Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Díky za odpověď, jsem ráda, že tady byl takovou dobu. Ale Mechov mě mrzí teda.Prý MHK, bohužel.. Tam samozřejmě vedle Rádi dostane větší roli. Béčko mu bylo asi zatím málo, což lze pochopit..
Edit: I tak jsem neskutečně rád, že má ještě titul, po všech těch letech temna. Za mne frajer, Meši ho budou mít za boha se zlatem na krku, bude pro ně pěkná atrakce, pokud jim dovolí na sebe i sáhnout..![]()
Mrchov se prostě logicky stane odkladištěm našich hráčů..... má to logiku. Když bydlíš v Pardubicích a okolí, kam chceš dojíždět?Díky za odpověď, jsem ráda, že tady byl takovou dobu. Ale Mechov mě mrzí teda.![]()
Kousy do Hradce určitě nejde....Prý MHK, bohužel.. Tam samozřejmě vedle Rádi dostane větší roli. Béčko mu bylo asi zatím málo, což lze pochopit..
Edit: I tak jsem neskutečně rád, že má ještě titul, po všech těch letech temna. Za mne frajer, Meši ho budou mít za boha se zlatem na krku, bude pro ně pěkná atrakce, pokud jim dovolí na sebe i sáhnout..![]()
Tak to se omlouvám za mystifikaci. Kam tedy odchází? Nebo končí kariéru?Kousy do Hradce určitě nejde....
A Pešán s nimaSmejky s Kelem budou tahouni oslav![]()
Smejkal Kelemen, to jsou kokoti!Smejky s Kelem budou tahouni oslav![]()
To by byla dobrá haluzMám pochopení pro všechny pragmatické důvody. Ale stejně z toho nemám radost.
Bude v mechově víc Pardubáků než v Pardubicích?
Ještě ne, Kočí, já jedu dáááááál
Kousy do Hradce nejde . Jde jinam .Mrchov se prostě logicky stane odkladištěm našich hráčů..... má to logiku. Když bydlíš v Pardubicích a okolí, kam chceš dojíždět?Njn...
není to vomáčka?Koho drží Scoby na zádech?
Co jsou oholený, tak to nemůžu poznat.není to vomáčka?
To je VomisKoho drží Scoby na zádech?
Dik, tak ten si to užívá maximálněTo je Vomis![]()
Pan Dědek už připravuje Mechov, že to bude náš B-tymMám pochopení pro všechny pragmatické důvody. Ale stejně z toho nemám radost.
Bude v mechově víc Pardubáků než v Pardubicích?
Tak v Mechu težko něco vyhrajeDik, tak ten si to užívá maximálně
Ve slovenské lize je úspěch, že ještě furt maj vůbec ledPřekvapilo mě, že ve Slovenské lize se do prodloužení nestřídaj strany![]()