Hokej

Když jsou ty " spekulace " o příchodu Noska ,tak jsem se zamyslel nad sestavou a musím řict ,jestli nikdo neodejde ,tak je to hodně narvaná sestava
Při absenci Kaut a Lauko
Will ,Suban

Košťálek Dvořák
Čerešňák Mikliš
Mig Ludvig
Gazda

Stránky Sedlák Červenka
Mandát ( Kaut) Tomášek Smejkal
Kelemen Nosek Kondelík
Vondráček(Mandát) Sobotka Fejes (Lauko)
Poulíček
🙂

Útoky

Když jsou ty " spekulace " o příchodu Noska ,tak jsem se zamyslel nad sestavou a musím řict ,jestli nikdo neodejde ,tak je to hodně narvaná sestava
Při absenci Kaut a Lauko
Will ,Suban

Košťálek Dvořák
Čerešňák Mikliš
Mig Ludvig
Gazda

Stránky Sedlák Červenka
Kelemen Nosek Kondelík
Poulíček
🙂

Útoky
sestava akorát - na extraligu i ligu mistrů... zacínáme se dvěmi marody, pak až se uzdraví tak nevěřím že celou zimu budem bez zranění... za mne bude počet akorát, uvidíte 😎👍🏻👍🏻

A v obraně Ondrovi Miklišovi velké vytížení, ať hodně hraje 💪🏻

Při absenci Kaut a Lauko
Will ,Suban

Košťálek Dvořák
Čerešňák Mikliš
Mig Ludvig
Gazda

Stránky Sedlák Červenka
Kelemen Nosek Kondelík
Poulíček
🙂

Útoky
Vondrc má hrát i za Béčko a předpokládám, že stejný osud dříve či později "postihne" i Poulu. Ale jako našlapaný jsme neskutečně. Dokonce i v Mistři světa se nad naší soupiskou nezmohli na nic jiného než na uznalý pokývání hlavou a chvilku bezmocného smíchu 😁

Při absenci Kaut a Lauko
Will ,Suban

Košťálek Dvořák
Čerešňák Mikliš
Mig Ludvig
Gazda

Stránky Sedlák Červenka
Kelemen Nosek Kondelík
Poulíček
🙂

Útoky
Osmý do obrany Chabada

Osmý do obrany Chabada
Už tam čtyři praváky máme. Takže z důvodu držení hole bych tam viděl Martina Švece. Aby to bylo čtyři na čtyři. Ale je to jedno. Ovšem oba jsou "malí" - 177 versus 179 cm. Dal bych čuchnout i Teodoru Vápeníkovi - 194/95. Snad na to bude v sezóně prostor.

Už tam čtyři praváky máme. Takže z důvodu držení hole bych tam viděl Martina Švece. Aby to bylo čtyři na čtyři. Ale je to jedno. Ovšem oba jsou "malí" - 177 versus 179 cm. Dal bych čuchnout i Teodoru Vápeníkovi - 194/95. Snad na to bude v sezóně prostor.

Myslím, že všichni 3 mají šanci se sklouznout :)
Nevím, jaký mají plány v klubu, ale Švec i Chabada si něco odehráli jak v "B", tak i "A" ...myslím, že "jsou na řadě". Teď si nevybavuju, jak v sezóně, ale tam hráli taky v obraně dva praváci (Koště s Gazdičem?), tak třeba si to vyzkouší i Chabada!

V každým případě Král zmiňoval spolu s Mackem a mladým Rolasem, že právě Vápeník bude hrát za "B" - asi by měl ukázat, jak na něm "stojí" obrana v dospělým týmu. Je mu 19, už byl za mořem, bylo by fajn, kdyby z něj vyrostl dobrej bek.

Osobně jsem zvědav, kam se v obraně posunou za tenhle rok mladý Lučan a Tvrdík. Mluví se o nich málo ...tichá voda :)

K mladýmu Hejdukovi ...držím mu palce, uvidíme! Připomnělo mi to ale když se u nás v mládeži objevil mladej od Čalouna.
Myslím, že nakonec vůbec nenastoupil do sezóny a šel zpět do Německa.
Mladej Hejduk by minimálně stylem hry mohl být zajímavým oživením. U nás by fakt začal v "B", takhle má šanci se ukázat o level výš.

K mladýmu Hejdukovi ...držím mu palce, uvidíme! Připomnělo mi to ale když se u nás v mládeži objevil mladej od Čalouna.
Myslím, že nakonec vůbec nenastoupil do sezóny a šel zpět do Německa.
Mladej Hejduk by minimálně stylem hry mohl být zajímavým oživením. U nás by fakt začal v "B", takhle má šanci se ukázat o level výš.
Mladej Hejduk tam má zatím pouze try-out. Sklouzne se v přípravě a pak se teprv uvidí......a já myslím, že šanci má dobrou. Motor zatím zrovna moc neposílil.....🤔

Skvělá zpráva pro Valtera Sedina, syna Henrika Sedina, který byl zařazen do kanadského výběru pro letošní mistrovství CONCACAF do 20 let
v Mexiku. Kanada bude hrát ve skupině s Panamou, Hondurasem a Jamajkou. Vítěz turnaje si zajistí účast na olympijských hrách 2028, zatímco čtyři nejlepší týmy postoupí na mistrovství světa FIFA hráčů do 20 let 2027. ⚽

První odhady umístění po základní části pralesa jsou venku. Co taky jiného v okurce dělat než spekulovat. Ale není to pro bego špatné.
7. HC Dynamo Pardubice B Neradi vidí, jak se plní marodka áčka: sezona ani nezačala a mimo hru jsou forvardi Lauko s Kautem. Loni na podzim prvoligová rezerva právě na zdravotní trable o patro výš doplácela. I tak je pravděpodobné, že progres pardubického béčka letos vyvrcholí doposud největším úspěchem.

Mimo hokej i fotbal

Včera si fans HK rýpli do fotbalového oddílu. Někomu se to líbí, jinému ne, nelze do toho zasahovat. Ale jsem docela rád za Déčko...

Mimo hokej i fotbal
Ona ta nová aréna si taky najde program.. 😉

Okénko do mládeže je tu: Nominace U18 ČR na Hlinka Gretzky Cup - za nás pojedou útočníci Melichar Kovář a Oliver Vaňha. Jako náhradníci budou připraveni brankař Václav Osvald a obránci Samuel Dubovči a Adam Hynek.
Slováci nominovali už včera a máme tam Matúše Válka.

Rozhodčí Suchánek z NHL:
Extraligoví hráči si občas postesknou, že se u nás netrestají dostatečně hákování, držení, zkrátka zpomalovací zákroky. A rádi zmiňují NHL, která je od toho plevelu vyčištěná. Je tomu skutečně tak?
„NHL chce, aby padalo co nejvíc gólů, a pokud je v šanci hráče postřehnuto hákování, autor zákroku jde automaticky ven. Je to letitý standard. Všichni to takto chtějí. Hráči, diváci. Rozhodčí jsou de facto pouze nástrojem k plnění pokynů a záměrů NHL.“

Rozhodčí Suchánek z NHL:
U nás APK LH nemá zájem, aby se tyto fauly trestaly, protože s takovým hokejem Třinec dělal tituly...
Doufám, že s letošním příchodem dalších kvalitních hráčů do extraligy se věci začnou měnit k lepšímu..
A nejen posuzování zpomalovacích a destruktivních faulů.
Ale hlavně v celým myšlení APK. Že jim dojde, jak kvalitní produkt mohou vytvořit, a že si za tento produkt mohou říct mnohem víc peněz, než co jim teď BPA garantuje..

U nás APK LH nemá zájem, aby se tyto fauly trestaly, protože s takovým hokejem Třinec dělal tituly...
Doufám, že s letošním příchodem dalších kvalitních hráčů do extraligy se věci začnou měnit k lepšímu..
A nejen posuzování zpomalovacích a destruktivních faulů.
Ale hlavně v celým myšlení APK. Že jim dojde, jak kvalitní produkt mohou vytvořit, a že si za tento produkt mohou říct mnohem víc peněz, než co jim teď BPA garantuje..
Toto potřebují zhusta slyšet od fanoušků.
Divák by jim měl často a důrazně opakovat ať si takový hokej vetknou za klobouk.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno