- 6,307
- 6,213
- Admin
- #75,061
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
sestava akorát - na extraligu i ligu mistrů... zacínáme se dvěmi marody, pak až se uzdraví tak nevěřím že celou zimu budem bez zranění... za mne bude počet akorát, uvidíteKdyž jsou ty " spekulace " o příchodu Noska ,tak jsem se zamyslel nad sestavou a musím řict ,jestli nikdo neodejde ,tak je to hodně narvaná sestava
Při absenci Kaut a Lauko
Will ,Suban
Košťálek Dvořák
Čerešňák Mikliš
Mig Ludvig
Gazda
Stránky Sedlák Červenka
Mandát ( Kaut) Tomášek Smejkal
Kelemen Nosek Kondelík
Vondráček(Mandát) Sobotka Fejes (Lauko)
Poulíček
Útoky
Vondrc má hrát i za Béčko a předpokládám, že stejný osud dříve či později "postihne" i Poulu. Ale jako našlapaný jsme neskutečně. Dokonce i v Mistři světa se nad naší soupiskou nezmohli na nic jiného než na uznalý pokývání hlavou a chvilku bezmocného smíchuKdyž jsou ty " spekulace " o příchodu Noska ,tak jsem se zamyslel nad sestavou a musím řict ,jestli nikdo neodejde ,tak je to hodně narvaná sestava
Při absenci Kaut a Lauko
Will ,Suban
Košťálek Dvořák
Čerešňák Mikliš
Mig Ludvig
Gazda
Stránky Sedlák Červenka
Kelemen Nosek Kondelík
Poulíček
Útoky
Osmý do obrany ChabadaKdyž jsou ty " spekulace " o příchodu Noska ,tak jsem se zamyslel nad sestavou a musím řict ,jestli nikdo neodejde ,tak je to hodně narvaná sestava
Při absenci Kaut a Lauko
Will ,Suban
Košťálek Dvořák
Čerešňák Mikliš
Mig Ludvig
Gazda
Stránky Sedlák Červenka
Kelemen Nosek Kondelík
Poulíček
Útoky
Už tam čtyři praváky máme. Takže z důvodu držení hole bych tam viděl Martina Švece. Aby to bylo čtyři na čtyři. Ale je to jedno. Ovšem oba jsou "malí" - 177 versus 179 cm. Dal bych čuchnout i Teodoru Vápeníkovi - 194/95. Snad na to bude v sezóně prostor.Osmý do obrany Chabada
Na 8 obránců jsme Extraligu taky učili hrát my.Ti odborníci asi nechtějí věřit, že by k Sedlákovi, Tomáškovi, Kondelíkovi, Sobotkovi a Poulíčkovi mohl přijít další centr![]()
Už tam čtyři praváky máme. Takže z důvodu držení hole bych tam viděl Martina Švece. Aby to bylo čtyři na čtyři. Ale je to jedno. Ovšem oba jsou "malí" - 177 versus 179 cm. Dal bych čuchnout i Teodoru Vápeníkovi - 194/95. Snad na to bude v sezóně prostor.
Mladej Hejduk tam má zatím pouze try-out. Sklouzne se v přípravě a pak se teprv uvidí......a já myslím, že šanci má dobrou. Motor zatím zrovna moc neposílil.....K mladýmu Hejdukovi ...držím mu palce, uvidíme! Připomnělo mi to ale když se u nás v mládeži objevil mladej od Čalouna.
Myslím, že nakonec vůbec nenastoupil do sezóny a šel zpět do Německa.
Mladej Hejduk by minimálně stylem hry mohl být zajímavým oživením. U nás by fakt začal v "B", takhle má šanci se ukázat o level výš.
ti už jsou doma, ty na pivo nenalákášTak kdo ven, Smejky / Mandy?
Ona ta nová aréna si taky najde program..Mimo hokej i fotbal![]()
Praha ostrouhala. Všechny domácí zápasy Ligy mistrů uvidí Pardubice - Sport.cz
Po dlouhých letech se bude muset Praha obejít bez nejlepšího evropského basketbalu. Nově vzniklý klub SK Slavia Praha ERA NBK (v předchozích letech Nymburk) pro letošní sezonu už nedostal výjimku pro hraní na pražské Královce a jiná hala splňující parametry FIBA v české metropoli k dispozici...www.sport.cz
Ty si vůl. Ta vteřina po přečtení, než mi to došlo, mě málem stála život.Majoritní podíl v Dynamu kupuje úspěšný podnikatel Vladimír Pitter. Podrobnosti zjišťujeme.![]()
Proč, třeba šňupal Dědek, teď přestal a zděsil se, co posledních pár let dělá se svýma penězma v tom hokeji...Tu by asi souviselo s kadrem ne?
Extraligoví hráči si občas postesknou, že se u nás netrestají dostatečně hákování, držení, zkrátka zpomalovací zákroky. A rádi zmiňují NHL, která je od toho plevelu vyčištěná. Je tomu skutečně tak?
„NHL chce, aby padalo co nejvíc gólů, a pokud je v šanci hráče postřehnuto hákování, autor zákroku jde automaticky ven. Je to letitý standard. Všichni to takto chtějí. Hráči, diváci. Rozhodčí jsou de facto pouze nástrojem k plnění pokynů a záměrů NHL.“
Tak ten už si extraligu nepískne ani na stará kolena...Rozhodčí Suchánek z NHL:
U nás APK LH nemá zájem, aby se tyto fauly trestaly, protože s takovým hokejem Třinec dělal tituly...Rozhodčí Suchánek z NHL:
Toto potřebují zhusta slyšet od fanoušků.U nás APK LH nemá zájem, aby se tyto fauly trestaly, protože s takovým hokejem Třinec dělal tituly...
Doufám, že s letošním příchodem dalších kvalitních hráčů do extraligy se věci začnou měnit k lepšímu..
A nejen posuzování zpomalovacích a destruktivních faulů.
Ale hlavně v celým myšlení APK. Že jim dojde, jak kvalitní produkt mohou vytvořit, a že si za tento produkt mohou říct mnohem víc peněz, než co jim teď BPA garantuje..