Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Jen češi asi neŽe budou na MS ve skupinách nezajímavé zápasy ...... Ale kdeže... Katar bodoval, Maroko také, Australani za 3 body s Tureckem.. Každý může bodovat.️
Ve čtvrtek rupnem s JAR a už se můžem pomalu ale jistě balitŽe budou na MS ve skupinách nezajímavé zápasy ...... Ale kdeže... Katar bodoval, Maroko také, Australani za 3 body s Tureckem.. Každý může bodovat.️
Ve čtvrtek rupnem s JAR a už se můžem pomalu ale jistě balit![]()
Myslíš tým ČR??
Maroko není každý. Ten to MS může klidně vyhrát.Že budou na MS ve skupinách nezajímavé zápasy ...... Ale kdeže... Katar bodoval, Maroko také, Australani za 3 body s Tureckem.. Každý může bodovat.️
Vážně? A není to Ujfaluši, Rosický, Nedvěd a Koller po 20 letech?
Sportovní ředitel aktuálního mistra se přišel podívat...P.S. Vím, že chodí pravidelně.
Jestli chtějí vyhrát,tak musí Heřman zajet i na venkovní zápasMyslím že tam byl i Heřman a třeba Filip Chytil..
Já měl teď dva dny po sobě hromadu okurkovýho salátu. Dnes už jsem musel udělat změnu na rajčatovýHlásím, že sezóna probíhá nad míru výtečně a první čtyři okurky jsem dnes sklidil. A neodolal jsem a ochutnal. Vynikající jsou.![]()
To třeba New York Knicks prohráli ve finále jen jeden zápas. Ten, na kterém byl Donald TrumpJestli chtějí vyhrát,tak musí Heřman zajet i na venkovní zápas![]()
Bude konecK hokeji. Bude dneska poslední zápas sezóny nebo si mám počkat na G7? Mám v úmyslu vstát a dívat se, tak nějaké prognózy by nebyly?
Nebude konecK hokeji. Bude dneska poslední zápas sezóny nebo si mám počkat na G7? Mám v úmyslu vstát a dívat se, tak nějaké prognózy by nebyly?
Německo - Curacao zatím 4:1.. dokáže Curacao uhrát proti Německu lepší výsledek než Brazílie?
Náhled přílohy 8533
jak jsou kariérní cesty nevyzpytatelný: tenhle borec mi servisoval kotel před 15 lety v novostavbe. Bylo mi to jméno tehdy povědomý a hlavně musel hodně sklonit hlavu, aby prošel futrama : )Spolužákův brácha, Jiří Trnka, má sice tituly s Opavou a další s Nymburkem, ale teď fandí Pardubicím, kde svou kariéru začínal i ukončil.
Náhled přílohy 8529