Hokej

Cimburek: „Může v přátelským zápase dojít na bitku, Johne?“
Jan Ludvig: „V osmdesátejch letech jsem byl účastníkem zápasu, a to nekecám, proti Philadelphii, což tenkrát byly kovbojky. Tam bylo, podle mě, tak dvacet bitek. V přípravným zápase! Tam hokej byl až tak na desátým místě. Byla to prostě bitka za bitkou. Samozřejmě, jiná doba.“

Tož hergot, půl zápasu prohrávat z nějakou vesnicí. Hrozní hydranti toto. Vraťte ten titul...do Labe. 1000015690.webpnezdraví a pěkný prázdniny všem bando!

Okénko do mládeže je tu. Dneska rozehrál náš starší dorost turnaj O pohár primátora města Pardubic (hrávali ho dříve junci) a na úvod poratzili jednoznačně HMK Zvolen 7 :0. Naše góly: 3. Tvrdík (Řehořek, Novosad), 15. Hladík, 19. Novák (Joska), 20. Hladík (Křečan, Joska), 22. Tvrdík (Sekanina, Křečan), 26. Novák, 44. Dubovči (Řehoř, Jindřichovský). Účastní se dále Slavie a Kometa.
Sestava: Fajmon (Pernica) – Cífka, Hynek, Dubovči, Křečan, Řehořek, Novosad, Piskač, Jindřichovský, Sekanina, Bórik, Ryšavý, Korec, Čapek, Tvrdík, Novák, Joska, Andrejko, Řehoř, Hladík. Trenér: Jakub Venc

Co ukázal dnešní zápas?:Žilina nás prověříla víc než si kdo myslel, Suban jasná jednička, Červenka, Sedlák musej o sestavu bojovat, Tomášek zde moc hrát nechce proto ani do Třebový neodjel a žádná televize kvůli Dědkovi nás nechce ani nebude vysílat!

Naposledy upraveno:
Musím říct, že jsem docela překvapený z toho, že v mém sektoru 113 si zatím skoro nikdo nevyzvedl lístky na první dva zápasy ligy mistrů...

Viděl jsem kousek zápasu ...teda jako čekal jsem na to dlouho!:) Už mě včera mrzelo že jsem minul "B".
Nejen že jsem kluky rád viděl, poslechl si pana Ludviga (celkově ten komentář z pohledu "my" bylo fajn, skoro jako nároďák :) ).

Má pocit, že nikdo nemá nic zadarmo.
I ty mladíci ve 4.lajně, včera dle komentářů junci taky naplno. Každej chce hrát, hrát co nejvýš, a je dost možný, že pokud někdo nezabere, tak v áčku nebude ...
Asi jsem "neobjevil Ameriku", ale ten prostor si budou muset všichni zasloužit. Nemáme úplně ustřelený talenty mezi mladejma, ale šikovný, motivovaný a schopní kluci to jsou.

Tohle bude dobrej ročník. A taky ...ten Stránskej bude fakt dobrej! :)

Okénko do mládeže je tu. Dneska rozehrál náš starší dorost turnaj O pohár primátora města Pardubic (hrávali ho dříve junci) a na úvod poratzili jednoznačně HMK Zvolen 7 :0. Naše góly: 3. Tvrdík (Řehořek, Novosad), 15. Hladík, 19. Novák (Joska), 20. Hladík (Křečan, Joska), 22. Tvrdík (Sekanina, Křečan), 26. Novák, 44. Dubovči (Řehoř, Jindřichovský). Účastní se dále Slavie a Kometa.
Sestava: Fajmon (Pernica) – Cífka, Hynek, Dubovči, Křečan, Řehořek, Novosad, Piskač, Jindřichovský, Sekanina, Bórik, Ryšavý, Korec, Čapek, Tvrdík, Novák, Joska, Andrejko, Řehoř, Hladík. Trenér: Jakub Venc

Mrknul jsem lehce na sestavu. Krom známých tváří, máme dva brankáře nový a jednoho beka (snad jsem nic nepřehlédl):

Mrknul jsem lehce na sestavu. Krom známých tváří, máme dva brankáře nový a jednoho beka (snad jsem nic nepřehlédl):
Ten Fajmon je zapeklitá hádanka, turnaj hraje U18 a jemu je 19. Jestli tam taky existuje overage kategorie pak vůbec netuším? Každopádně u nás na stránkách u staršího dorostu nemáme uvedeného žádného brankaře.

Ten Fajmon je zapeklitá hádanka, turnaj hraje U18 a jemu je 19. Jestli tam taky existuje overage kategorie pak vůbec netuším? Každopádně u nás na stránkách u staršího dorostu nemáme uvedeného žádného brankaře.
No, trošku oba ...tenhle tým se buduje, když už ta kategorie vznikla. Holt u téhle kategorie budou asi gólmani trošku rébus.
Ale je mu 19, ale "čerstvě" :) … učil se ve Finsku, ročník 2007, musel bych dohledat, jestli jsou nějaký výjimky (a ty budou, a zvlášť u gólmanů).

Jo a zapomněl jsem v útoku na Čapka, podle mě jde o tohoto:

No, trošku oba ...tenhle tým se buduje, když už ta kategorie vznikla. Holt u téhle kategorie budou asi gólmani trošku rébus.
Ale je mu 19, ale "čerstvě" :) … učil se ve Finsku, ročník 2007, musel bych dohledat, jestli jsou nějaký výjimky (a ty budou, a zvlášť u gólmanů).

Jo a zapomněl jsem v útoku na Čapka, podle mě jde o tohoto:
Za běžných okolností by tam asi chytal Veřmiřovský, ale šel za louži.
To rozdělení na mladší a starší dorost je strašná "Lojzovina" a vůbec se nedivím, že extraligové kluby byly proti.
Bude to stát velkou hromadu peněz na provoz. A jestli to přinese nějakou vyšší kvalitu? To Bůh suď. Ale zatím ty soutěže budou hrát všichni, kdo mají obě ruce a nohy a něco umí s hokejkou. Přeháním záměrně a s nadsázkou. Ale kvalita nahoru fakt sama od sebe nepůjde. Takový Lener mode změna pro změnu II.

Naposledy upraveno:
Za běžných okolností by tam asi chytal Veřmiřovský, ale šel za louži.
To rozdělení na mladší a starší dorost je strašná "Lojzovina" a vůbec se nedivím, že extraligové kluby byly proti.
Bude to stát velkou hromadu peněz na provoz. A jestli to přinese nějakou vyšší kvalitu? To Bůh suď. Ale zatím ty soutěže budou hrát všichni, kdo mají obě ruce a nohy a něco umí s hokejkou. Přeháním záměrně a s nadsázkou. Ale kvalita nahoru fakt sama od sebe nepůjde. Takový Lener mode změna pro změnu II.

Tak tak, uvidíme, kam se to vyvine. Je možný, že díky tomu někdo "vyskočí".
Vermiřovský je za louží ...Osvald zůstává? Tuláček dle mě bude spíš u junků a v "B" zaskakovat. V klubu zůstává i Vilém. Něco jsem slyšel, že úplně skončil Moustapha.

Soupisky se zveřejní - a snad i vyplní - ke konci srpna/začátkem září. Tak uvidíme. Pořád čekám, jestli/jak se bude vyvíjet spolupráce se Žďárem.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno