Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Budou jinak poskládané lajny. Teda aspoň si to tak myslím.Teď jsem zpětně po cestě z Rakouska poslouchal hockey inside. A zaznělo tam, že nás nejspíš čekají změny v útoku.. to mě celkem překvapilo.
No, po těch upravách to připomíná futsal nebo malou kopanou...takovém fotbalu bych asi šanci dal![]()
Bohužel je...Co vlastně ČéTé Darina, že ji teď vidím ve zprávách...? Je furt aktivní na těch sockách?
Šíleně mě štve, že si nemohl ještě dvě tři sezony strčit doma..Hemák si to teda fakt vyžral... Psychický problémy způsobený otřesy mozku, umělá kyčel, operace kolene... Ve dvaačtiřiceti letech...
Tak mají prej dneska něco velkýho oznámit....Regenda či Kovasc do Sparty?
Regenda bude čekat až do kempů. Dvojcestné nabídky údajně prý má. Tak uvidíme.Loni se tuším spekulovalo o jeho příchodu k nám..... teď koukám, že Regenda bude mít dost možná místo NHL a očekávaných 1,95mio/sezóna jen oči pro pláčBtw. ve stejné grupě "odpadlíků" figuruje i Blíma....
![]()
Čo bude s Pavlom Regendom? Experti mu predpovedali dvojnásobný plat, realita NHL je oveľa krutejšia | Šport.sk
Pavol Regenda je aj dva týždne po otvorení trhu neobmedzeným voľným hráčom, hoci za sebou má bodovo najvydarenejšiu etapu v zámorskej kariére.sport.aktuality.sk
V době, kdy byla možnost sehnat kvalitní posilu, byl Blumel stále ještě bytostně přesvědčen, že zůstane za mořem. Tudíž byl podepsán Stránský. Nyní tu pro Blumela není místo s adekvátní herní úlohou. Život jde dálNevadí máme namyšleného Ostraváka pár let před důchodem, který přišel jen díky výplatě, místo mnohem mladšího a lepšího odchovance...
Já ne. My Stránského reálně vůbec nepotřebujeme a ještě ho v jeho letech vyplácet ze smlouvy je úplný blázinec, ale co se dá dělat. Ještě by mohla Sparta udělat Noska, pro kterého tu taky není místo. To by byla sranda. Pak to můžete omlouvat, že jsme podepsali dědu Sobotku a netušili jsme, že bude volnej Nosek, co měl loni zlomenou nohu..V době, kdy byla možnost sehnat kvalitní posilu, byl Blumel stále ještě bytostně přesvědčen, že zůstane za mořem. Tudíž byl podepsán Stránský. Nyní tu pro Blumela není místo s adekvátní herní úlohou. Život jde dálJá kdybych byl v roli Sejka, rozhodnul bych se úplně stejně....a kdo bude lepší se teprve uvidí....
Never tem recim, ze je Kauly out na celou sezonuNejsme mínus jedna z útoku na celou sezónu?
Jen dobře, že to tak je.Never tem recim, ze je Kauly out na celou sezonu![]()
Mě furt dokola fascinují lidi, co cpou Mandata do čtvrté lajnyZa mě je to škoda. Co jsem měl info, tak Bluma nabídky z Ameriky měl, ale asi se mu žádná nezamlouvala, aby ji vzal.
Jeho jako odchovance bych tady rád viděl. Čas ukáže, jestli bude 25+. Já ho za poslední roky viděl akorát na MS a tam to byl šílený výkon.
My máme místo něj Stránského a tam se dá velmi reálně také předpokládat také 25+.
Každopádně hráčů máme až dost. Jen když to prach obyčejně naskládám (bez toho jak to doopravdy bude):
Červenka - Sedlák - Stránský
Lauko - Tomášek - (Kaut)
Kelemen - Kondelík - Smejkal
Mandát - Poulíček - Vondráček
Fejes - Sobotka - Stránský II. / Macek/Válek/Formánek
Kam dát Matěje opravdu nevím. No a pokud by dopadnul náhodou Nosek, tak už prostě není kam s ním.
Za rok bude situace jiná, ale teď je to tak, jak to je.
Ale jdi ty brepto!Nevadí máme namyšleného Ostraváka pár let před důchodem, který přišel jen díky výplatě, místo mnohem mladšího a lepšího odchovance...
Proč do toho proboha seres nějakého Hercika ty vole? S tím jdi někam. Ale aby nedal víc gólů než veterán ze Slezska..To by tu teprv bylo bavendoAle jdi ty brepto!
Sorry jako, ale takový hejt si snad nezaslouží. Vždyť za nás neodehrál ani vteřinu. Ale zároveň tvou Mc Herčíkovskou frustraci chápu. A to mu opravdu přeju. Leč zároveň si myslím, že jeho kariéra bude směřovat směrem jako Karla Pláška ml. Tedy do pozvolného vytracena.
Souhlasím. Proto jsem psal, že to jen naházím vedle sebe bez ohledu na to, jak to bude ve skutečnosti.Mě furt dokola fascinují lidi, co cpou Mandata do čtvrté lajnyTo je fakt bavendo
Mandát přijede z repre a bude mít horší místo než Smejkal, Lauko a další, co na repre koukají možná z rychlíku
A on by s tím spokojenej taky už nebyl. Jeho pozice je ted úplně jiná..
Není na hovno. Jen ho vůbec nepotřebujeme, protože bude brát místo Kautovi a tezko oba dva splni ocekavani. My potrebujeme spis typ prave Blumela. Levak na strelu. Pravaku do přesilovky máme milion. Nám by se když už hodil útočník pravak do menší role a lajny. Ale v pohodě jen mě nebaví, že tu bude 33 zoldak místo 25 leteho odchovance tak jsrm nervni. Ale to je jen můj problém, že chci chodit na Pardubice s vizi a ne béčko narodaku za zenitem.. Vám to nevadí tak ok..Vítej zpět Lucasi003 ještě, že tě máme a tvoje predikce bez nich bychom nevěděli, že už teď víš že Stránský je k hovnu a žádnyho střelce vlastně nepotřebujeme.