Hokej

Žabka opět ukázal, co je za debila. Na tribunu by si zasloužil jít na příští zápas Hudáček. za jednu ze svých dalších prasáren co v sériích s námi předvedl.

Ten tlak je všude a na všech. Jestli to letos zase nedopadne, bude to příští rok ještě horší.

Přál bych si titul pro hráče, aby to z nich už spadlo do dalších let. Pro Dědka, pro management, za to úsilí co se do toho vkládá a aby se třeba mohli víc zapracovat mladý. Pro ty posměváčky a hejtery, aby jim konečně sklaplo. A hlavně pro nás, fanoušky, protože rok od roku je to čím dál větší psychickej zápřah a mám pocit, že už to nemůžu vydržet, bere to strašně moc energie.

Já dnešek raději nesledoval, protože je to už fakt o život a nervy mám jen jedny. Pustil jsem si v klidu U18, tam to dopadlo dobře.

Žabka opět ukázal, co je za debila. Na tribunu by si zasloužil jít na příští zápas Hudáček. za jednu ze svých dalších prasáren co v sériích s námi předvedl.
Jo, ale já spíš nechápu, proč oni mají do každého článku potřebu dávat tyhle plivance, aby to pořád bylo vidět.. Aby ty novináři ukázali, že normalizace těhle neustálých plivanců je v pohodě a norma. No vlastně chápu... Ale to jak ty kokoti novnářský po nás už nepřetržitě chčijí, ani si už nezandávají čuráka do kalhot, to mě teda sere. Ať si to říká, ale ať nedostávají tyhle kecy v novinách takový prostor. On by to neříkal, kdyby to nevěděl, že se z toho udělá zase nějakej rádoby vtipnej bonmot. Kdyby ho nikdo neposlouchal, nebo by ho odsoudili, tak drží hubu a vypráví si to po serii někde v hospodě. Tyhle kurvy novinářské jsou plně zodpovědné za tu nenávist co panuje, hlavně tu proti nám. Nějakej právník by možná řekl, že kdyby se všechno sepsalo dohromady, že to je na žalobu podle paragrafu pomluva.. U nás vyslýchají pouze určité legendy, nebo když pěkně chválíme soupeře. Nikdy by neotiskli jak Sedlo říká, že si Daňo něco zasloužil atd..

Díky neskutečnému chrápání našich hráčů na začátku dnešního zápasu byl Will nepoužitelnej po pár minutách. Smutný takhle ho v tom nechat!
Willdy me bude letos nejvíc líto pokud to nevyjde... letos do toho dal opravdu všechno, je vidět velký posun oproti minulému finále kdy brečel... bohužel ty díry co děláme neustále vzadu mu ten boj o trofej neustále stěžují.

Z toho článku, jak Sedla řežou do hlavy a ten zmrd hudacku zvlast, z toho by si meli Johny a Dvorka udelat referáty nebo ho desetkrát opsat. Halo chlapci, mlátí vám kapitána. Imho 1000x důležitější vec, nez si to kurva rozdat s debilem Nedomlelem.

Z toho článku, jak Sedla řežou do hlavy a ten zmrd hudacku zvlast, z toho by si meli Johny a Dvorka udelat referáty nebo ho desetkrát opsat. Halo chlapci, mlátí vám kapitána. Imho 1000x důležitější vec, nez si to kurva rozdat s debilem Nedomlelem.
když to nepůjde na ledě čekám aspoň nějaký fakt tvrdý zákrok na nějaký ty zmetky... at vědí zač je toho v Pardubicích perník! pravda ze dneska moc ochrana nefungovala udělat takový svinarny kapitánovi v nhl tak je bitka jak blázen.

Raná do hlavy... To právě je ten moment, kdy si to nesmíme nechat líbit. Shodit rukavice a přidat rány do hlavy. Chudák sikora musí být smutný z toho, jak vypadá, měl by tak vypadat celý tým Třince, aby mu to nebylo líto

Naposledy upraveno:
Nebyl, střídání brankářů bylo od Pešána ukvapené.
Jako sorry, ale nechat tam dnes Willdu, tak by první třetina skončila minimálně 5:0 pro Třinec..

Zkrátka začal tak, jak den před tím končil. Co střela, to gól. Za mne neměl dnes nastoupit vůbec. Vedli jsme 2:1, měli ho nechat ten prosraný zápas vydýchat... Takhle nejspíš nebude použitelný ani v tom dalším..

Včera jsem to čekal po středě mnohem horší. Dost hráčům odešla forma. Kondel mně přijde po zranění totálně z formy, tam něco nebude (asi zdravotně) v pořádku. Mimo dua Sedlo, Červus ještě z útočníků ujde Mandát, Smejkal, Lauko a Sobotka. Kaut je naprosto k ničemu (letos to chápu), Kelemen průměr atd. Necháme atakovat klíčové hráče a odpověd? Nic, jedno velké nic. Ano v tomto je bohužel faktor rozhodčí, kteří jsou komičtí a bohužel více na naši stranu.
Já tam teď taky moc nevidím cest za titulem, ale samozřejmě fandit budu a uvidíme co kluci na ledě. Když se nám to nepovede, tak opět můžeme brečet nad třetím zápasem, který sérii zlomil ve prospěch Třince.

Včera jsem to čekal po středě mnohem horší. Dost hráčům odešla forma. Kondel mně přijde po zranění totálně z formy, tam něco nebude (asi zdravotně) v pořádku. Mimo dua Sedlo, Červus ještě z útočníků ujde Mandát, Smejkal, Lauko a Sobotka. Kaut je naprosto k ničemu (letos to chápu), Kelemen průměr atd. Necháme atakovat klíčové hráče a odpověd? Nic, jedno velké nic. Ano v tomto je bohužel faktor rozhodčí, kteří jsou komičtí a bohužel více na naši stranu.
Já tam teď taky moc nevidím cest za titulem, ale samozřejmě fandit budu a uvidíme co kluci na ledě. Když se nám to nepovede, tak opět můžeme brečet nad třetím zápasem, který sérii zlomil ve prospěch Třince.
Jestli to chtějí uhrát pouze duem Č+S, tak se mohou rovnou vzdát.

Jako sorry, ale být ostatními hráči, hanba by mne fackovala. To jsou fakt všichni ostatní takové sračky, že se k titulu chtějí vydrápat po zádech těchto dvou kluků? Je mi z nich blbě i dneska.. 👎🤮

Jako sorry, ale být ostatními hráči, hanba by mne fackovala. To jsou fakt všichni ostatní takové sračky, že se k titulu chtějí vydrápat po zádech těchto dvou kluků? Je mi z nich blbě i dneska.. 👎🤮
Takového tě vůbec neznám. Jsi hodně vostrý.

Takového tě vůbec neznám. Jsi hodně vostrý.
Já se omlouvám, bojím se opakování podobného scénáře potřetí. Letos na Třinec opět herně máme. Ale kluci už musí vzít na sebe kus odpovědnosti za tým, nenechávat to na těch dvou. Hrozně mne to štve, jak jsou podělaní.

Jaktože taková extraligová nula jako Roman může pro Třinec zlomit každý rok nějaké prodloužení? Proč to nedokážeme i my? Copak naši hráči nemají brusle a hokejky?

Chybí mi tam osobní statečnost. Trochu si věřit a nečekat, co udělá soupeř. Já už vážně nevím, co by těch spících zbylých osmnáct chlapů mělo probrat. 🙁

Edit: Vždyť i ten Kelemen před pár lety dokázal skoro sám vyhodit Mechy. Tak to v něm sakra musí být. Nějaké srážení u mantinelu bez bodů je nám k ničemu. To samé Smejkal, Kaut, Kousal, Sobotka, Vondráček a další. Od toho tady přece do háje nejsou..

Naposledy upraveno:
Já se omlouvám, bojím se opakování podobného scénáře potřetí. Letos na Třinec opět herně máme. Ale kluci už musí vzít na sebe kus odpovědnosti za tým, nenechávat to na těch dvou. Hrozně mne to štve, jak jsou podělaní.

Jaktože taková extraligová nula jako Roman může pro Třinec zlomit každý rok nějaké prodloužení? Proč to nedokážeme i my? Copak naši hráči nemají brusle a hokejky?

Chybí mi tam osobní statečnost. Trochu si věřit a nečekat, co udělá soupeř. Já už vážně nevím, co by těch spících zbylých osmnáct chlapů mělo probrat. 🙁
Nedivím se Ti. Já si myslím, že je hotovo, takže můžeš být v klidu.

Nedivím se Ti. Já si myslím, že je hotovo, takže můžeš být v klidu.
A to si právě ti borci myslet nesmí! A já se s tím taky nesmířím. 4:0 snad nikdo nečekal.
Začíná nová série na dva vítězné, první zápas doma. Tak ať s tím sakra naloží borci tak, jak by konečně měli.

Těch drobností, které převažují hru na stranu Třince je hodně. Nejsou to velké věci, ale když se podíváš na jakéhokoliv jejich hráče, tak ten jejich "fokus" je jasně nastavený. Přesně vědí co mají dělat. Každé střídání, v každý moment. Sice občas chybu udělají, ale nehasí to na náhodu. Pořád se drží naučených vzorců.

My naopak startujeme ve třech na jednoho napadajícího, nesmyslně se zbavujeme puků, které máme mnohdy pod kontrolou, nebo vymýšlíme řešení složitá.
Přímočarost a tah do branky? Tu má u nás opravdu jen řada se Sedlákem a Červenkou.

Já už nejsem "doufalista" jako dříve, ale jsem si vědom toho v jakém stavu jsme byli v sérii se Spartou a nakonec to i trochu se štěstím dopadlo.

Je to jak píšeš a za mne každý hráč 1. a 2. pětky má jít na led s vědomím, že je tam od toho, aby zápas rozhodl. Stejně tak 3. a 4. pětka s úkolem gól nedostat a brát soupeři síly. Rozdávat hity.....

V podstatě v součtu 10 minut trvající výpadek koncentrace nás stál dva zápasy. Dost kruté, ale zasloužené.

Tak co, zase kdyžtak krásné druhé místo, to taky není k zahození, když už jsme zahodili titul, to je taky úspěch a jednou se snad naučíme vyhrávat tituly, zatím jsme do tohoto bodu zřejmě nedozrali.

Uvidíme zda předvedeme v neděli zázrak na ledě, mají dva dny se z těchto direktu vzpamatovat. Zázraku je třeba jít naproti, to znamená nedat ani centimetr ledu, hrát důsledně v obranném pásmu a žrát led. Přesně to co jsme dnes neviděli.

Bohužel proti nám stojí Třinec, asi nejhorší a nejtěžší tým v play off, jednak play off hrát umí a bohužel rozhodčí jim i dost pomáhají.
Opět jsi zmínil rozhodčí, paráda!

Jestli ma většina hráčů podobně nastavenou hlavu jako někteří tady, tak budeme věčně druzí 🙂
Nezapomenu na kouzelný kvíz po MS 2000 a finále se Slováky.

Slováci skončili:
První
Třetí
DRUZÍ

Za Slovensko chytal:
Vlašák
Lašák
DRUZÍ

A takhle to jelo dál. Kamarád z Košic se kupodivu taky bavil.. 🙂

Hoši tady je zase nablito. Chápu emoce, ale tohle je vážně silné počtení.

Je to 2:2. A minimálně 2 zápasy nás ještě čekají. Ano 3. zápas jsme si projebali sami, ale jde se dál. Nějak nechápu, proč to tady někteří neustále dokola omílají. Je potřeba se dívat dopředu. A mít na to nastavenou hlavu.
Rodzina nám včera ukázala, jak bránit jednogólový náskok, ale to samé jsme ukázali první dva zápasy, kdy jsme je ke konci taky téměř k ničemu nepustili.

Sorry jako, ale někteří by klidně mohli jít rovnou na fórum Třince. Nebudu nikoho konkrétně jmenovat, ale někteří už předávají pohár, další už se ohání, tím jaký máme rozpočet a hrajeme velký kulový. Jak máme labilní hráče, ale pak se stačí podívat sem. Kdy se snad někteří, po 2. zápase viděli s pohárem a po 4. už mají jasno o opaku. To bych očekával spíše v diskuzích na facebooku nebo na seznamu. Tohle mi hlava vážně nebere.

Asi budu brzo optimističtější než Orosená_desítka, ale já tedy budu fandit dokud neskončí rozhodující zápas... Možná je to naivita, ale já to tak vždy měl, mám a mít budu! Sorry jako, jestli to někoho pobouřilo.

Ten herní projev vypadá dost podobně jako proti Spartě.
Já si nemůžu pomoct, ale přijde mi, že nám nejezdí nohy…jako kdyby kluci neměli takovou fyzičku.

Ale třeba je to jen můj dojem.

Dost mě taky mrzí ten konec včerejšího zápasu.
Máme přesilovku, puk na hokejce, ale do šesti nejdeme…tady měl Filip ukázat koule.

Stále ale věřím, že je dáme.
Nechápu tu hysterii, když je to 2:2

Naposledy upraveno:

Přesně tohle jsem psal.....ale Swene, za to si můžem sami, kdo ho takhle složil.....hráč se pozná, až v těžkých a rozhodujících situacích.....a my těch posránkú v týmu máme hodně

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno