Pick
Kapitán na ledě
- 7,242
- 7,148
CimburekKdo to komentuje s Johnem?
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
CimburekKdo to komentuje s Johnem?
To byla spíše nadsázkatak je to k tématu hokej - kazdý ma na výběr zda si přečte.. takže v poho.. je dobré být informován![]()
Já jako vidlak tedy preferuji spíše úmrtí sousedovic kozy, ale myslím, že si rozumímeTo byla spíše nadsázka
Vím jak to na světě chodí, že nejvíce potěší sousedův ukopnutý palec.
Nechtěl jsem být příliš krutýJá jako vidlak tedy preferuji spíše úmrtí sousedovic kozy, ale myslím, že si rozumíme![]()
Oni se ty hicáky hned vrátí, tak jak moje paní říká, v tom hicu jebat nebudeme
V pořádkuOni se ty hicáky hned vrátí, tak jak moje paní říká, v tom hicu jebat nebudeme![]()
Jo, to my jde mnohem lépe a netrvá to 5 vteřinV pořádkuJebání je pro děti, chlapi si vypijou
![]()
![]()
Okénko do mládeže je tu. Dneska rozehrál náš starší dorost turnaj O pohár primátora města Pardubic (hrávali ho dříve junci) a na úvod poratzili jednoznačně HMK Zvolen 7 :0. Naše góly: 3. Tvrdík (Řehořek, Novosad), 15. Hladík, 19. Novák (Joska), 20. Hladík (Křečan, Joska), 22. Tvrdík (Sekanina, Křečan), 26. Novák, 44. Dubovči (Řehoř, Jindřichovský). Účastní se dále Slavie a Kometa.
Sestava: Fajmon (Pernica) – Cífka, Hynek, Dubovči, Křečan, Řehořek, Novosad, Piskač, Jindřichovský, Sekanina, Bórik, Ryšavý, Korec, Čapek, Tvrdík, Novák, Joska, Andrejko, Řehoř, Hladík. Trenér: Jakub Venc
Ten Fajmon je zapeklitá hádanka, turnaj hraje U18 a jemu je 19. Jestli tam taky existuje overage kategorie pak vůbec netuším? Každopádně u nás na stránkách u staršího dorostu nemáme uvedeného žádného brankaře.Mrknul jsem lehce na sestavu. Krom známých tváří, máme dva brankáře nový a jednoho beka (snad jsem nic nepřehlédl):
![]()
Martin Fajmon - Stats, Contract, Salary & More
Eliteprospects.com hockey player profile of Martin Fajmon, 2007-04-29 Brno, CZE Czechia. Most recently in the Czechia U20 2 with HCM Warriors Brno U20. Complete player biography and stats.www.eliteprospects.com
![]()
Tomas Pernica - Stats, Contract, Salary & More
Eliteprospects.com hockey player profile of Tomas Pernica, 2008-08-25 Opava, CZE Czechia. Most recently in the Czechia4 with HK Krnov. Complete player biography and stats.www.eliteprospects.com
![]()
Matias Piskac - Stats, Contract, Salary & More
Eliteprospects.com hockey player profile of Matias Piskac, 2009-07-27 Czechia. Most recently in the Czechia U20 with BK Mlada Boleslav U20. Complete player biography and stats.www.eliteprospects.com
No, trošku oba ...tenhle tým se buduje, když už ta kategorie vznikla. Holt u téhle kategorie budou asi gólmani trošku rébus.Ten Fajmon je zapeklitá hádanka, turnaj hraje U18 a jemu je 19. Jestli tam taky existuje overage kategorie pak vůbec netuším? Každopádně u nás na stránkách u staršího dorostu nemáme uvedeného žádného brankaře.
Za běžných okolností by tam asi chytal Veřmiřovský, ale šel za louži.No, trošku oba ...tenhle tým se buduje, když už ta kategorie vznikla. Holt u téhle kategorie budou asi gólmani trošku rébus.
Ale je mu 19, ale "čerstvě"… učil se ve Finsku, ročník 2007, musel bych dohledat, jestli jsou nějaký výjimky (a ty budou, a zvlášť u gólmanů).
Jo a zapomněl jsem v útoku na Čapka, podle mě jde o tohoto:
![]()
Marek Capek - Stats, Contract, Salary & More
Eliteprospects.com hockey player profile of Marek Capek, 2008-07-27 Czechia. Most recently in the Czechia U20 2 with BK Havlickuv Brod U20. Complete player biography and stats.www.eliteprospects.com
Za běžných okolností by tam asi chytal Veřmiřovský, ale šel za louži.
To rozdělení na mladší a starší dorost je strašná "Lojzovina" a vůbec se nedivím, že extraligové kluby byly proti.
Bude to stát velkou hromadu peněz na provoz. A jestli to přinese nějakou vyšší kvalitu? To Bůh suď. Ale zatím ty soutěže budou hrát všichni, kdo mají obě ruce a nohy a něco umí s hokejkou. Přeháním záměrně a s nadsázkou. Ale kvalita nahoru fakt sama od sebe nepůjde. Takový Lener mode změna pro změnu II.