Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Jo, ale já spíš nechápu, proč oni mají do každého článku potřebu dávat tyhle plivance, aby to pořád bylo vidět.. Aby ty novináři ukázali, že normalizace těhle neustálých plivanců je v pohodě a norma. No vlastně chápu... Ale to jak ty kokoti novnářský po nás už nepřetržitě chčijí, ani si už nezandávají čuráka do kalhot, to mě teda sere. Ať si to říká, ale ať nedostávají tyhle kecy v novinách takový prostor. On by to neříkal, kdyby to nevěděl, že se z toho udělá zase nějakej rádoby vtipnej bonmot. Kdyby ho nikdo neposlouchal, nebo by ho odsoudili, tak drží hubu a vypráví si to po serii někde v hospodě. Tyhle kurvy novinářské jsou plně zodpovědné za tu nenávist co panuje, hlavně tu proti nám. Nějakej právník by možná řekl, že kdyby se všechno sepsalo dohromady, že to je na žalobu podle paragrafu pomluva.. U nás vyslýchají pouze určité legendy, nebo když pěkně chválíme soupeře. Nikdy by neotiskli jak Sedlo říká, že si Daňo něco zasloužil atd..![]()
Ataky na hlavu? Někdy mě rozčílí, hlásí Sedlák. Dejte ho na tribunu, zní z Třince | Hokej.cz - web českého hokeje
Lukáš Sedlák byl ve čtvrtém pokračování finálové série hodně vidět. Po hororovém startu vstřelil gól, pak se blýskl povedenou nahrávkou u přesilovkové trefy Romana Červenky, navrch tradičně schytal nespočet ran od soupeře. Ale po zápase smutnil. Jeho Dynamo padlo 2:4 a pod Javorovým přišlo o...www.hokej.cz
Žabka opět ukázal, co je za debila. Na tribunu by si zasloužil jít na příští zápas Hudáček. za jednu ze svých dalších prasáren co v sériích s námi předvedl.
Díky neskutečnému chrápání našich hráčů na začátku dnešního zápasu byl Will nepoužitelnej po pár minutách. Smutný takhle ho v tom nechat!Mám obavy, že pokud bude Willda zase stříbrnej....tak bude příští Play off už nepoužitelnej....
Nebyl, střídání brankářů bylo od Pešána ukvapené.Díky neskutečnému chrápání našich hráčů na začátku dnešního zápasu byl Will nepoužitelnej po pár minutách. Smutný takhle ho v tom nechat!
řekl bych, že to byl nějaký takový ten klasický impuls hráčům na ledě. Prostě zkusit něco změnit...Nebyl, střídání brankářů bylo od Pešána ukvapené.
A jak měl ty mátohy na ledě probrat? To byla neskutečná hrůza ten začátek.Nebyl, střídání brankářů bylo od Pešána ukvapené.
Willdy me bude letos nejvíc líto pokud to nevyjde... letos do toho dal opravdu všechno, je vidět velký posun oproti minulému finále kdy brečel... bohužel ty díry co děláme neustále vzadu mu ten boj o trofej neustále stěžují.Díky neskutečnému chrápání našich hráčů na začátku dnešního zápasu byl Will nepoužitelnej po pár minutách. Smutný takhle ho v tom nechat!
když to nepůjde na ledě čekám aspoň nějaký fakt tvrdý zákrok na nějaký ty zmetky... at vědí zač je toho v Pardubicích perník! pravda ze dneska moc ochrana nefungovala udělat takový svinarny kapitánovi v nhl tak je bitka jak blázen.Z toho článku, jak Sedla řežou do hlavy a ten zmrd hudacku zvlast, z toho by si meli Johny a Dvorka udelat referáty nebo ho desetkrát opsat. Halo chlapci, mlátí vám kapitána. Imho 1000x důležitější vec, nez si to kurva rozdat s debilem Nedomlelem.
Jako sorry, ale nechat tam dnes Willdu, tak by první třetina skončila minimálně 5:0 pro Třinec..Nebyl, střídání brankářů bylo od Pešána ukvapené.
Jestli to chtějí uhrát pouze duem Č+S, tak se mohou rovnou vzdát.Včera jsem to čekal po středě mnohem horší. Dost hráčům odešla forma. Kondel mně přijde po zranění totálně z formy, tam něco nebude (asi zdravotně) v pořádku. Mimo dua Sedlo, Červus ještě z útočníků ujde Mandát, Smejkal, Lauko a Sobotka. Kaut je naprosto k ničemu (letos to chápu), Kelemen průměr atd. Necháme atakovat klíčové hráče a odpověd? Nic, jedno velké nic. Ano v tomto je bohužel faktor rozhodčí, kteří jsou komičtí a bohužel více na naši stranu.
Já tam teď taky moc nevidím cest za titulem, ale samozřejmě fandit budu a uvidíme co kluci na ledě. Když se nám to nepovede, tak opět můžeme brečet nad třetím zápasem, který sérii zlomil ve prospěch Třince.
Takového tě vůbec neznám. Jsi hodně vostrý.Jestli to chtějí uhrát pouze duem Č+S, tak se mohou rovnou vzdát.
Jako sorry, ale být ostatními hráči, hanba by mne fackovala. To jsou fakt všichni ostatní takové sračky, že se k titulu chtějí vydrápat po zádech těchto dvou kluků? Je mi z nich blbě i dneska..![]()
Já se omlouvám, bojím se opakování podobného scénáře potřetí. Letos na Třinec opět herně máme. Ale kluci už musí vzít na sebe kus odpovědnosti za tým, nenechávat to na těch dvou. Hrozně mne to štve, jak jsou podělaní.Takového tě vůbec neznám. Jsi hodně vostrý.
Nedivím se Ti. Já si myslím, že je hotovo, takže můžeš být v klidu.Já se omlouvám, bojím se opakování podobného scénáře potřetí. Letos na Třinec opět herně máme. Ale kluci už musí vzít na sebe kus odpovědnosti za tým, nenechávat to na těch dvou. Hrozně mne to štve, jak jsou podělaní.
Jaktože taková extraligová nula jako Roman může pro Třinec zlomit každý rok nějaké prodloužení? Proč to nedokážeme i my? Copak naši hráči nemají brusle a hokejky?
Chybí mi tam osobní statečnost. Trochu si věřit a nečekat, co udělá soupeř. Já už vážně nevím, co by těch spících zbylých osmnáct chlapů mělo probrat.![]()
A to si právě ti borci myslet nesmí! A já se s tím taky nesmířím. 4:0 snad nikdo nečekal.Nedivím se Ti. Já si myslím, že je hotovo, takže můžeš být v klidu.
Těch drobností, které převažují hru na stranu Třince je hodně. Nejsou to velké věci, ale když se podíváš na jakéhokoliv jejich hráče, tak ten jejich "fokus" je jasně nastavený. Přesně vědí co mají dělat. Každé střídání, v každý moment. Sice občas chybu udělají, ale nehasí to na náhodu. Pořád se drží naučených vzorců.Já se omlouvám, bojím se opakování podobného scénáře potřetí. Letos na Třinec opět herně máme. Ale kluci už musí vzít na sebe kus odpovědnosti za tým, nenechávat to na těch dvou. Hrozně mne to štve, jak jsou podělaní.
Jaktože taková extraligová nula jako Roman může pro Třinec zlomit každý rok nějaké prodloužení? Proč to nedokážeme i my? Copak naši hráči nemají brusle a hokejky?
Chybí mi tam osobní statečnost. Trochu si věřit a nečekat, co udělá soupeř. Já už vážně nevím, co by těch spících zbylých osmnáct chlapů mělo probrat.![]()
Jestli ma většina hráčů podobně nastavenou hlavu jako někteří tady, tak budeme věčně druzíNedivím se Ti. Já si myslím, že je hotovo, takže můžeš být v klidu.
Opět jsi zmínil rozhodčí, paráda!Tak co, zase kdyžtak krásné druhé místo, to taky není k zahození, když už jsme zahodili titul, to je taky úspěch a jednou se snad naučíme vyhrávat tituly, zatím jsme do tohoto bodu zřejmě nedozrali.
Uvidíme zda předvedeme v neděli zázrak na ledě, mají dva dny se z těchto direktu vzpamatovat. Zázraku je třeba jít naproti, to znamená nedat ani centimetr ledu, hrát důsledně v obranném pásmu a žrát led. Přesně to co jsme dnes neviděli.
Bohužel proti nám stojí Třinec, asi nejhorší a nejtěžší tým v play off, jednak play off hrát umí a bohužel rozhodčí jim i dost pomáhají.
Nezapomenu na kouzelný kvíz po MS 2000 a finále se Slováky.Jestli ma většina hráčů podobně nastavenou hlavu jako někteří tady, tak budeme věčně druzí![]()
Přesně tohle jsem psal.....ale Swene, za to si můžem sami, kdo ho takhle složil.....hráč se pozná, až v těžkých a rozhodujících situacích.....a my těch posránkú v týmu máme hodněJestli to chtějí uhrát pouze duem Č+S, tak se mohou rovnou vzdát.
Jako sorry, ale být ostatními hráči, hanba by mne fackovala. To jsou fakt všichni ostatní takové sračky, že se k titulu chtějí vydrápat po zádech těchto dvou kluků? Je mi z nich blbě i dneska..![]()