Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Nám ani jeden?? A co to Mandyho koleno, které mělo být 5+ do konce??A na polským fóru samozřejmě brek na rozhodčí
To fakt snad není možný, jim dneska odpustili snad 5 faulů, jeden hned před vyrovnávacím gólem, nám ani jeden, na konci si vymysleli ten icing na puk kterej se pomaleji už klouzat nemohl, to odkládání hry protože jeden z čárařů potřeboval zrovna ošetřit zranění hnedka po icingu popelářů bylo taky moc vtipný, ale podle nich prostě rovina je jen když jim nepísknou nic a nám všechno, a pro jistotu ještě něco navíc.
Souhlasím byly namachrovaný až na půdu...Tvl... Moje nervy..Díky kluci.. Kolem nás sami Trinecak..Boze jak oni jsou namachrovany..
![]()
Seděl jsem dneska prakticky mezi střídačkama, a když ošetřovali toho rozhodčího tak tam stejně u něj byl pořád někdo z poláků... Jinak klasicky Růžička, Daňo.. Daňovi všechno jeden z rozhodčích vždy odkejval.... Růžička řval na rozhodčí i z dálky ze střídačky. To jsem sledoval... Už aby šel Růžička do prdele, rozuměj do důchodu, to je hroznej kripl, on ví že na ně může řvát neustále... takovýho kripla aby pohledal.. stejně jako celá ta jejich banda zkurvenej poláků, v hledišti namachrovaný jak hovado... Krásně jim na konci splaskl hřebínek...A na polským fóru samozřejmě brek na rozhodčí
To fakt snad není možný, jim dneska odpustili snad 5 faulů, jeden hned před vyrovnávacím gólem, nám ani jeden, na konci si vymysleli ten icing na puk kterej se pomaleji už klouzat nemohl, to odkládání hry protože jeden z čárařů potřeboval zrovna ošetřit zranění hnedka po icingu popelářů bylo taky moc vtipný, ale podle nich prostě rovina je jen když jim nepísknou nic a nám všechno, a pro jistotu ještě něco navíc.
Nejsou vsichni stejni. Vedle kamarada nad Jihem dnes sedeli dva. Uplne v pohode. Dnesni jejich hodnoceni bylo, ze jsme vyhrali zaslouzene a sli jsme si cely zapas pro vyhru. Gratulace.Souhlasím byly namachrovaný až na půdu...Stejný jako hráči..
asi vyjímka.. Ale jedna ženská, okolo 50 let co seděla kousek ode mně, tak si stěžovala, že se na ní lilo pivo, a ať tam nahoře(z balkonu) pořadatelé někoho vyhodí. A bylo to asi tak jako s tou třineckou 1,5l flaškou. Nikdo nic neviděl a neslyšel, schválně když pak šla okolo mě do schodů o třetině, tak jsem si k ní zezadu čuchnul a žádný pivo jsem absolutně necítil.. takže tak..Nejsou vsichni stejni. Vedle kamarada nad Jihem dnes sedeli dva. Uplne v pohode. Dnesni jejich hodnoceni bylo, ze jsme vyhrali zaslouzene a sli jsme si cely zapas pro vyhru. Gratulace.
Forbit neni to nas oblibenej “uz nemuzoou!!” “Siiij!!” Atd?Seděl jsem dneska prakticky mezi střídačkama, a když ošetřovali toho rozhodčího tak tam stejně u něj byl pořád někdo z poláků... Jinak klasicky Růžička, Daňo.. Daňovi všechno jeden z rozhodčích vždy odkejval.... Růžička řval na rozhodčí i z dálky ze střídačky. To jsem sledoval... Už aby šel Růžička do prdele, rozuměj do důchodu, to je hroznej kripl, on ví že na ně může řvát neustále... takovýho kripla aby pohledal.. stejně jako celá ta jejich banda zkurvenej poláků, v hledišti namachrovaný jak hovado... Krásně jim na konci splaskl hřebínek...
P.S. Vy někdo znáte toho Norbiho nebo Nordiho nebo jak se jmenuje... Jako dneska se na něj docela nepěkně ošklíblo pár hráčů a jeden z trenérů + asi kustod, prostě naše lávka... navíc se pořád zvedal ze sedačky
Neříkám ať si každej fandí jak chce, ale řvát když je komerčka šíííího, zahoď ho... nebo když se normálně hraje a nic se zrovna neděje - co jééééééé... Střídej, když zrovna vystřídali a podobný kecy.. no já nevim.. Fanoušek asi velkej, i pokreslenej, a asi i znalej, ale ten chlast dělá fakt hodně. Působil tam v mém sektoru dost rušivě... a pár lidí mu to dávalo najevo.
asi jo... já ho neznal.. seděl jsem tam po dlouhé době prvně... šedý vlasy, věk nevim... to se těžko odhaduje.. třeba 45?Forbit neni to nas oblibenej “uz nemuzoou!!” “Siiij!!” Atd?jak jsme sedeli za stridackou 2 roky zpatky
Jo, to bude onasi jo... já ho neznal.. seděl jsem tam po dlouhé době prvně... šedý vlasy, věk nevim... to se těžko odhaduje.. třeba 45?
Šiiiiiiij řval furt.. taky zahoď ho, i když nebylo zrovna koho...![]()
Ve 102 jich bylo mrak.. Sedím a za nama 4 Poláci.. Rozhodčí pisknul jejich faul.. A za mnou se ozvalo vypadni, vypadni.. Prostě mě to nedalo.. Tak se otočím a povídám ale on vyhodil Vas..Nejsou vsichni stejni. Vedle kamarada nad Jihem dnes sedeli dva. Uplne v pohode. Dnesni jejich hodnoceni bylo, ze jsme vyhrali zaslouzene a sli jsme si cely zapas pro vyhru. Gratulace.
No ... Herčík .. byl jsem se podívat na béčku , že by tam hokejově vyčníval, tak to ani náhodou. A to jak se hraje PO tak to by vůbec nedal, protože to bolí... Radil.... přínos asi jako letos Kousal po zranění ( a to ho jako hokejistu mám rád) takže nula. Gazda v PO úplně jinde než Košťálek....tomu vyšla zákl. část ale v PO úplně mimo...nestíhá nedá nahrávku (viz dnes) ....když je na ledě Gazda jsem klidnější (i když né o mocOno je vcelku blbý, když chce klub něco a pak trenér něco. Klub chtěl hrát Herčíka, Pešán ne. Mohl tu teda zůstat Jones. Klub chtěl Radila, Pešán ne. Mohl se teda sehnat typologicky podobný hráč, což nám chybí. Klub nechtěl Koštálka, podepsal Gazdu. Pešán chtěl Kostálka a Gazda tu je za randál k ničemu, protože nemá roli, pro kterou se podepsal. Chápu některé věci nejdou ovlivnit, protože Pešán přišel po sezoně, a ty věci už byly v běhu, ale bylo by fajn, kdyby se tyhle pohledy sportovního vedení a trenéra pro příští sezonu sjednotili. Odchovance v týmu chci také. Kohokoliv je mi jedno jestli to bude Herčík, Lichtag, Pavel nebo Petr. Ale tak nějak mi není jedno, kdo tu hraje. Chtěl bych to jak za Kusého, kdy tu byli jak rozdíloví hráči odjinud, tak vedle nich rostli odchovanci. Chci chodit na Padrubice, ne na nějaké béčko nároďáku. Věřím že Sýkora nebo Čáslava chtějí to samé a zase se toho brzy dočkáme...
Úplně Akta Xasi vyjímka.. Ale jedna ženská, okolo 50 let co seděla kousek ode mně, tak si stěžovala, že se na ní lilo pivo, a ať tam nahoře(z balkonu) pořadatelé někoho vyhodí. A bylo to asi tak jako s tou třineckou 1,5l flaškou. Nikdo nic neviděl a neslyšel, schválně když pak šla okolo mě do schodů o třetině, tak jsem si k ní zezadu čuchnul a žádný pivo jsem absolutně necítil.. takže tak..
tak mohlo to třeba dopadnout někam poblíž ní. Nebude všem vysvětlovat detaily.asi vyjímka.. Ale jedna ženská, okolo 50 let co seděla kousek ode mně, tak si stěžovala, že se na ní lilo pivo, a ať tam nahoře(z balkonu) pořadatelé někoho vyhodí. A bylo to asi tak jako s tou třineckou 1,5l flaškou. Nikdo nic neviděl a neslyšel, schválně když pak šla okolo mě do schodů o třetině, tak jsem si k ní zezadu čuchnul a žádný pivo jsem absolutně necítil.. takže tak..
To nebylo koleno, i ve studiu oneplay kde si nikdy nezapomenou do podrobna pěkně rozebrat "kontroverze" (tedy ty naše), si to nemysleli.Nám ani jeden?? A co to Mandyho koleno, které mělo být 5+ do konce??
Je to blízko a zároveň strašně dalekoNejtěžší krok máme před sebou a zrovna proti Třinci mám pocit jako by teď znovu začínala série
Růžička je brutální vadivec a vajgl, pořád jen řve na rozhodčí a stěžuje si na vše. Ale to v Oneplay studio nezazní!Seděl jsem dneska prakticky mezi střídačkama, a když ošetřovali toho rozhodčího tak tam stejně u něj byl pořád někdo z poláků... Jinak klasicky Růžička, Daňo.. Daňovi všechno jeden z rozhodčích vždy odkejval.... Růžička řval na rozhodčí i z dálky ze střídačky. To jsem sledoval... Už aby šel Růžička do prdele, rozuměj do důchodu, to je hroznej kripl, on ví že na ně může řvát neustále... takovýho kripla aby pohledal.. stejně jako celá ta jejich banda zkurvenej poláků, v hledišti namachrovaný jak hovado... Krásně jim na konci splaskl hřebínek...
P.S. Vy někdo znáte toho Norbiho nebo Nordiho nebo jak se jmenuje... Jako dneska se na něj docela nepěkně ošklíblo pár hráčů a jeden z trenérů + asi kustod, prostě naše lávka... navíc se pořád zvedal ze sedačky
Neříkám ať si každej fandí jak chce, ale řvát když je komerčka šíííího, zahoď ho... nebo když se normálně hraje a nic se zrovna neděje - co jééééééé... Střídej, když zrovna vystřídali a podobný kecy.. no já nevim.. Fanoušek asi velkej, i pokreslenej, a asi i znalej, ale ten chlast dělá fakt hodně. Působil tam v mém sektoru dost rušivě... a pár lidí mu to dávalo najevo.
To se říkat nesmí... Dneska výhra na X je celkem klid..Růžička je brutální vadivec a vajgl, pořád jen řve na rozhodčí a stěžuje si na vše. Ale to v Oneplay studio nezazní!
No jo, oni jsou zvyklí že vyloučení - automaticky jde soupeř.... takže se ani nedivím, oni neznají jaké to je, když hrajou oslabeníVe 102 jich bylo mrak.. Sedím a za nama 4 Poláci.. Rozhodčí pisknul jejich faul.. A za mnou se ozvalo vypadni, vypadni.. Prostě mě to nedalo.. Tak se otočím a povídám ale on vyhodil Vas..![]()
I když jsme dneska vyhráli a je to strašně důležitý vítězství, tak pořád cítim určitou zlobu na ten 3. zápas, jak odflákli ten konec....Je to blízko a zároveň strašně daleko![]()
jo souhlas.. ale ted už jen dopředu... u nich to musíme prostě umlátit!!!!! na hokej už jít u nás nechci!!!Teď mě o 10000% víc sere ten projebaný zápas v Třinci....mohl být konec.....
přesně tak... dobře jste to tady popsali všechny ty fauly dneska co na nás nebyly odpískaný, schválně jsem si to zpětně celý četl, jestli se shodnu s tím co tu bude po zápase napsáno a je to taktak takhle padl i ten viteznej gol Musila minulej zapas, kdy tam vyautovali dost za hranou Sedla za jejich branou. Jim jako tem chudejm Popelkam tohle už prochazí 8 let a ma to nedilny podil na jejich titulech