Hokej

To si asi pleteš s McHerčíkem :nene: 😁
No já nevím. Z Caroliny odchazel, páč přece nevyužívali jeho potenciál, pokud se pamatuju. Je to bezesporu vynikající hokejista a doufám, že na konci kariéry ještě něco odehraje v extralize a že do té doby extraliga vyspěje a budou zde taková pravidla a takoví rozhodčí, kteří mu umožní hrát hokej. Ale mám pocit, že zatím skoro každý, kdo si vyrval někdy přestup, protože ho současný klub "dusí", dostal následně trochu za vyucenou.

Tak co já vím, Nečas z Caroliny nechtěl pryč že by se mu tam nelíbilo, o tom trejdu se dozvěděl z ničeho nic.

To Rantanen jim řekl že s nima určitě nepodepíše.

Spolužákův brácha, Jiří Trnka, má sice tituly s Opavou a další s Nymburkem, ale teď fandí Pardubicím, kde svou kariéru začínal i ukončil. :)

Náhled přílohy 8529
Tvl Trnec. Pamatuji jak poprvé přišel do dorostu na Rudou Hvězdu. A Prochor nám vyprávěl jak ho byly doma přemlouvat ať jde hrát basket. Seděl doma na lavici a hladil kočičku a já nevím jestli se mi chce 😂
A jaké to byl potom zvíře 😁

Tak a druhý vrchol sezóny po titulu mám za sebou - včerejší Iron Maiden.
Sice v Mechově a bez Wicker mana, ale byla to pecka a pár mistrovských čepic a triček jsem v areálu taky potkal 👍

39626.webp

Vlady! Pokud vše půjde jak má, tak nejdříve bude volný za šest let. Moc mu to přeju a ať se daří!

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno