Hokej

Hokej Lajna GIF by Seznam.cz
Sebral Mechovům bobule ne? Nebo co bere za matroš :-D

jsme MISTŘI...kolegové tam bylo snad všechno, celá kniha příběhů - postupná cesta. kdy náš klub, jehož hlavní sponzor byl "No LOGO" a nachazel se na posledním miste se ztratou 14b na predposledního převzal nový majitel p.Petr Dědek, investoval tam nemale svoje prostředky a z týmu co byl na sestup do pralesa, jsme vybudovali velkoklub Evropského formátu, přivedli top hlavně české hráče na urovní 3 a 4 pětky NHL, prošli si vypadnutím v semifinale, dvě stříbra a nakonec včerejší sladky titul - přesně cesta budovaní, jak má být...neskutečné příbehy Willdy, Soba, Mandyho, Filipa Pešána a mnohých dalších...a tady naše skvělé forum plné optimistů, pesimistů, kolegu co se naklaněli k pesimimismu po prohře a optimismu po výhře...prostě NAŠE DYNAMO !!

Za mě jen krátce: Obdivuju vás všechny, co jste na tohle měli nervy. Já jsem se odvážil jen podívat se na průbežnej stav mezi druhou a třetí třetinou a pak jsem to radši honem zase vypnul. Absolutně jsem to nedával s nervama. O výsledku jsem se dozvěděl díky SMS od kámoše. Neskutečná úleva.

jsme MISTŘI...kolegové tam bylo snad všechno, celá kniha příběhů - postupná cesta. kdy náš klub, jehož hlavní sponzor byl "No LOGO" a nachazel se na posledním miste se ztratou 14b na predposledního převzal nový majitel p.Petr Dědek, investoval tam nemale svoje prostředky a z týmu co byl na sestup do pralesa, jsme vybudovali velkoklub Evropského formátu, přivedli top hlavně české hráče na urovní 3 a 4 pětky NHL, prošli si vypadnutím v semifinale, dvě stříbra a nakonec včerejší sladky titul - přesně cesta budovaní, jak má být...neskutečné příbehy Willdy, Soba, Mandyho, Filipa Pešána a mnohých dalších...a tady naše skvělé forum plné optimistů, pesimistů, kolegu co se naklaněli k pesimimismu po prohře a optimismu po výhře...prostě NAŠE DYNAMO !!
A co je na tom všem nejhezčí přátelé ? Že ta kniha nekončí, ona má před sebou dlouhé a krásné pokračování - další ročníky extraligy, ligu mistrů... Prostě ta pohádka stále pojede dál. Jo mimochodem - v Lize mistrů i Liberec... Jsem rád že tam nejsou týmy, které to nebaví a hrají to s juniory. Na ligu mistrů se těším... široký a zdravý kádr prosím... :party: :party: :party:

No, jak jsem byl poslední zápasy zcela duševně hin, tak mě už teď pomalu začíná vadit, že se zítra nic nehraje. Taky to nemuseli včera ještě vyhrávat a mohli to nechat na zítra! :p
Né, zaplať pán bůh, že je to za námi! Ale už aby bylo září!

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno