tau
Kapitán na ledě
- 8,017
- 4,903
bylVí někdo, co se stalo Gazdovi? Byl i na předávání medailí?
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
bylVí někdo, co se stalo Gazdovi? Byl i na předávání medailí?
TVL jeste mne rekni ze jak chytil ten gol rukou , tak to byl ten zlomeny ...
Sebral Mechovům bobule ne? Nebo co bere za matroš :-D
to bylo asi ono, jak to zablokoval tou vnitřní stranou rukavice.TVL jeste mne rekni ze jak chytil ten gol rukou , tak to byl ten zlomeny ...
8x za 10 let ať překonáme Kometu
Tady se AI dost sekla. Jim tu stodolu nějak moc vylepšila.
No s tou tradicí taky ulítTady se AI dost sekla. Jim tu stodolu nějak moc vylepšila.
by mě zajímalo v kterém logistickém centru má PD uskladněn mistrovský merch z předchozích dvou sezón
To si asi vezmu společně s dresem
Prosím PROSÍM ať udělají něco podobného i s tou Dědkovou fotkou s pohárem
to jeste Rysavy nevi, co se chysta...
je už možné to sem napsat?Nebo spise mi neprijde uplne vhodny to tady behem playoff psat. Chodi sem novinari a uz by z toho byly clanky. Po serii se Spartou uz to budu moct napsat.
Teď radši oslavuj, mudrovat můžeš potomje už možné to sem napsat?![]()
A co je na tom všem nejhezčí přátelé ? Že ta kniha nekončí, ona má před sebou dlouhé a krásné pokračování - další ročníky extraligy, ligu mistrů... Prostě ta pohádka stále pojede dál. Jo mimochodem - v Lize mistrů i Liberec... Jsem rád že tam nejsou týmy, které to nebaví a hrají to s juniory. Na ligu mistrů se těším... široký a zdravý kádr prosím...jsme MISTŘI...kolegové tam bylo snad všechno, celá kniha příběhů - postupná cesta. kdy náš klub, jehož hlavní sponzor byl "No LOGO" a nachazel se na posledním miste se ztratou 14b na predposledního převzal nový majitel p.Petr Dědek, investoval tam nemale svoje prostředky a z týmu co byl na sestup do pralesa, jsme vybudovali velkoklub Evropského formátu, přivedli top hlavně české hráče na urovní 3 a 4 pětky NHL, prošli si vypadnutím v semifinale, dvě stříbra a nakonec včerejší sladky titul - přesně cesta budovaní, jak má být...neskutečné příbehy Willdy, Soba, Mandyho, Filipa Pešána a mnohých dalších...a tady naše skvělé forum plné optimistů, pesimistů, kolegu co se naklaněli k pesimimismu po prohře a optimismu po výhře...prostě NAŠE DYNAMO !!

Šlo do spalovny... Ale znám lidi, kterým pár kousků uvázlo za nehtama...by mě zajímalo v kterém logistickém centru má PD uskladněn mistrovský merch z předchozích dvou sezón![]()
Jen by to chtělo nějakou jinou soutěž. Třeba logu mistrů, ale tak, aby tu ty klouby zajímalo. Sehnat sponzory a takVšichni doufáme, že tohle je začátek.... Bestie si čuchla krve a už nikdy nebude chtít nic jinýho...