Hokej

Socky i fans diskuse je třeba číst s nadhledem a odstupem. Obzvláště u poražených soupeřů. Že vítězí frustrace a negace pak není vůbec neobvyklé. To je normální a vždy to tak bylo, je a bude i napříště. Urážkou a vůbec jakoukoliv dehonestací vítěze si oni poražení ulevují především z vlastní frustrace. Pokud si už jdete přečíst, jak reaguje na prohru soupeř, pak rozhodně s nadhledem. Já u Pšonků ještě nenakuval, nechám je uzrát. Až zpětně si přečtu všechny stesky na rozhodčí, peníze, zákulisní vlivy a tak dále a tak podobně.
A ještě jedna poznámka ke Koreisovi. On musí být ve sporu a zastávat opoziční stanovisko k tomu mainstreamovému, je na tom založen celý jeho podcast. Takže kvůli sporu v pořadu ze sebe lehce udělá užitečného idiota, prachy přece nesmrdí. A o ně jde především.
Hlavně to všechno mediální šílenství neberte moc vážně. Já třeba dnes celý den vařil a pekl. Jen jsem na oslavu pozměnil plány a dvouctihodné buchty jsou na světě. Slavte!
Nečíst vubec,Čím víc je serem,tím líp.Smrt Třinci

To bude zajímavá okurka. A asi i dost bouřlivá. Tohle jen tak nezapadne. Ještě že se to dostalo ven až po finále. :)

A je to tady!😇🤣
Náhled přílohy 8079
Já jsem velký fanda PD, mě se jeho podnikatelský tah na branku strašně libí.
Proč opravdu neudělat z národního sportu výkladní skříň, kam budou rádi chodit hrát i opravdová esa a to napříč kluby.
Strašně se mi zajídá ten klientelizmus ( HK, SPA, KOM ), smrádek v kancelářích, hlavně klid a nějakou tu obálku od BPA do kapsy.
Bohužel tito borci jsou lůzou velmi často zašlapáni, pochcáni a pošpiněni a výsledný produkt je průměrný až špatný.
Petře, drž se, bojuj!!!!!!!!!!!!!!

Ahoj všichni, jsem moc rád, že se video líbí. Měl jsem připravenou jednu píseň už minulý rok, ale nakonec zůstala uklizená v mém PC, tak jsem rád, že alespoň letos to vyšlo :)
aspoň že tam nepleteš rok jako v tom merchi, tak to může zůstat "v šuplíku".

Nova kampaň na příští sezonu:
Permanentka na Hradec? To bych se zdráhal! 🤣🤣🤣

12 minut a Paulo67 jde na věc🙂🙂
Čas vyrazit do chatu, dokud tam je místo 🤩🤣
6 7 Hamster GIF by Grind

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno