Hokej

Teď jsem zpětně po cestě z Rakouska poslouchal hockey inside. A zaznělo tam, že nás nejspíš čekají změny v útoku.. to mě celkem překvapilo.

Teď jsem zpětně po cestě z Rakouska poslouchal hockey inside. A zaznělo tam, že nás nejspíš čekají změny v útoku.. to mě celkem překvapilo.
Budou jinak poskládané lajny. Teda aspoň si to tak myslím.

Pamatuju, když na hokejových hřištích podle hokejových pravidel hrály během zimní pauzy fotbalový kluby bundesligy nějaký přípravný turnaje. Je to možná dvacet let zpět.... A bylo to super, hra měla spád...

Co vlastně ČéTé Darina, že ji teď vidím ve zprávách...? Je furt aktivní na těch sockách?

MfD:
Celoroční provoz, další patro a dvě multifunkční tělocvičny. To vše by v dohledné době mohla poskytovat takzvaná malá hala pardubické enteria areny. Rozvojový fond Pardubice, který se o sportoviště stará, do něj tak jako tak bude muset investovat.

Střecha malé haly je totiž v havarijním stavu. „Pokud bychom neudělali celkovou rekonstrukci, jen pouhá oprava havárie střechy spolkne odhadem 10 až 15 milionů korun. K tomu bychom museli připočíst minimálně dalších 5 milionů na nezbytnou opravu čtyř stávajících kabin. To je celkem 20 milionů korun investovaných jen za pouhé lepení děr, které městu nepřinese žádnou novou hodnotu ani nová sportoviště,“ vysvětluje předseda představenstva Rozvojového fondu Jan Šárka.

S vedením města našel společnou řeč. „Rádi bychom vytvořili z malé hokejové haly moderní multifunkční centrum s celoročním provozem. Všechny aktuální studie navíc jasně ukazují na obrovský deficit krytých sportovišť v Pardubicích. Proto chceme tuto situaci koncepčně řešit a nabídnout obyvatelům výrazně lepší a modernější podmínky pro sport,“ potvrzuje primátor Jan Nadrchal (ANO).

Ledová plocha v malé hale by po celkové rekonstrukci budovy měla sloužit celoročně. V dalším patře by navíc měly vzniknout dvě moderní tělocvičny o rozměrech 40 x 20 metrů, které by se díky modulárnímu systému hřišť daly snadno spojit a flexibilně využívat. „Klíčový je ale ekonomický argument. Do té haly se totiž musí investovat tak jako tak,“ říká předseda představenstva Šárka.

Loni se tuším spekulovalo o jeho příchodu k nám..... teď koukám, že Regenda bude mít dost možná místo NHL a očekávaných 1,95mio/sezóna jen oči pro pláč 🤷 Btw. ve stejné grupě "odpadlíků" figuruje i Blíma....

Loni se tuším spekulovalo o jeho příchodu k nám..... teď koukám, že Regenda bude mít dost možná místo NHL a očekávaných 1,95mio/sezóna jen oči pro pláč 🤷 Btw. ve stejné grupě "odpadlíků" figuruje i Blíma....
Regenda bude čekat až do kempů. Dvojcestné nabídky údajně prý má. Tak uvidíme.

Nejsme mínus jedna z útoku na celou sezónu?

Nevadí máme namyšleného Ostraváka pár let před důchodem, který přišel jen díky výplatě, místo mnohem mladšího a lepšího odchovance...
V době, kdy byla možnost sehnat kvalitní posilu, byl Blumel stále ještě bytostně přesvědčen, že zůstane za mořem. Tudíž byl podepsán Stránský. Nyní tu pro Blumela není místo s adekvátní herní úlohou. Život jde dál 🤷 Já kdybych byl v roli Sejka, rozhodnul bych se úplně stejně....a kdo bude lepší kauf, tak to se teprve uvidí....

V době, kdy byla možnost sehnat kvalitní posilu, byl Blumel stále ještě bytostně přesvědčen, že zůstane za mořem. Tudíž byl podepsán Stránský. Nyní tu pro Blumela není místo s adekvátní herní úlohou. Život jde dál 🤷 Já kdybych byl v roli Sejka, rozhodnul bych se úplně stejně....a kdo bude lepší se teprve uvidí....
Já ne. My Stránského reálně vůbec nepotřebujeme a ještě ho v jeho letech vyplácet ze smlouvy je úplný blázinec, ale co se dá dělat. Ještě by mohla Sparta udělat Noska, pro kterého tu taky není místo. To by byla sranda. Pak to můžete omlouvat, že jsme podepsali dědu Sobotku a netušili jsme, že bude volnej Nosek, co měl loni zlomenou nohu..

Za mě je to škoda. Co jsem měl info, tak Bluma nabídky z Ameriky měl, ale asi se mu žádná nezamlouvala, aby ji vzal.
Jeho jako odchovance bych tady rád viděl. Čas ukáže, jestli bude 25+. Já ho za poslední roky viděl akorát na MS a tam to byl šílený výkon.
My máme místo něj Stránského a tam se dá velmi reálně také předpokládat také 25+.
Každopádně hráčů máme až dost. Jen když to prach obyčejně naskládám (bez toho jak to doopravdy bude):
Červenka - Sedlák - Stránský
Lauko - Tomášek - (Kaut)
Kelemen - Kondelík - Smejkal
Mandát - Poulíček - Vondráček
Fejes - Sobotka - Stránský II. / Macek/Válek/Formánek
Kam dát Matěje opravdu nevím. No a pokud by dopadnul náhodou Nosek, tak už prostě není kam s ním.
Za rok bude situace jiná, ale teď je to tak, jak to je.

Za mě je to škoda. Co jsem měl info, tak Bluma nabídky z Ameriky měl, ale asi se mu žádná nezamlouvala, aby ji vzal.
Jeho jako odchovance bych tady rád viděl. Čas ukáže, jestli bude 25+. Já ho za poslední roky viděl akorát na MS a tam to byl šílený výkon.
My máme místo něj Stránského a tam se dá velmi reálně také předpokládat také 25+.
Každopádně hráčů máme až dost. Jen když to prach obyčejně naskládám (bez toho jak to doopravdy bude):
Červenka - Sedlák - Stránský
Lauko - Tomášek - (Kaut)
Kelemen - Kondelík - Smejkal
Mandát - Poulíček - Vondráček
Fejes - Sobotka - Stránský II. / Macek/Válek/Formánek
Kam dát Matěje opravdu nevím. No a pokud by dopadnul náhodou Nosek, tak už prostě není kam s ním.
Za rok bude situace jiná, ale teď je to tak, jak to je.
Mě furt dokola fascinují lidi, co cpou Mandata do čtvrté lajny :) To je fakt bavendo :) Mandát přijede z repre a bude mít horší místo než Smejkal, Lauko a další, co na repre koukají možná z rychlíku :) A on by s tím spokojenej taky už nebyl. Jeho pozice je ted úplně jiná..

Nevadí máme namyšleného Ostraváka pár let před důchodem, který přišel jen díky výplatě, místo mnohem mladšího a lepšího odchovance...
Ale jdi ty brepto!
Sorry jako, ale takový hejt si snad nezaslouží. Vždyť za nás neodehrál ani vteřinu. Ale zároveň tvou Mc Herčíkovskou frustraci chápu. A to mu opravdu přeju. Leč zároveň si myslím, že jeho kariéra bude směřovat směrem jako Karla Pláška ml. Tedy do pozvolného vytracena.

Ale jdi ty brepto!
Sorry jako, ale takový hejt si snad nezaslouží. Vždyť za nás neodehrál ani vteřinu. Ale zároveň tvou Mc Herčíkovskou frustraci chápu. A to mu opravdu přeju. Leč zároveň si myslím, že jeho kariéra bude směřovat směrem jako Karla Pláška ml. Tedy do pozvolného vytracena.
Proč do toho proboha seres nějakého Hercika ty vole? S tím jdi někam. Ale aby nedal víc gólů než veterán ze Slezska..To by tu teprv bylo bavendo :) Jaký hejt? Že je starej to je realita a že není úplně jednoduchej do party je taky realita. Hejt je ode mě na ten krok ne na Stranskeho. On nemůže za to že ho děláme. To je náš problém..A že sem jde jen kvůli penězům je taky realita..

Mě furt dokola fascinují lidi, co cpou Mandata do čtvrté lajny :) To je fakt bavendo :) Mandát přijede z repre a bude mít horší místo než Smejkal, Lauko a další, co na repre koukají možná z rychlíku :) A on by s tím spokojenej taky už nebyl. Jeho pozice je ted úplně jiná..
Souhlasím. Proto jsem psal, že to jen naházím vedle sebe bez ohledu na to, jak to bude ve skutečnosti.
Musíš číst všechno, ne jen co se ti hodí :)

Vítej zpět Lucasi003 ještě, že tě máme a tvoje predikce bez nich bychom nevěděli, že už teď víš že Stránský je k hovnu a žádnyho střelce vlastně nepotřebujeme.
Není na hovno. Jen ho vůbec nepotřebujeme, protože bude brát místo Kautovi a tezko oba dva splni ocekavani. My potrebujeme spis typ prave Blumela. Levak na strelu. Pravaku do přesilovky máme milion. Nám by se když už hodil útočník pravak do menší role a lajny. Ale v pohodě jen mě nebaví, že tu bude 33 zoldak místo 25 leteho odchovance tak jsrm nervni. Ale to je jen můj problém, že chci chodit na Pardubice s vizi a ne béčko narodaku za zenitem.. Vám to nevadí tak ok..

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno