Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Jeste nez se odhlasim te Daniku poprosim o tvuj moralni politicky vzorTak ja mam kredit pro Romana pro to co umi nalede, ovsem mimo led, to ze se paktuje s takovym numerem jako je Turek, tak to ani nahodou..
Muzem jit na jine forum, jak tu kolegove doporucovali, neni to uplne hojek ikdyz to hokej v pce tema je, bohuzel, a stejnetak se s Tebou klidne potkam a muzem se pobavit, sem pro prihlaseni vlastnim jmenem, tak dej vedet...Ovsem zaradit opet nekoho o kom nevim vubec nic mezi fasisty to sracilo
Stale dokola plna usta demokracie na anonymnim foru
A hlavne mi nerikejte jiny nazor protoze ja to vim a ja jsem pravda
Bez problemu, muzes me napsat svuj telefon do soukromych zprav, rad Te poznam a reknu Ti vice i o sobe, posli me prosim kontakt do soukromeho chatu jestli mas zajem..Jeste nez se odhlasim te Daniku poprosim o tvuj moralni politicky vzor
Dekuju
Jinak jezdim k pacientum kazdej den, startuju v 5 rano, pres Pardubice jezdim 3 x do tydne, jinak se muzem sejit na VETUNI Brno (Kralovo Pole), kde prednasim 2x do tydne, odpoledni hodiny, kazdopadne, pokud to pujde tak si Te nadjedu a potkame se kde Ti to vyhovuje, presne proto aby to nebylo anonymni..Jeste nez se odhlasim te Daniku poprosim o tvuj moralni politicky vzor
Dekuju
O tom to prece vubec neniBez problemu, muzes me napsat svuj telefon do soukromych sprav, rad Te poznam a reknu Ti vice i o sobe, posli me prosim kontakt do soukromeho chatu jestli mas zajem..
Lepsi lidi sem tahas Ty (ja se vyjadroval k SPD= popirani holokaustu, genocidy Rusu na Ukrajine atd..), o mechovackym troloj nic nevim, ja Ti jen nabizim, ze se musem videt a pobavit, nemyslim to nijak zle, mozna by tenhle pristup obecne pomohl v tehle srackach, kde se spolecnost nachazi, tot vseO tom to prece vubec neni
Tady sr dokaze napsat neco o lidech ktere vubec neznas resp prijmes to co se o nich napise v mediich
A nakonec, po mem prvnim prispevku tady jsem byl okamzite lepsim clovekem oznacen za mechovackeho trola
Nemam chut se s nekym potkavat jen stale rikam svuj nazor nikoho neodsuzuju ale proste to v tehle spolecnosti nejde
ale notak, okurková sezona. Až začne sezona, bude řešit hokejsvo.Je čas se rozloučit přátelé, děkuji všem kultivovaným diskutérém za roky obohacující diskuze.
Bohužel, pubertální forma fóra po dosažení věku 12 let je pro mne již příliš vzdálená hokeji a původnímu formátu.
Přeji pohodový zbytek léta a ať Vám dělá hokej radost.
![]()
všimli jste si, kolik se letos urodilo jmelí?Už toho nechte.
A co třeba Jmelí?
A když to spadne, tak to prostě žuchne....všimli jste si, kolik se letos urodilo jmelí?
Strašně, v korunách stromů to vypadá, jako nějaká orlí hnízda.
Já nejsem tvůj otec. Jsem tvůj syn!všimli jste si, kolik se letos urodilo jmelí?
Strašně, v korunách stromů to vypadá, jako nějaká orlí hnízda.
Tak on už ten jeho minulý návrh trochu klubům finančně u BPA pomohl. Holt jej tam zase budou mít víc rádi...Nadpis: Tvrdá rána pro Dědka, kluby odmítly jeho nabídku.
Nemyslím, že až tak tvrdá rána, jen byla snaha, aby se do hokeje nalilo více peněz. Ani pan Dědek není tak naivní, že by si myslel, že si bafunari nasadí do hnízda kukačku, ale proč jim tu nabídku jednou za čas neposílat.
Tak tak, strategie vlastně dobrá, jen ať zas BPA přitlačíTak on už ten jeho minulý návrh trochu klubům finančně u BPA pomohl. Holt jej tam zase budou mít víc rádi...
Ze všeho nejhorší jsou trpaslíci....ty potvory vám vlezou všude....Už toho nechte.
A co třeba Jmelí?
Že je lepší z nás? To nevím, ale v tom čem píše má pravdu. Vládne nám tady jeden zasraný, hloupý mafián s ultra podvodníkem Havlíčkem, který vydělával na smrtelně nemocných lidech. Do toho dementní Alenka. Motoristy a SPD už vůbec neřeším, protože to je pod mé rozlišovací schopnosti. Že Vám to nevadí? V pořádku, tak to prostě je, ale názor k tomu snad říct můžu, ne?Naprosto ti rozumím, mám to stejně s komerčním komunistou na hradě a s těma co byli u vesla před těmi současnými. Ale zároveň vím, že ty ses ten lepší z nás a máš určitě ten jediný správný názor. Útěk na hory nebo houby to řeší!
Taky se mi to nepodařilo. Ale v prohlížeči na počitači to šlo. Dokonce si to i samo vyplnilo ten kód když jsem se přihlásilKucí, jde rezervovat lupeny na LM přes App Dynamo? Zkoušel jsem to hledat, ale nenašel. Poradíte prosím dědovi nad hrobem?
Resil jsem to pres odkaz v clanku v aplikaci. Jen je dobre si zkopirovat kod permice pro odemceni vstupenky. Pak to automaticky skoci do kosiku, za ktery zaplatite nula Kč.Taky se mi to nepodařilo. Ale v prohlížeči na počitači to šlo. Dokonce si to i samo vyplnilo ten kód když jsem se přihlásil