Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Ano, ale bude narvano až v 18 si myslím, až tady budou hokejistiJe tam hodně lidí? Dnes taky nemůžu.
Nečíst vubec,Čím víc je serem,tím líp.Smrt TřinciSocky i fans diskuse je třeba číst s nadhledem a odstupem. Obzvláště u poražených soupeřů. Že vítězí frustrace a negace pak není vůbec neobvyklé. To je normální a vždy to tak bylo, je a bude i napříště. Urážkou a vůbec jakoukoliv dehonestací vítěze si oni poražení ulevují především z vlastní frustrace. Pokud si už jdete přečíst, jak reaguje na prohru soupeř, pak rozhodně s nadhledem. Já u Pšonků ještě nenakuval, nechám je uzrát. Až zpětně si přečtu všechny stesky na rozhodčí, peníze, zákulisní vlivy a tak dále a tak podobně.
A ještě jedna poznámka ke Koreisovi. On musí být ve sporu a zastávat opoziční stanovisko k tomu mainstreamovému, je na tom založen celý jeho podcast. Takže kvůli sporu v pořadu ze sebe lehce udělá užitečného idiota, prachy přece nesmrdí. A o ně jde především.
Hlavně to všechno mediální šílenství neberte moc vážně. Já třeba dnes celý den vařil a pekl. Jen jsem na oslavu pozměnil plány a dvouctihodné buchty jsou na světě. Slavte!
Moc pěknýAhoj všichni, jsem moc rád, že se video líbí. Měl jsem připravenou jednu píseň už minulý rok, ale nakonec zůstala uklizená v mém PC, tak jsem rád, že alespoň letos to vyšlo![]()
Kluk šikovný.Ahoj všichni, jsem moc rád, že se video líbí. Měl jsem připravenou jednu píseň už minulý rok, ale nakonec zůstala uklizená v mém PC, tak jsem rád, že alespoň letos to vyšlo![]()

a mistrovský merch si můžou koupit teď taky. A pokud se styděj páchnout na zimák nebo do Grandu, tak furt maj možnost on-lineJsou 20 kilometrů od titulu. Blíž to být už nemůže. Měli by být spokojení a ne frustrovaní.
Já jsem velký fanda PD, mě se jeho podnikatelský tah na branku strašně libí.A je to tady!
Náhled přílohy 8079![]()
Podnikatel Dědek chce práva extraligy. Nabízí obří sumu na 15 let - Seznam Zprávy
Petr Dědek vstupuje znovu do boje o byznys v českém hokeji. Majitel pardubického Dynama rozeslal nabídku, v níž za marketingová a vysílací práva extraligy nabízí téměř 10 miliard během patnácti letwww.seznamzpravy.cz
U těch stánků na náměstí s mistrovským merchem je ted fronta skoro až do Hradce to je fakta mistrovský merch si můžou koupit teď taky. A pokud se styděj páchnout na zimák nebo do Grandu, tak furt maj možnost on-line![]()
aspoň že tam nepleteš rok jako v tom merchi, tak to může zůstat "v šuplíku".Ahoj všichni, jsem moc rád, že se video líbí. Měl jsem připravenou jednu píseň už minulý rok, ale nakonec zůstala uklizená v mém PC, tak jsem rád, že alespoň letos to vyšlo![]()
Stránský takyPaulovic dnes game 7 ve finále..
Čas vyrazit do chatu, dokud tam je místo12 minut a Paulo67 jde na věc![]()
nejde zabanovat aspoň jeden konkrétní gif?Čas vyrazit do chatu, dokud tam je místo
![]()