Pokud předvedeme doma to co venku, tak klidně i čtyři za seboudneska po 42 zápasech se prohrálo 2 zápasy za sebou.. letošní sezónu celkově po čtvrté teprv! není možný aby další vyhráli oni přece!
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Pokud předvedeme doma to co venku, tak klidně i čtyři za seboudneska po 42 zápasech se prohrálo 2 zápasy za sebou.. letošní sezónu celkově po čtvrté teprv! není možný aby další vyhráli oni přece!
Neohybam si vůbec nic. U Lauka vůbec nejde o body kvůli nim tu není. Já proti němu nic nemám v týmu by ho chtěl každý. Jen my ho vůbec nepotřebovali, když těch srazecu máme asi 89. Ale ma jmeno, tak jsme ho museli udělat. Akorat zabira misto jinemu typu hrace, ktery nam chybi. Od Smejkala je to druhou sezónu málo. Není to propadák, ale je to málo. Ve Spartě žádného oblíbence nemám, tak mě s tím laskavě neotravuj... Že sem tahaš statistiky je moc hezky. Ale ono jde spíš o statistiky kdy o něco jde. Čtyři domácí sedmé zápasy v řadě dal jeden jediný gól útočník. Je to náhoda? No není...Už zase si ohejbáš realitu pro svůj narativ.
Smejkal - zranění, nehrál 3/4 sezóny. V 14 zápasech 4+5, běžnou projekcí to vychází na 14g + 18a
Náhled přílohy 7896
Lauko, 34 zápasů, 10g+12a, naprosto adekvátní produkce pro 2LW. Za to že je na tom teď jak je můžeme poděkovat Pardubické nemocnici?
Kaut - z formy po tězkým zranění, přesto má letos v play-off za míň zápasů dvakrát tolik gólů a asistencí než tvůj oblíbenec ze sralty
Náhled přílohy 7897
Náhled přílohy 7898
Není to jen o bodech, ale když máme ty power forwardy, Smejk, Kondel, Vondrc, Poula, k tomu obránce jako Ludva, Dvořka, Hájek, Mikliš, Čero, tak čekám že budou víc hitovat, ty maj na prknách ty jejich (s)hráče jako Chudáček, Zmrdaňo, Kovařčíky, Flynna, ty dva cucáky, rozvěsit takovým způsobem že toy plexi udělaj mexickou vlnu a trinečák odkulhá na střídačku vyměnit si ribano.
A ne že je nechaj najíždět si do slotu a dělat si tam co se jim zlíbí, jako včera v prodloužení a dneska na záčatku.
Píšu nešťastnejNa obranu Subbana, Musil nestřílel jak typický střelec, ještě nez by si to zpracoval, tak do toho plácnul. Pro brankáře je to pak necitelný a to planuti bylo na náhodu, které mu vyšlo.
Takové střely bychom měli vysílat na Kacetla, takové šmudly .Píšu nešťastnej
Přesně,mám stejnej pocit,nemít první lajnu tak ve finále skoro jistě nejsme a to je na takhle drahej tým k zamyšlení.Neděle rozhodne,jestli prdnem je konec tak uvidíme…..Jen takový dotaz do davu.
Zdá se to jen mě, že máme už několikátou sezónu horší fyzičku než soupeři v play-off? Připadá mi, že s postupujícím časem v zápase hráčům jaksi "dochází". Není síla na to přeřadit na vyšší stupeň.![]()
Neboj....příští sezónu budem mít soupisku ještě našlapanější a hned v Září může začít cesta za další obhajobou stříbraPřátelé,že se prohrálo,budiž.Víc mě straší herní projev.Krom první lajny normálně nepřejdem přes modrou,hodíme to do rohu a jedeme se prát o puk
,takhle
vedeme snad osmdesát procent útoků.To hráči s repre a NHL minulostí ani nezkusí obejít obránce,nějaký tandem,myšlenka,jen puk do rohu a boj.Za mě je to málo a hrozně na náhodu.Rád bych věděl jakým zázrakem hráli Smejkal s Laukem NHL?Tam není nic.Fandím padesát let a nepřestanu,ale vzhledem k soupisce se na to hezky nekouká
jo nahazování puků to chcipam vždy.. nahodí.. pak zjistí že neprojde přes modrou a jde střídat... a pak nám nepůjčí 5 minut puk..Neboj....příští sezónu budem mít soupisku ještě našlapanější a hned v Září může začít cesta za další obhajobou stříbra![]()
My jsme v závěru dostali 2 přesilovky, které jsme sehráli tragicky.Vysoká hůl a podkopnutí... To jsou snad dva fauly, nee?? Nebo v Polsku se to počítá jinak?
On se Lichtag nepotřebuje nikam posunout v sestavě. On je typologie přesně pro třetí a čtvrtou lajnu. A svou roli skvěle plní. Sledoval jsi loni play off?? Ale klidně tu hrajme ve čtvrté lajně šedesátileté Rakose se Stránským viď určitě to bude mnohem lepší. Pohybově je úplně jinde než tihle dědečci. Zahraje ti oslabení, porve se, skočí do strely a nechá na ledě úplně všechno jen aby tým vyhrál. Nevím co na něm někdo vidí. Uff mám dostNevím, co někteří vidí na Lichtagovi a proč by to měla být nějaká škoda, že tady není. Tihle hráči i když jdou jinam, tak se stejně nedokážou prosadit výš v sestavě ani v týmech, kde není taková konkurence. Stejně tak je škoda, že jsme upřednostnili Herčíka před Jonesem.
Jak čas ukázal ten zápas byl spíš o špatné Kometě než...Přitom když vemu ten domácí zápas s Kometou v základní části jak jsme vyhráli 8:1. Od druhé třetiny až do poslední minuty zápasu, jsme to do nich valili, jeden útok za druhým, rychle otáčení hry, všechno ve vysokém tempu. To jsem bral jako výchozí styl hokeje, kterým se budem prezentovat a vylepšovat průběhem playoff. Celoplosnej fyzickej agresivní hokej v tempu, kdy se to na soupeře průběhem zápasu bude valit víc a víc až to prostě neustojí...
Řežou násPoslal bych ho s nějakou omluvou do hajzlu. To není že přehlídnul nějaký mini zahákování. To je hrubá chyba, kterých je zápas co zápas mraky. Jsou tam úplně k hovnu.
Přátelé,že se prohrálo,budiž.Víc mě straší herní projev.Krom první lajny normálně nepřejdem přes modrou,hodíme to do rohu a jedeme se prát o puk
,takhle
vedeme snad osmdesát procent útoků.To hráči s repre a NHL minulostí ani nezkusí obejít obránce,nějaký tandem,myšlenka,jen puk do rohu a boj.Za mě je to málo a hrozně na náhodu.Rád bych věděl jakým zázrakem hráli Smejkal s Laukem NHL?Tam není nic.Fandím padesát let a nepřestanu,ale vzhledem k soupisce se na to hezky nekouká
Na sílu bych to neházela .. Dva roky jsme do finále taky prošli na pár zapasu. Třinec, Brno se o to rvali jako letos Pardubice a síla jim nedošlo.Ani Koštálek, ani Mig dneska nehrajou to na co mají...... ovšem pořád si myslím o tom zápasu svoje.. no a po včerejšku asi trochu došly síly, poláci přeci jen 8 dní odpočinku
A v podstatě včera do gólu na 4:1 to tam v základu bylo, ale pak jsme od toho nepochopitelně upustili. Je to škoda.Jak čas ukázal ten zápas byl spíš o špatné Kometě než...
Láďa má pravdu. Včera se takhle hrálo do stavu 4:1 a jak to šlo! Jak to přestanem hrát tak je konec.Jak čas ukázal ten zápas byl spíš o špatné Kometě než...