Hokej

Německo - Curacao zatím 4:1.. dokáže Curacao uhrát proti Německu lepší výsledek než Brazílie?
1781461739716.gif

K hokeji. Bude dneska poslední zápas sezóny nebo si mám počkat na G7? Mám v úmyslu vstát a dívat se, tak nějaké prognózy by nebyly?

K fotbalu, vím mimo téma, ale trochu spojitost zde je (teda pokud mne nebude znít další dva v uších ten chorál Japonců, skvělej, jeli ho snad celý zápas).

MS je zatím dle mne ukázková implementace pravidel, respektive změn, které vedou k nějakému racionálnímu zlepšení. Normálně se člověk kouká na fotbal, nevidí simulace, řečnění, zdržování, aneb všechny důvody, proč jsem se na to vlastně v minulosti přestal dívat.

VAR, existuje, ale nesahá mimo a nevíš o něm. Ofsajdy, čároví je normálně mávají a ne alibisticky to nechávají být. Organizace proti zdržování u autů, rozehrávání, skvělé.

samozřejmě zatím je to pár zápasů, neviděl jsem všechny (naštěstí jsem neviděl naše), ale normálně by člověk řekl, že se to vrací tam, kde to bylo, a sice ... že se hraje fotbal. Možná je to jen aura mundialu, protože i třeba NHL v hokeji na tebe také působí celkem plynule a nechodí někdo furt alibisticky někam ke kameře.

Fotbalový změny pravidel ve snaze zrychlit hru, eliminovat prostoe jsou samozřejmě dobrá věc a doufám, že to od příští sezony implementují i národní ligové souteže včetně té naší...
Ani to mě ale nepřinutí fotbal nějak víc sledovat - pořád je to oproti jiným u nás zavedeným kolektivním sportům nuda.
Hokej - téměř furt se na ledě něco děje. útoky, střely na branku, souboje...
Basket -téměř furt se na palubovce něco děje. během několika vteřin se dá vyhrát/prohrát zápas.
Volejbal - téměř furt se na kurtu něco děje. Vlastně útok střídá útok.
Házená - tam už to občas trochu nuda bývá, ale je tam pravidlo o pasivitě, takže to zajišťuje, že si tým s míčem v ruce nebude tři minuy nezáživně přihrávat.
Florbal - příbuzný hokeji, taky se tam téměř pořád něco děje..

fotbal - pořád nudný přihrávky ve středu hřiště. Sem tam nějakej útok na branku, občas zaončenej střelou....

Nechápu, proč je fotbal takovým fenoménem... Jediný vysvětlení, že se dá hrát na kdejakým plácku a stačí ti k tomu vycpanej hadrák... Takže ho mohou kopat haranti po celým světě...

Nepochybně jsou ve všech sportech skvělý zápasy a samozřejmě i ty nudný. Když to ale svým laickým pohledem zprůměruju, nejvíc nudy je ve fotbale...

Naposledy upraveno:
Spolužákův brácha, Jiří Trnka, má sice tituly s Opavou a další s Nymburkem, ale teď fandí Pardubicím, kde svou kariéru začínal i ukončil. :)

Náhled přílohy 8529
jak jsou kariérní cesty nevyzpytatelný: tenhle borec mi servisoval kotel před 15 lety v novostavbe. Bylo mi to jméno tehdy povědomý a hlavně musel hodně sklonit hlavu, aby prošel futrama : )

Naposledy upraveno:
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno