Hokej

Jen k tématu hotelu, opět se zvedalo někde, a teď už nemohu najít kde, ze hala v PCE nesmysl i z hlediska hotelu, apod.

No, … Epiq, Ac Hotels by Marriiot plus u haly ma byt hotel take a myslím ze nějaký řetězec o to bude mit také slušný zájem.

Jasne, Praha to neni, nicméně treba v Brně je cca 1000 pokoji business (4*) kde nejvíce ma tusim Orea, v Pardubicích s těmi třemi hotely to bude někde kolem 400.

Jen k tématu hotelu, opět se zvedalo někde, a teď už nemohu najít kde, ze hala v PCE nesmysl i z hlediska hotelu, apod.

No, … Epiq, Ac Hotels by Marriiot plus u haly ma byt hotel take a myslím ze nějaký řetězec o to bude mit také slušný zájem.

Jasne, Praha to neni, nicméně treba v Brně je cca 1000 pokoji business (4*) kde nejvíce ma tusim Orea, v Pardubicích s těmi třemi hotely to bude někde kolem 400.
Já jsem se na to minule díval a měla by v Pardubicích být poměrně velká kapacita ( 4*):
MHAP hotel : 500 míst
Magnum II: 250 míst
Hotel Euro: 130 míst
Celkem 880 míst.

Já to mám z nějakého článku nebo X (teď nevím)ml. Dokonce se hráči Německa složí (se svazem) a cestu cca 4000 fanouškům zaplatí. Myšleno to metro za 90€.
Já chápu, že jde na všech těchto akcí nahoru jakákoliv služba (ubytování chápu, restaurace taky), ale aby to vylítlo až u některých věcí desetinásobně je úlet. Koukal jsem (jen ze zvědavosti) za kolik by mě stál lístek na Česko - Jar a na oficiálních stránkách FIFA jsem našel jen za 3320 dolarů (cca 70.000 Kč - kurz v hlavě nemám) a to je základní skupina a neatraktivní zápas dvou "no name" týmů. Takže vezmeš partnerku (sám jet nechceš) a jsi za 150.000 Kč jenom na listkach za 90 minut okopáváné. To je prostě šílenost.
Na druhou stranu musím uznat, že v USA je to na velké akce normální. Viz. basket, PO NHL, NFL (Superbowl je úplná finanční laskomina). Nechápu kdo zaplatí 500000 za jeden lístek a to vážně nejsou ani TOP místa.
Hm. Já koupil na tento zápas lístek za 200 dolarů. Teda 4 za 800 dolarů.

Tuším za 3 éčka/měsíc. Řekl bych, že tenhle podcast obecně za těch pár korun docela stojí.
Mám 3 děti, manželku, auta, milion měsíčních plateb. Jen nehty puberťaček mám více než litr měsíčně. Holt zůstanu u otevřeného obsahu.

Já se placenému obsahu z principu vyhýbám. Stejně jako odmítám platit parkovné za auto ve městech. Když tak zaplatím pokutu.
Internet si platím ten nejrychlejší co tu máme sám, děti mi dávají k Vánocům obligátní balíček předplatného k tv, vždy někdo přijede a v případě potřeby ty jednotlivé kanály přeladí a přenastaví.
Já se prémiového obsahu minu, stejně se vše dostane ven, takže si klidně počkám. A když se něco nedozvím, tak se holt svět stejně nezboří. Ale vím zároveň, že nejsem klasická cílovka těchto marketingových vychytávek a různých podkastů a jiných vychytávek.

Hm. Já koupil na tento zápas lístek za 200 dolarů. Teda 4 za 800 dolarů.
Já si právě myslím, že nebudou jenom takto drahé lístky, ale mně to na oficiálních stránkách nabídlo jenom cenu velkou, takže buď bylo vyprodáno a zbyly jenom takto drahé nebo nevím. Za 200 dolarů je cena naprosto v pohodě. A ta Aréna je teda luxusní.

...nešlo by to dát celé do sekce ? Čekal sem, že si to přečtu dnes ve Sportu tištěném, ale nic tam nebylo..m

Mistrovský magazín 👍

Přílohy

• Screenshot_20260612_143346_com.facebook.katana.webp
    Screenshot_20260612_143346_com.facebook.katana.webp
    248.8 KB · Zobrazení: 42
Zas tím,jak Záruba a Bosák senilněj,tak se nám ta ztráta komentatorskych velikánů minulosti trochu kompenzuje 🤣

Baskeťáci si dají taky finálovou GAME 7, po naprosté demolici Nymburka. :wave:

Speed Wow GIF by STRAPPED!

Už jsem trochu očekával, že si to dneska už Nymburk pohlídá, ale jak je dneska splachli, to klobouk dolů dokonce prý si odvezli druhý nejvyšší debakl v historii, pěkně se to čte.
Asi nikdo nečekal, že dotlačíme Nymburk k sedmýmu zápasu, tohle je pecka, naposledy to dala Opava a vyhrála dokonce i ten sedmý zápas v 2003.

Ať to dopadne jakkoliv, tak Beksa velký respekt za to co předvádí celé play off a hlavně celé finále. Po prvních dvou zápasech si Nymburk myslel, že to nějak dohraje, ale ukázali jsme obrovskou morální sílu podpořenou i štěstím a dnes jsme si za tím vyrovnáním šli a od třetí čtvrtiny už byl na palubovce jen jeden tým.

Sedmý zápas je 50% na 50%, tak se uvidí v pondělí.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno