Hokej

Jen k tématu hotelu, opět se zvedalo někde, a teď už nemohu najít kde, ze hala v PCE nesmysl i z hlediska hotelu, apod.

No, … Epiq, Ac Hotels by Marriiot plus u haly ma byt hotel take a myslím ze nějaký řetězec o to bude mit také slušný zájem.

Jasne, Praha to neni, nicméně treba v Brně je cca 1000 pokoji business (4*) kde nejvíce ma tusim Orea, v Pardubicích s těmi třemi hotely to bude někde kolem 400.

Jen k tématu hotelu, opět se zvedalo někde, a teď už nemohu najít kde, ze hala v PCE nesmysl i z hlediska hotelu, apod.

No, … Epiq, Ac Hotels by Marriiot plus u haly ma byt hotel take a myslím ze nějaký řetězec o to bude mit také slušný zájem.

Jasne, Praha to neni, nicméně treba v Brně je cca 1000 pokoji business (4*) kde nejvíce ma tusim Orea, v Pardubicích s těmi třemi hotely to bude někde kolem 400.
Já jsem se na to minule díval a měla by v Pardubicích být poměrně velká kapacita ( 4*):
MHAP hotel : 500 míst
Magnum II: 250 míst
Hotel Euro: 130 míst
Celkem 880 míst.

Já to mám z nějakého článku nebo X (teď nevím)ml. Dokonce se hráči Německa složí (se svazem) a cestu cca 4000 fanouškům zaplatí. Myšleno to metro za 90€.
Já chápu, že jde na všech těchto akcí nahoru jakákoliv služba (ubytování chápu, restaurace taky), ale aby to vylítlo až u některých věcí desetinásobně je úlet. Koukal jsem (jen ze zvědavosti) za kolik by mě stál lístek na Česko - Jar a na oficiálních stránkách FIFA jsem našel jen za 3320 dolarů (cca 70.000 Kč - kurz v hlavě nemám) a to je základní skupina a neatraktivní zápas dvou "no name" týmů. Takže vezmeš partnerku (sám jet nechceš) a jsi za 150.000 Kč jenom na listkach za 90 minut okopáváné. To je prostě šílenost.
Na druhou stranu musím uznat, že v USA je to na velké akce normální. Viz. basket, PO NHL, NFL (Superbowl je úplná finanční laskomina). Nechápu kdo zaplatí 500000 za jeden lístek a to vážně nejsou ani TOP místa.
Hm. Já koupil na tento zápas lístek za 200 dolarů. Teda 4 za 800 dolarů.

Tuším za 3 éčka/měsíc. Řekl bych, že tenhle podcast obecně za těch pár korun docela stojí.
Mám 3 děti, manželku, auta, milion měsíčních plateb. Jen nehty puberťaček mám více než litr měsíčně. Holt zůstanu u otevřeného obsahu.

Já se placenému obsahu z principu vyhýbám. Stejně jako odmítám platit parkovné za auto ve městech. Když tak zaplatím pokutu.
Internet si platím ten nejrychlejší co tu máme sám, děti mi dávají k Vánocům obligátní balíček předplatného k tv, vždy někdo přijede a v případě potřeby ty jednotlivé kanály přeladí a přenastaví.
Já se prémiového obsahu minu, stejně se vše dostane ven, takže si klidně počkám. A když se něco nedozvím, tak se holt svět stejně nezboří. Ale vím zároveň, že nejsem klasická cílovka těchto marketingových vychytávek a různých podkastů a jiných vychytávek.

Hm. Já koupil na tento zápas lístek za 200 dolarů. Teda 4 za 800 dolarů.
Já si právě myslím, že nebudou jenom takto drahé lístky, ale mně to na oficiálních stránkách nabídlo jenom cenu velkou, takže buď bylo vyprodáno a zbyly jenom takto drahé nebo nevím. Za 200 dolarů je cena naprosto v pohodě. A ta Aréna je teda luxusní.

...nešlo by to dát celé do sekce ? Čekal sem, že si to přečtu dnes ve Sportu tištěném, ale nic tam nebylo..m

Mistrovský magazín 👍

Přílohy

• Screenshot_20260612_143346_com.facebook.katana.webp
    Screenshot_20260612_143346_com.facebook.katana.webp
    248.8 KB · Zobrazení: 13
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno