Orosená_desítka
Hattrickový hrdina
- 2,865
- 3,177
největší esa naopak vždy hrají poslední zápasy v sezoněTak příprava, to už se tak nějak počítá že největší "esa" první zápasy nehrají.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
největší esa naopak vždy hrají poslední zápasy v sezoněTak příprava, to už se tak nějak počítá že největší "esa" první zápasy nehrají.
Toto se nelíbí uživateli Matěj StránskýTak příprava, to už se tak nějak počítá že největší "esa" první zápasy nehrají.
Taky bych řekl, že na Red Bull Salute už budem vypadat poněkud jinak.Ti nejlepší budou hrát tak jeden, dva zápasy před LM. Můj odhad.
Stream youtube super, už to frčí !!!!![]()
Mě. Výborně jsem se pobavilHeleď, a to si opravdu myslíš, že to někoho zajímá?![]()
Napsat to Luksa nebo lucas tak se i leknu že je to myšleno vážněZa mě obrovské zklamání výkon. Není tam nic. S tímto budeme rádi za desátý flek v lize.
Nemohl by Jan Ludvig komentovat naše zápasy místo mého jmenovce Maudra?to jsou super komentátoři.... to je pastva i pro uši... vemte si v Oneplay i ČT příklad![]()