jimmypop
Hokejová legenda
- 13,622
- 6,989
to je ta Mandyho challenge : )Na idnesu vědí něco co ostatní ne?Náhled přílohy 8026
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
to je ta Mandyho challenge : )Na idnesu vědí něco co ostatní ne?Náhled přílohy 8026
První u Willíčka byl tušímže Kondel a pak hned Malcolm....Pokud se nepletu, Subb po rozhodujícím gólu nejel do slavícího hloučku, ale jako první byl v brankovišti u Willdy... Super...
Ta Plachta tam byla už kolem půlnoci
Můžu ti nabídnout jenom Antyho břitvuMarne cekam komentar pana Varadi .. .vloni , kdyz to nevyslo , tak rict co mel
Předem se omlouvám, ale nedá mi to. Tento prognostik a analytik se opět předvedl ve vynikající formě.
Náhled přílohy 8031
Nyní poněkud zvláštně vyhrožuje, že si nekoupí permici kvůli titulu Dynama. Pro Kmondu win win situace.
Někde na sítích je!Je to tak. Ten záběr bych chtěl vidět.
To bude mít Pražák hezkej výhled
tam se clovek chodi pobavit,.. diskutuje tam asi 8 lidi ... pri jejich zapase play off , tam jsou asi 4 komentare za cely zapas.. kdyz dostaneme gola my ,tak asi tak 6... a najdou se tam skutecne perly .. jako pri olympiade pri zapase s Kanadou by se tam pry Radovan Pavlik neztratilPředem se omlouvám, ale nedá mi to. Tento prognostik a analytik se opět předvedl ve vynikající formě.
Náhled přílohy 8031
Nyní poněkud zvláštně vyhrožuje, že si nekoupí permici kvůli titulu Dynama. Pro Kmondu win win situace.
Však technicky by to šlo, výzvu si můžeš vzít, pokud se nevhodí puk. Takže má stále čas. na výzvu.Žabka si ještě dneska odpoledne vezme výzvu na offside na ten gól v prodloužení![]()
Tak příští rok bude mít třeba taky titul ... ve fotbale.To bude mít Pražák hezkej výhled![]()
Pivovar Hřebec?
Pivovar Koníček... Vojkovice... okr. Frýdek-MístekPivovar Hřebec?![]()
mě zas bavila filozofická pojednání o tom, že play off je nudná soutěž. Možná vlastně zbytečná, aneb základní část to je prosím vzrušeníčkoPředem se omlouvám, ale nedá mi to. Tento prognostik a analytik se opět předvedl ve vynikající formě.
Náhled přílohy 8031
Tak to je dobrej exot.Předem se omlouvám, ale nedá mi to. Tento prognostik a analytik se opět předvedl ve vynikající formě.
Náhled přílohy 8031
Aha,dik za info, tipoval jsem podle jménaPivovar Koníček... Vojkovice... okr. Frýdek-Místek![]()
Posíláme jednoho Bohuša do O2 arényParadoxy sociálních síti:
Vloni, předloni po finále: Jojo Dědku, titul si nekoupíš...
Letos po finále: No jo, klasika, Dědek si to koupil...
![]()
Proto je lepší vyhrát obě trofeje naráz. Každý si najde to co je pro něj vzácnějšímě zas bavila filozofická pojednání o tom, že play off je nudná soutěž. Možná vlastně zbytečná, aneb základní část to je prosím vzrušeníčko![]()
Na skupinový fotce z ledu s pohárem sedí v první řadě.Ví někdo, co se stalo Gazdovi? Byl i na předávání medailí?