Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Takhle nějak si to svýho času určitě představoval i nebožtík Jarda Holík. Bobby mu Stanley Cup vyhrál dokonce dvakrát. Andrea sice Wimbledon vyhrála, ale jen juniorku, čímž mu do toho hodila vidle. Prej i manža Franta Musil z toho byl nasranej......To je bomba!
Teď si představte, že táta Nosek by po loňském Stanley Cupu měl doma i mísu za výhru ve Wimbledonu. Mě by to asi složilo..![]()
Stejně by postoupili, hráli úžasně.Francouzi minutu před gólem ruka..k čemu v tom fotbale to video mají?
#branit!
Je krásné užít si finále s Českou účasti bez nervů
![]()
Kdyby někoho zajímalo jak si ekonomicky vedou slovenské kluby, tak zhruba takhle
Poslal tam kvalitního hráče, kterej potáhl celej tým... a tak mohli skončiti v plusu..Dědek zkurvil trh i na Slovensku![]()
Naopak já si myslím,že mají dobrou přípravu a co si myslí nějaký kripl na hokej cz je uplně jedno.Beztak mu jde jen o to aby flusnul na Pardubky.Tyhle plátky nemá cenu vubec číst.Být to v devadesátkách,tak už někdo znich dostal dávno pěkně na tlamuKoukal jsem na ty přípravný zápasy na hokej.cz, kde pan Hedvábný doprovodil výpis přípravných zápasů "B" týmu slovy: "Pardubické béčko moc záživný program nesestavilo." ...Nevím, co si představoval - že i béčko bude hrát ligu místrů nebo si pozve Třinec?Možná mohl napsat, koho by si představoval, aby to nebylo jen plácnutí do vody ...
Za mě to bude velmi zajímavé vidět nejen nový stadion v Třebíči, ale otestovat si jak bude Třebíč letos silná, jestli Kolín obhájí fazónu z loňska, vždy nevyzpytatelné Litoměřice (pardubické béčko se taky chce zaměřit na mladé talenty/hráče) k tomu vždy favorit na postup Jihlava? Já jsem spokojenej
Dokonce si říkám se jet do Kolína podívat!
Kousek od nádraží navíc je dobrá malá vinárna! A hlavně mají dobré víno![]()
Soupeře v přípravě máme dobrý. Úplně v souladu se zaměřením a posláním našeho Béčka. Pan novinář má pravděpodobně pocit, že všichni musí objíždět nějaký béčkový turnaje v zahraničí a nastupovat tam proti obskurním soupeřům typu východoněmeckýho Crimmitschau jako Mechov....Koukal jsem na ty přípravný zápasy na hokej.cz, kde pan Hedvábný doprovodil výpis přípravných zápasů "B" týmu slovy: "Pardubické béčko moc záživný program nesestavilo." ...Nevím, co si představoval - že i béčko bude hrát ligu místrů nebo si pozve Třinec?Možná mohl napsat, koho by si představoval, aby to nebylo jen plácnutí do vody ...
Já si myslím, že je to logické. Soupeři ze stejné ligy a ti co jsou relativně nejblíž. Proč se trmácet někam do Frýdku nebo naopak do Sokolova? To by bylo naprosto zbytečné. Jako chápu třeba Jihlavu a její ambice, taky hrají s Budějkami, Kradcem, Kometou, Bolkou a Olomoucí. Ale ne všichni extraligisti proti nim nasadí to nejsilnější co mají. I počet osmi zápasů mi přijde optimální. Třeba Kozli jich mají jen šest a Jihlava naopak deset. To už mi přijde dost.Přesně, kluci - ta příprava je fakt dobře naplánovaná! A i docela lákavá!
Vylepšený fotbal už za dva měsíce![]()