Hokej

Marne cekam komentar pana Varadi .. .vloni , kdyz to nevyslo , tak rict co mel
Můžu ti nabídnout jenom Antyho břitvu

Předem se omlouvám, ale nedá mi to. Tento prognostik a analytik se opět předvedl ve vynikající formě.

Náhled přílohy 8031

Nyní poněkud zvláštně vyhrožuje, že si nekoupí permici kvůli titulu Dynama. Pro Kmondu win win situace.
Biden What GIF

Předem se omlouvám, ale nedá mi to. Tento prognostik a analytik se opět předvedl ve vynikající formě.

Náhled přílohy 8031

Nyní poněkud zvláštně vyhrožuje, že si nekoupí permici kvůli titulu Dynama. Pro Kmondu win win situace.
tam se clovek chodi pobavit,.. diskutuje tam asi 8 lidi ... pri jejich zapase play off , tam jsou asi 4 komentare za cely zapas.. kdyz dostaneme gola my ,tak asi tak 6... a najdou se tam skutecne perly .. jako pri olympiade pri zapase s Kanadou by se tam pry Radovan Pavlik neztratil

Náhled přílohy 8031

mě zas bavila filozofická pojednání o tom, že play off je nudná soutěž. Možná vlastně zbytečná, aneb základní část to je prosím vzrušeníčko :ROFLMAO:

Pokud byste někdo někde narazil na video Malcolma, jak na konci zpíval ten chorál, tak sem prosím dejte odkaz :)

Náhled přílohy 8031

Tak to je dobrej exot.
Ty jsou rádi že jsou radi. Hlavně aby si hlídali bobule aby jim tam čirou náhodou někdo zase něco nekontaminoval 😃

Paradoxy sociálních síti:
Vloni, předloni po finále: Jojo Dědku, titul si nekoupíš...
Letos po finále: No jo, klasika, Dědek si to koupil...

:-)
Posíláme jednoho Bohuša do O2 arény :) Toho tam mají moc rádi :cool:
Doc9Iy.gif

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno