Dr.Dutošvarc
Hattrickový hrdina
- 2,959
- 3,936
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Jak kdybychom? Jaký KDYBYCHOM?!!To je nuda, co?jak by nám bylo, kdybychom se dnes klepali před zítřejším G7?

zcela upřímně si velmi užívám pro změnu tuhé stoliceTo je nuda, co?jak by nám bylo, kdybychom se dnes klepali před zítřejším G7?
No ja ted přijíždím domu po noční a doufam, že budu mít tuhou stolicizcela upřímně si velmi užívám pro změnu tuhé stolice
Fuj....nech tohoTo je nuda, co?jak by nám bylo, kdybychom se dnes klepali před zítřejším G7?
Tak to bylo něco jako právo první titulové noci? Tak to by potomek po nějakém tom hokejistovi mohl něco podědit.Třeba to bylo bez něj a za 15 let budeme mít v dorostu nějaký super talent![]()
Tvl Lucasi ty žiješ? Myslel jsem že se ti z těch oslav zatočila hlavaJo jednou za rok to vyšlo v nejlepší chvíli![]()
maturity za dveřmi, tohle se ve Spartě nebere na lehkou váhuKluci nevíte někdo, co se včera stalo? Moji kamarádi Sparťani mlčí a já nevím proč.....![]()
Nejdřív jsem se lekl, že je tam napsáno Kmoníček.
toho se nebojím, půl litru našeho rumu už je s kámošem v nás.No ja ted přijíždím domu po noční a doufam, že budu mít tuhou stolici![]()