešponuje platy průměrných hráčů, Dědek je ochotný odekvátně zaplatit nadprůměrný hráče, hvězdy, kteří dělají extraligu lepší...
A nikdo přece nenutí ty zbylý týmy včetně Mechova, průměrný hráče přeplácet. Prostě jsi průměrný hráč a tady máš nabídku na 300 tisíc. Nebereš to? OK, nechceme tě. A když se takhle zachovají i ostatní kluby, budou muset průměrní hráči těch 300 tisíc vzít, jinak budou bez páce...
Jednoduše řečeno - trh s (pod)průmernými hráči si pokřivily samy (pod)průměrný kluby... Ty je začly přeplácet, resp. jim začly plnit jejich neadekvátní požadavky....
Nerozumím problému pana Kmoníčka. Jako, že on musí dávat Jerglovi stejné peníze , jako u nás má Červenka a Myškář musí brát tolik, co u nás Stránský? A o to, plat kterého pardubického hráče bude v tom týmu konkrétní hráč brát, si losujou nebo to rohoduje mzdová účetní?
Pane Kmoníčku, děkuji a vysvětlení. Případně mi to může vysvětlit pan Tůma, až dopočítá ten příklad 20 - 10 = ?

Zas a znova... Prospěšnost pana Gumy skončila v okamžik, kdy pověsil brusle na hřebík. Jeho bafuňářská kariéra v Litvínově vedla k tomu, že asi dvakrát nebo třikrát málem spadli. Jeho řekněme civilní kariéra působí dojmem, že má potřebu furt někam kandidovat, ale doslova vždycky z toho vyleze jako týpek, kterej dělá pitomce nějaký svini. Jeho angažmá u socanů v éře kreténa, kterej teď v Clashi bude vařit recepty z recepce u francouzskýho prezidenta, zakládání úplně legrační partaje s tím samým šulinem a teplickým mafiánem. Pak pro změnu dělá bodyguarda Xaverovi Veselýmu.

Když se k něčem má vyjádřit, je to vždycky jen prázdnej balast, ale je to takovej ten autenticky působící cíťa, takže to do určitý míry na někoho funguje. Udělá psí oči, zažvaní o Hlinkovi, o srdíčku a je to. Zatímco Vosmík a Kaprain vede válku, tak tenhle prosťáček hraje roli, aniž by sám věděl, jakou roli hraje. Hlavně ať jde na radnici v Litvínově, že mají připravenej projekt na halu za 1,5 miliardy, určitě to vyjde, ty vole...

To, že podepíšete kontrakt s Red Bullem je proto, že v lize jsou hvězdy. Kdyby liga vypadala tak, jak ji dělá takovej pan Tůma v Boleslavi, tak možná seženete smlouvu na 300 litrů s Ondrášovkou...

Nerozumím problému pana Kmoníčka. Jako, že on musí dávat Jerglovi stejné peníze , jako u nás má Červenka a Myškář musí brát tolik, co u nás Stránský? A o to, plat kterého pardubického hráče bude v tom týmu konkrétní hráč brát, si losujou nebo to rohoduje mzdová účetní?
Pane Kmoníčku, děkuji a vysvětlení. Případně mi to může vysvětlit pan Tůma, až dopočítá ten příklad 20 - 10 = ?
Kmonda by měl bejt rád,že díky našemu extra širokýmu a přeplacenýmu kádru se hráči,co se u nás nevejdou do pátého útoku, upíchnou u nich na vesnici,kde jsou furt za hvězdy 🤣

A nikdo přece nenutí ty zbylý týmy včetně Mechova, průměrný hráče přeplácet. Prostě jsi průměrný hráč a tady máš nabídku na 300 tisíc. Nebereš to? OK, nechceme tě. A když se takhle zachovají i ostatní kluby, budou muset průměrní hráči těch 300 tisíc vzít, jinak budou bez páce...
Apropos Aleš z Polabin... Celkově prdel. Žvaní o odpovědnosti. Ale přitom tam za poslední čtyři roky hází sekeru 10 mega ročně. Půlku ztráty cáluje město. Přitom podepisuje Fiňáky, Dány a kdo ví koho. Ať hraje juniora a nebude ve ztrátě a nebude muset fňukat, jak je to těžký. Lize to potenciálně pomůže víc, než že tady bude dohrávat finskej veterán, kterýho už doma odepsali. O hale Horák ze Sportu včera trefně řekl, že ji chtějí stavět, ale u toho chtění to zároveň i končí. Tamní primátorka řekne, že nechtějí stavět hradeckou Maracaná. Tam se teda hraje fotbal, ale budiž, no. Fotbalovej stadion už máte, Pavlíno, dva by byly trochu moc. Přes tiskovku shání třetího investora, přihlaste se.

Někde jsem slyšel, že Dědek dost tlačí do zrušení baráže a povinné investice do stadiónů (kritizoval dost nevyhovující stadiony v ELH), čehož se nejspíš bojí hlavně v Litvínově a Mladé Boleslavi (asi i v Olomouci). S těmi pěnezi navíc by pak museli plnit tyto přísnější požadavky po vzoru fotbalové ligy.

Vím, že je to klišé, ale přesto. Za prohru si můžeme sami, nesvádějme to na rozhodčí. A hlavně na neúčast Červuse.
Snad nejznámějším případem aerofobie je jistý fotbalista Dennis Bergkamp. Toho vozili po Evropě v multivanu. Třeba si na něj někdo vzpomene nebo bude třeba googlit.
Tato statistika opravdu mluví ve prospěch toho, že jsme měli jednoznačně vyhrát a můžeme si za to sami.
1789111737187.webp

Tato statistika opravdu mluví ve prospěch toho, že jsme měli jednoznačně vyhrát a můžeme si za to sami.
Náhled přílohy 8920

Náhled přílohy 8920

Někde jsem slyšel, že Dědek dost tlačí do zrušení baráže a povinné investice do stadiónů (kritizoval dost nevyhovující stadiony v ELH), čehož se nejspíš bojí hlavně v Litvínově a Mladé Boleslavi (asi i v Olomouci). S těmi pěnezi navíc by pak museli plnit tyto přísnější požadavky po vzoru fotbalové ligy.
Tak už chápu to pozdvižení v Boleslavi a Litvínově, jen ta Sparta v to nesedí, ale tam jsou důvody jiné a jak tu psal někdo výše, užiteční idioti Tůma a Šlégr se hodí...

Celá tato kauza je vlastně strašně jednoduchá rovnice. Pan Dědek ví, že se ze svazu ztrácelo ročně několik milionů a ví, že tenhle bordel je i v dotacích v rámci extraligy, kdy extraliga dostává drobky, i když by měla dostávat daleko více. Ke všemu většina majitelů je nějak zainteresovaná v APK a každý si tam za ty roky vybudoval jistý vliv ze kterého profitují. Proto řvou, že tady něco léta budují a teď jim to chce někdo zbourat, chce jim vzít možnost si bokem přihrát nějaké peníze, ale mít trochu vliv na dění v extralize.

Nyní se tady zjevil dravec, kterého prostě neumlčíte penězi, žádnou funkci díky které by mohl trochu ovlivnit dění a už vůbec ne nějakými výhrůžky.

Když si vezmete, tak do příchodu pana Dědka se na svazu držel zloděj Král, měl neochvějnou pozici a vesele hospodařil s cizími penězi pro soukromé účely a kolik milionů zmizelo raději nevědět. Impuls na změnu podal právě pan Dědek a jen díky němu Král skončil. Nyní chce vyčistit i APK a extraligu, protože i tady je to jedna velká mafie a když se ozval Šlégr a Tůma, tak je vidět, že se zabrnkalo na správnou strunu a jak se říká, tady se tnulo do živého.

Kazdy chápe, že nabídka pana Dědka je daleko lepší, tedy po finanční stránce, ale oni by ztratili úplně vliv, který tady tak dlouho budovali a bylo by vše tak nastavené, že už by neexistovalo, že by se bokem někam přelily peníze. Tohle vše kryjí argumentem, že přece nemůže majitel chtít ještě práva na extraligu, i když tady by práva vůbec nedostal.

Pan Dědek má v tomto mou plnou podporu a i když asi budeme hodně neoblíbený klub, tak jsem rád, že se chce někdo nastolit pořádek.

Tak už chápu to pozdvižení v Boleslavi a Litvínově, jen ta Sparta v to nesedí, ale tam jsou důvody jiné a jak tu psal někdo výše, užiteční idioti Tůma a Šlégr se hodí...
U Sparty i to vysvětluju tím, že berou Dynamo jako přímé ohrožení klubu, který má velký vliv na soutěž. Pamatuju si jak v roce 2018-2020 chtěli s Libercem být v TV na O2 a dostávat víc za TV práva. Mylím, že se bojí, že ztratí vliv na úkor Dynama. Nevím na co si teď hrajou, když oni předtím rozdělovali na bohaté a chudé.

Kmoníček má úplně jiný problém než je Dědek nebo Dynamo. Jeho hlavní problém se totiž jmenuje FC Hradec Králové. Dneska oznámili skoro 5000 permanentkářů, kolikpak jich má asi Kmonda? 500?

Kmoníček má úplně jiný problém než je Dědek nebo Dynamo. Jeho hlavní problém se totiž jmenuje FC Hradec Králové. Dneska oznámili skoro 5000 permanentkářů, kolikpak jich má asi Kmonda? 500?
Přesně tak... Kmoníček a celej klub doslova prosral dobu, kdy fotbalová konkurence ve městě a nejbližší hokejová konkurence v Pardubicích byly v prdeli a naopak hradecký hokejový klub po ukradení licence byl v Mechově jedinej v nejvyšší soutěži.... Teď ho válcuje profesionálně a kvalitně vedenej fotbalovej klub...

dneska v BBV po 25 letech zajimavej pohled, kdyz jsme zahajovali sezonu 2001/02 pri rekonstrukci nasi areny proti Slavii v Mechove; mantinely a led olepeny logama naseho klubu a sponzoru, publikum se raduje vyhradne pri nasich golech :D

No, na tiskovce se "pochlubil" 7% úbytkem prodeje permic. Oproti sezoně, kdy jim návštěvnost padala jak ruskej úředník vyhozenej z okna.

Celkově je tam cítit trochu Šebkův vibe z cca roku 2014, kdy oznamoval, že klub ztratil desetinu permic. Takový ty trochu křečovitý pózy, že je to nakonec vlastně dobrý.

A do toho vypelichanej hysterik Borovec pustí perlu, že v kabině je super atmoška a to až tak, že holky hráčů se "zakulacují".

"Třeba si na něj někdo vzpomene" - nepochopil jsem tuto část tvého příspěvku. :) Jako, že je to tak dávno, že už nežijí pamětníci? 😂 Já se zatím zase tak strašně necítím. ... teďka, ... ráno to bylo horší tedy no,.. 😁
Tak přeci jen poslední zápas odehrál před dvaceti lety. To už nějaký čas je. :)

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno