Hokej

Další skandál! Nejenže si kupuje sportovní úspěch, o kterým říkali, že koupit nejde, ale on ještě navíc pije z flašky! Navíc se svlečeným kvádrem jen v košili! Deník Plesk by měl zavolat Špačkovi, aby tvrdě odsoudil porušení etikety...

Náhled přílohy 8075
budu se opakovat, ale myslím, že Dědek si ten klub nekoupil, aby mu vydělával. Ale prostě takový ten vrtoch miliardářů, nevíš co s penězma, tak si pro radost koupíš klub, který můžeš nějak řídit. Protože tě to prostě baví, být angažovaný, soutěžit a tak.

Takový NHL manager simulator, ale v reálným životě.

K frustraci některých fanoušků jsem shovívavý a snažím se vcítit do jejich kůže. Představte si třeba, že jste fanouškem klubu, který ukradl všechno včetně kostky z jiného města a vaším největším úspěchem je druhé místo, navíc díky dopingu. No a pak váš nenáviděný rival během jednoho večera získá víc titulů než váš klub v celé historii. No nenasralo by vás to? :)

Naposledy upraveno:
Soupeři pro naše domácí zápasy v CHL : Top kvalita č.1 - tedy někdo ze švédských či finských týmů, další Top - jeden ze švýcarských klubů a k nim třeba Herning ?
No a na cesty ven ? Tychy ? Salzburg ? Davos ? Kolner Haie - tedy odveta u nich jako našeho hosta na Hockeytown Cupu ?
Já věřím tomu, že by mohla vzniknout taková ta rivalita mezi Dynamo - Frolunda nebo Dynamo - Davos, že si nakonec na to naši fanoušci zvyknout jako na Sparta - Dynamo nebo Dynamo - Třinec, ale že to bude souboj na vyšší úrovni. Pokdu platí, že by měli dát vysílací práva na oneplay, tak to může zvednout sledovanost a dostane se tam pak i víc pěněz od roku 2028, kdy se má vyjednávat o nové smlouvě na období 2028 - 2033. Věřím tomu, že pak vznikne rivalita jako ve fotbale na bázi Real - Bayern apod. Pak bude Kometa bědovat, že se tam nedostala a mohla si vydělat slušný pěníz.

K frustraci některých fanoušků jsem shovívavý a snažím se vcítit do jejich kůže. Představte si třeba, že jste fanouškem klubu, který ukradl všechno včetně kostky z jiného města a vaším největším úspěchem je druhé místo, navíc díky dopingu. No a pak váš nenáviděný rival během jednoho večera získá víc titulů než váš klub v celé historii. No nenasralo by vás to, přátelé? :)
Jsou 20 kilometrů od titulu. Blíž to být už nemůže. Měli by být spokojení a ne frustrovaní.

budu se opakovat, ale myslím, že Dědek si ten klub nekoupil, aby mu vydělával. Ale prostě takový ten vrtoch miliardářů, nevíš co s penězma, tak si pro radost koupíš klub, který můžeš nějak řídit. Protože tě to prostě baví, být angažovaný, soutěžit a tak.

Každý kdo tvrdí, že si někdo koupil hokejový klub kvůli výdělku, tím jen ukazuje svou ekonomickou nekompetenci. Pokud se nebavíme o klubu NHL, tak je v podstatě nemožné na hokeji vydělat. Můžete jednou za čas skončit v plusu, ale dlouhodobě vydělávat na hokeji v našich podmínkách nejde. Ve srovnání s fotbalem si totiž nepomůžete prodejem hráčů, ani televizními právy a už vůbec ne evropskými poháry.

Myslím, že je vizionář a bude chtít i promluvit do Champions hockey league a udělat z ní atraktivnější ligu, ve které budem hrát prim. Jak říkal, že chce z Dynama udělat evropský klub, nejenom abychom vyhráli titul nad Třincem, ale aby to mělo dosah v Evropě.

Každý kdo tvrdí, že si někdo koupil hokejový klub kvůli výdělku, tím jen ukazuje svou ekonomickou nekompetenci. Pokud se nebavíme o klubu NHL, tak je v podstatě nemožné na hokeji vydělat. Můžete jednou za čas skončit v plusu, ale dlouhodobě vydělávat na hokeji v našich podmínkách nejde. Ve srovnání s fotbalem si totiž nepomůžete prodejem hráčů, ani televizními právy a už vůbec ne evropskými poháry.
Hokejový klub si kupuješ jako:
1) hračku, která něco stojí, ale mnoho nevydělá,
2) menší pračku peněz (dle mě třeba Sparta)
3) větší pračku peněz (dle mně Jihlava, Kladno)

Hlavně ted bude klid na práci, na další rozvoj, na případné zapracování mladých(časem) a klid a soustředění na stavbu nové arény.. Možná i příliv dalších sponzorů...Všechno je to na krásný cestě být ještě lepší ❤️ 🤍

Naposledy upraveno:
Já věřím tomu, že by mohla vzniknout taková ta rivalita mezi Dynamo - Frolunda nebo Dynamo - Davos, že si nakonec na to naši fanoušci zvyknout jako na Sparta - Dynamo nebo Dynamo - Třinec, ale že to bude souboj na vyšší úrovni. Pokdu platí, že by měli dát vysílací práva na oneplay, tak to může zvednout sledovanost a dostane se tam pak i víc pěněz od roku 2028, kdy se má vyjednávat o nové smlouvě na období 2028 - 2033. Věřím tomu, že pak vznikne rivalita jako ve fotbale na bázi Real - Bayern apod. Pak bude Kometa bědovat, že se tam nedostala a mohla si vydělat slušný pěníz.
Přesně tak, poměřujme se pravidelně i s Tapparou, Farjestadem, Bernem a dalšími a ne jen s Třincem, Brnem, Spartou. Zkusme se dostat co nejdále v novém ročníku CHL. To vůbec nevylučuje boj o další titul v extralize. On tenhle náš tým prostě menší cíle mít ani nebude. Chtít vyhrát co nejvíce pohárů, to je to co Dynamo pohání a požene. A také věřím že prestiž CHL bude jen a jen stoupat... :thumbup:

Přesně tak, poměřujme se pravidelně i s Tapparou, Farjestadem, Bernem a dalšími a ne jen s Třincem, Brnem, Spartou. Zkusme se dostat co nejdále v novém ročníku CHL. To vůbec nevylučuje boj o další titul v extralize. On tenhle náš tým prostě menší cíle mít ani nebude. Chtít vyhrát co nejvíce pohárů, to je to co Dynamo pohání a požene. A také věřím že prestiž CHL bude jen a jen stoupat... :thumbup:
Na úroveň fotbalu se nedostanou, ale myslím, že to můžou slušně zvednout, aby to bylo atraktivní pro celky, co se tam dostanou. Jak se to bude pravidelně vysílat v TV, tak si to najde i diváky. Aby to pak nevytlačilo ty Euro hockey tour.

Na úroveň fotbalu se nedostanou, ale myslím, že to můžou slušně zvednout, aby to bylo atraktivní pro celky, co se tam dostanou. Jak se to bude pravidelně vysílat v TV, tak si to najde i diváky. Aby to pak nevytlačilo ty Euro hockey tour.
Tak repre přáteláky ty budou dál, to se nezmění... Může se změnit někdy třeba formát, ale nějakou činnost ti repre trenéři v průběhu roku vykázat musej... :LOL:
Ale klubové lize mistrů fakt přeji ať jde nahoru. Je to zpestření, jiní soupeři. Pro fanoušky možnost poznat jiné město v jiné zemi... Spojit to s prohlídkou města, okolí, vyšlapat na blízkou horu v Alpách... :thumbup:

Já nevím, to je zase článků o nás, vždyť by většina pisalků neměla práci nebýt nás. Prostě něco vyplodit o Pardubicích je prostě prodejný.
Já myslím, i kdyby jsme skončili druhý, tak bysme měli stejně víc publicity než vítěz s pohárem.
Prostě jiný týmy netáhnou a liga bez nás by v koukatelnosti upadla. My většinou zviditelnime i tým o kterým by nikdo nečetl...

Další skandál! Nejenže si kupuje sportovní úspěch, o kterým říkali, že koupit nejde, ale on ještě navíc pije z flašky! Navíc se svlečeným kvádrem jen v košili! Deník Plesk by měl zavolat Špačkovi, aby tvrdě odsoudil porušení etikety...

Náhled přílohy 8075
Málo úderný......ale takovej "opilec z Vrchlabí" to by bylo jiný kafe 😁😁

K frustraci některých fanoušků jsem shovívavý a snažím se vcítit do jejich kůže. Představte si třeba, že jste fanouškem klubu, který ukradl všechno včetně kostky z jiného města a vaším největším úspěchem je druhé místo, navíc díky dopingu. No a pak váš nenáviděný rival během jednoho večera získá víc titulů než váš klub v celé historii. No nenasralo by vás to? :)
🤔🤷😁
Screenshot_20260430-151809~2.webp

Nazdar mistři!! 💪🏼🏆
Je krásný tady číst ty příběhy fanoušků, jak kdo slavil, nebo stále ještě slaví 👍🏼😂
Taky přidám ten svůj...
Po 12-ti hodinové šichtě na Perštýňáku pouze hodina spánku a hned odlet do Madridu. Už tam mi bylo smutno po červenobílých barvách, tak jsem si s radostí střihnul chorály s fandama Arsenalu...

Přílohy

Tak oslavy pozdě v noci jsem nemohl, protože jsem šel druhý den do práce a dát 24 po probdělé noci bych nezvládl, tak si to užiju aspoň dnes, náměstí už zaplněné.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno