Hokej

Cimburek: „Může v přátelským zápase dojít na bitku, Johne?“
Jan Ludvig: „V osmdesátejch letech jsem byl účastníkem zápasu, a to nekecám, proti Philadelphii, což tenkrát byly kovbojky. Tam bylo, podle mě, tak dvacet bitek. V přípravným zápase! Tam hokej byl až tak na desátým místě. Byla to prostě bitka za bitkou. Samozřejmě, jiná doba.“

Tož hergot, půl zápasu prohrávat z nějakou vesnicí. Hrozní hydranti toto. Vraťte ten titul...do Labe. 1000015690.webpnezdraví a pěkný prázdniny všem bando!

Okénko do mládeže je tu. Dneska rozehrál náš starší dorost turnaj O pohár primátora města Pardubic (hrávali ho dříve junci) a na úvod poratzili jednoznačně HMK Zvolen 7 :0. Naše góly: 3. Tvrdík (Řehořek, Novosad), 15. Hladík, 19. Novák (Joska), 20. Hladík (Křečan, Joska), 22. Tvrdík (Sekanina, Křečan), 26. Novák, 44. Dubovči (Řehoř, Jindřichovský). Účastní se dále Slavie a Kometa.
Sestava: Fajmon (Pernica) – Cífka, Hynek, Dubovči, Křečan, Řehořek, Novosad, Piskač, Jindřichovský, Sekanina, Bórik, Ryšavý, Korec, Čapek, Tvrdík, Novák, Joska, Andrejko, Řehoř, Hladík. Trenér: Jakub Venc

Co ukázal dnešní zápas?:Žilina nás prověříla víc než si kdo myslel, Suban jasná jednička, Červenka, Sedlák musej o sestavu bojovat, Tomášek zde moc hrát nechce proto ani do Třebový neodjel a žádná televize kvůli Dědkovi nás nechce ani nebude vysílat!

Naposledy upraveno:
Musím říct, že jsem docela překvapený z toho, že v mém sektoru 113 si zatím skoro nikdo nevyzvedl lístky na první dva zápasy ligy mistrů...

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno