Hokej

Ta mini šála s nápisem MISTŘI, zdá se mi poněkud nedostatečná vzhledem k významu našeho titulu....🤔 Takže teď půjdeš, a nožem vyreješ do mramoru na hajzlech nápis MISTŘI aspoň půl metru velkej ☝️Je to jasný?? 😁
Omlouvám se, dres jsem zapomněl, rád bych šel vyrýt napiš, ale nůž mi byl zabaven z kufru při nalodění.😂

Užívejte všichni. Já už se narajzoval dost. Snad jedině, kdyby se konala nějaká okružní plavba po Hudsonově zálivu, tam je v současné době bezpečných 9° C.
Jinak okurkové spekulace v NHL umisťují aktuálně Pavola Regendu k Oilers.

Okénko do mládeže je tu. Jako poslední z mládežnických reprezentací jde do akce U16 a máme v ní čtyři zástupce: obránce Jakuba Kadlece a útočníky Daniela Macha, Maxima Píšu a Alberta Zaala. Sejdou se v Kravřích 01 - 05/08 a pod vedením Marka Melenovského spolu s Radkem Bělohlavem a Liborem Procházkou budou bojovat o nominaci na zápasy v Salzburgu. Ještě se hodí připomenout, že mezi náhradníky máme obránce Adama Pavliše.

Chtěl jsem se optat, jestli netušíte, kde bude příští sezónu působit David Krčál? Přišel k nám ze Slavie a vůbec si nevedl špatně. Loni hrál ve WHL a nic moc čísla. Na elite nemá na letošní sezónu nic uvedeno. Známá ho učila na střední a říkala, že na ní působil dobře, vyrovnaně, v hlavě to měl srovnané.

Chtěl jsem se optat, jestli netušíte, kde bude příští sezónu působit David Krčál? Přišel k nám ze Slavie a vůbec si nevedl špatně. Loni hrál ve WHL a nic moc čísla. Na elite nemá na letošní sezónu nic uvedeno. Známá ho učila na střední a říkala, že na ní působil dobře, vyrovnaně, v hlavě to měl srovnané.
Podle mého to zatím nic neznamená. Jelikož když si rozklikneš jejich soupisku pro příští sezónu, tak má Tri-City Americans doposud podepsané pouhé tři hráče.

Myslím že tohle nebude daleko od finální verze. Co jsem slyšel chtějí se inspirovat filmem. Mimochodem celej ten koncept Hometown remix je skvělej nápad
Já bych si dokázal klidně představit podobné dresy jako "normální" u nás v extralize. Ale v tomhle jsme hrozný "konzervy" a nemáme na to koule. I ty loga sponzorů se na podobný dres dají umístit. Ale... 🤷🙂

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno