Hokej

A na polským fóru samozřejmě brek na rozhodčí 😂

To fakt snad není možný, jim dneska odpustili snad 5 faulů, jeden hned před vyrovnávacím gólem, nám ani jeden, na konci si vymysleli ten icing na puk kterej se pomaleji už klouzat nemohl, to odkládání hry protože jeden z čárařů potřeboval zrovna ošetřit zranění hnedka po icingu popelářů bylo taky moc vtipný, ale podle nich prostě rovina je jen když jim nepísknou nic a nám všechno, a pro jistotu ještě něco navíc.
Nám ani jeden?? A co to Mandyho koleno, které mělo být 5+ do konce??

A na polským fóru samozřejmě brek na rozhodčí 😂

To fakt snad není možný, jim dneska odpustili snad 5 faulů, jeden hned před vyrovnávacím gólem, nám ani jeden, na konci si vymysleli ten icing na puk kterej se pomaleji už klouzat nemohl, to odkládání hry protože jeden z čárařů potřeboval zrovna ošetřit zranění hnedka po icingu popelářů bylo taky moc vtipný, ale podle nich prostě rovina je jen když jim nepísknou nic a nám všechno, a pro jistotu ještě něco navíc.
Seděl jsem dneska prakticky mezi střídačkama, a když ošetřovali toho rozhodčího tak tam stejně u něj byl pořád někdo z poláků... Jinak klasicky Růžička, Daňo.. Daňovi všechno jeden z rozhodčích vždy odkejval.... Růžička řval na rozhodčí i z dálky ze střídačky. To jsem sledoval... Už aby šel Růžička do prdele, rozuměj do důchodu, to je hroznej kripl, on ví že na ně může řvát neustále... takovýho kripla aby pohledal.. stejně jako celá ta jejich banda zkurvenej poláků, v hledišti namachrovaný jak hovado... Krásně jim na konci splaskl hřebínek...

P.S. Vy někdo znáte toho Norbiho nebo Nordiho nebo jak se jmenuje... Jako dneska se na něj docela nepěkně ošklíblo pár hráčů a jeden z trenérů + asi kustod, prostě naše lávka... navíc se pořád zvedal ze sedačky

Neříkám ať si každej fandí jak chce, ale řvát když je komerčka šíííího, zahoď ho... nebo když se normálně hraje a nic se zrovna neděje - co jééééééé... Střídej, když zrovna vystřídali a podobný kecy.. no já nevim.. Fanoušek asi velkej, i pokreslenej, a asi i znalej, ale ten chlast dělá fakt hodně. Působil tam v mém sektoru dost rušivě... a pár lidí mu to dávalo najevo.

Naposledy upraveno:
Hlasim navrat…:)

priznam se, ze po prakticky probdely noci jsem nevedel, co se mnou hokej udela, bral jsem to vic s nadhledem a … stejne nadaval, picoval, a fandil🤷‍♂️😅 jen jsem byl min nervozni nez minuly zapasy.

Tech sanci, co mi spalime, tvl. Jsem si rikal, ze to je pomsta od hokejovyho boha za ten (damy prominou) promrdanej treti zapas serie. Nakonec se na nas hokejovej buh usmal, snad mu to vydrzi jeste jednou😃

Bavil: celej tym, aktivni hra, utocna, mistama mozna az moc otevrena, ale melo to sakra koule. Zminim tu dve jmena:
- Sedlo - pan kapitan, dneska ho byl plnej led a pravem nej hrac zapasu. Mimochodem, libilo se mi, jak se za nej tym nekolikrat postavil - tusim jednou treba Kondel vyletel na trinecaka, kdyz se do Sedla zacal navazet? Super, tak to ma vypadat.
- Fejes - to byl ficak! Nebylo vubec znat, ze nehraje, odpocanej a se zdravou drzosti. Skoda jen, ze nedal gola, sance na to mel. Pokud jo Pesi necha v sestave, jedine dobre.
- jinak bych se se jmenama opakoval, dneska se mi libili prakticky vsichni… jen Koste uz by sakra mohl najit miridla😅

Stav 3:2 s Trincem zname, ta vzpominka jeste porad boli. Pokud navazeme na dnesni spil, muzeme to dotahnout v utery. Prosim, sedmy zapas ne, mam jen jedny nervy 😅

Pred finale jsem rikal, ze letosni play off se nese ve jmenu odplat za posledni prohrana finale. Brno (finale 2025), Sparta (finale 2007), pojdme to dotahnout a pomstit i rok 2024! 💪

❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️🤍
/
❤️‍🩹❤️‍🩹🖤🖤

PS: Buffalo vede v Bostonu po první tretine 4:0, tak si predstavuju nas zapas v utery😅

PPS: ty zkurveny videohry letosniho play-off mi zkazily oslavu sedlova golu. Jednak jsme to ze zapadu poradne nevideli, druhak vsichni cekali po golu ze skrumaze zas challenge. Nastesti se to nekonalo☺️

Naposledy upraveno:
Nejsou vsichni stejni. Vedle kamarada nad Jihem dnes sedeli dva. Uplne v pohode. Dnesni jejich hodnoceni bylo, ze jsme vyhrali zaslouzene a sli jsme si cely zapas pro vyhru. Gratulace.
asi vyjímka.. Ale jedna ženská, okolo 50 let co seděla kousek ode mně, tak si stěžovala, že se na ní lilo pivo, a ať tam nahoře(z balkonu) pořadatelé někoho vyhodí. A bylo to asi tak jako s tou třineckou 1,5l flaškou. Nikdo nic neviděl a neslyšel, schválně když pak šla okolo mě do schodů o třetině, tak jsem si k ní zezadu čuchnul a žádný pivo jsem absolutně necítil.. takže tak..

Seděl jsem dneska prakticky mezi střídačkama, a když ošetřovali toho rozhodčího tak tam stejně u něj byl pořád někdo z poláků... Jinak klasicky Růžička, Daňo.. Daňovi všechno jeden z rozhodčích vždy odkejval.... Růžička řval na rozhodčí i z dálky ze střídačky. To jsem sledoval... Už aby šel Růžička do prdele, rozuměj do důchodu, to je hroznej kripl, on ví že na ně může řvát neustále... takovýho kripla aby pohledal.. stejně jako celá ta jejich banda zkurvenej poláků, v hledišti namachrovaný jak hovado... Krásně jim na konci splaskl hřebínek...

P.S. Vy někdo znáte toho Norbiho nebo Nordiho nebo jak se jmenuje... Jako dneska se na něj docela nepěkně ošklíblo pár hráčů a jeden z trenérů + asi kustod, prostě naše lávka... navíc se pořád zvedal ze sedačky

Neříkám ať si každej fandí jak chce, ale řvát když je komerčka šíííího, zahoď ho... nebo když se normálně hraje a nic se zrovna neděje - co jééééééé... Střídej, když zrovna vystřídali a podobný kecy.. no já nevim.. Fanoušek asi velkej, i pokreslenej, a asi i znalej, ale ten chlast dělá fakt hodně. Působil tam v mém sektoru dost rušivě... a pár lidí mu to dávalo najevo.
Forbit neni to nas oblibenej “uz nemuzoou!!” “Siiij!!” Atd?😅 jak jsme sedeli za stridackou 2 roky zpatky

Forbit neni to nas oblibenej “uz nemuzoou!!” “Siiij!!” Atd?😅 jak jsme sedeli za stridackou 2 roky zpatky
asi jo... já ho neznal.. seděl jsem tam po dlouhé době prvně... šedý vlasy, věk nevim... to se těžko odhaduje.. třeba 45?

Šiiiiiiij řval furt.. taky zahoď ho, i když nebylo zrovna koho...🤣

asi jo... já ho neznal.. seděl jsem tam po dlouhé době prvně... šedý vlasy, věk nevim... to se těžko odhaduje.. třeba 45?

Šiiiiiiij řval furt.. taky zahoď ho, i když nebylo zrovna koho...🤣
Jo, to bude on😅 obcas ho zabira kostka… ma u nas za lavkou permici, uz kvuli nemu jsem vzdycky hledal mista jinde😅

Nejsou vsichni stejni. Vedle kamarada nad Jihem dnes sedeli dva. Uplne v pohode. Dnesni jejich hodnoceni bylo, ze jsme vyhrali zaslouzene a sli jsme si cely zapas pro vyhru. Gratulace.
Ve 102 jich bylo mrak.. Sedím a za nama 4 Poláci.. Rozhodčí pisknul jejich faul.. A za mnou se ozvalo vypadni, vypadni.. Prostě mě to nedalo.. Tak se otočím a povídám ale on vyhodil Vas..🤣🤣🤣

Ono je vcelku blbý, když chce klub něco a pak trenér něco. Klub chtěl hrát Herčíka, Pešán ne. Mohl tu teda zůstat Jones. Klub chtěl Radila, Pešán ne. Mohl se teda sehnat typologicky podobný hráč, což nám chybí. Klub nechtěl Koštálka, podepsal Gazdu. Pešán chtěl Kostálka a Gazda tu je za randál k ničemu, protože nemá roli, pro kterou se podepsal. Chápu některé věci nejdou ovlivnit, protože Pešán přišel po sezoně, a ty věci už byly v běhu, ale bylo by fajn, kdyby se tyhle pohledy sportovního vedení a trenéra pro příští sezonu sjednotili. Odchovance v týmu chci také. Kohokoliv je mi jedno jestli to bude Herčík, Lichtag, Pavel nebo Petr. Ale tak nějak mi není jedno, kdo tu hraje. Chtěl bych to jak za Kusého, kdy tu byli jak rozdíloví hráči odjinud, tak vedle nich rostli odchovanci. Chci chodit na Padrubice, ne na nějaké béčko nároďáku. Věřím že Sýkora nebo Čáslava chtějí to samé a zase se toho brzy dočkáme...
No ... Herčík .. byl jsem se podívat na béčku , že by tam hokejově vyčníval, tak to ani náhodou. A to jak se hraje PO tak to by vůbec nedal, protože to bolí... Radil.... přínos asi jako letos Kousal po zranění ( a to ho jako hokejistu mám rád) takže nula. Gazda v PO úplně jinde než Košťálek....tomu vyšla zákl. část ale v PO úplně mimo...nestíhá nedá nahrávku (viz dnes) ....když je na ledě Gazda jsem klidnější (i když né o moc :-) )..... a na odchovance už se hokej pár let nehraje, taky bych tu rád viděl kluky co tu hokejově vyrostli, ale doba je holt jiná. Aby tu vyrostla lajna jako Kolář-Koukal-Průcha... tak toho, už se asi nedočkáme. A když čtu tvoje příspěvky tak nevím proč nefandíš někomu jinému, když je v Dynamu podle tebe všechno špatně.

Dnes výborný výkon 👍🏼
Kacetl se mi zdál nejistý v minulých zápasech, dnes ale Třinec držel hodně solidně. V úterý by se nám hodila zase nějaká jeho brambora.
To že hraje Koště totálně bez formy, bez pohybu, rychlosti a evidentně i bez sebedůvěry, důležité části hry (pp, závěr), je mi záhadou. Snad nás jeho nevýkony nebudou stát ten vytoužený kýbl.
Jinak trochu soudnosti 🙏🏼
Zebry dnes v pohodě, studio oneplay taky ok.
V úterý všichni na Perštýňák!!!

asi vyjímka.. Ale jedna ženská, okolo 50 let co seděla kousek ode mně, tak si stěžovala, že se na ní lilo pivo, a ať tam nahoře(z balkonu) pořadatelé někoho vyhodí. A bylo to asi tak jako s tou třineckou 1,5l flaškou. Nikdo nic neviděl a neslyšel, schválně když pak šla okolo mě do schodů o třetině, tak jsem si k ní zezadu čuchnul a žádný pivo jsem absolutně necítil.. takže tak..
Úplně Akta X🤣

tak mohlo to třeba dopadnout někam poblíž ní. Nebude všem vysvětlovat detaily. :D

Nám ani jeden?? A co to Mandyho koleno, které mělo být 5+ do konce??
To nebylo koleno, i ve studiu oneplay kde si nikdy nezapomenou do podrobna pěkně rozebrat "kontroverze" (tedy ty naše), si to nemysleli.
Samozřejmě plně čekám že Moder zase pošle disciplinární komisi dalších deset táců aby si na to posvítili....

Růžička je brutální vadivec a vajgl, pořád jen řve na rozhodčí a stěžuje si na vše. Ale to v Oneplay studio nezazní!

Ve 102 jich bylo mrak.. Sedím a za nama 4 Poláci.. Rozhodčí pisknul jejich faul.. A za mnou se ozvalo vypadni, vypadni.. Prostě mě to nedalo.. Tak se otočím a povídám ale on vyhodil Vas..🤣🤣🤣
No jo, oni jsou zvyklí že vyloučení - automaticky jde soupeř.... takže se ani nedivím, oni neznají jaké to je, když hrajou oslabení🤣 dobře jim tak.. ten konec jsem si užíval... všichni pšonci ani nevím jak po závěrečný sekundě okolo nás najednou prostě nebyli, ani jim nešlo popřát šťastnou cestu🤣 jak pára nad hrncem🤣

Je to blízko a zároveň strašně daleko 🙏
I když jsme dneska vyhráli a je to strašně důležitý vítězství, tak pořád cítim určitou zlobu na ten 3. zápas, jak odflákli ten konec....

tak takhle padl i ten viteznej gol Musila minulej zapas, kdy tam vyautovali dost za hranou Sedla za jejich branou. Jim jako tem chudejm Popelkam tohle už prochazí 8 let a ma to nedilny podil na jejich titulech
přesně tak... dobře jste to tady popsali všechny ty fauly dneska co na nás nebyly odpískaný, schválně jsem si to zpětně celý četl, jestli se shodnu s tím co tu bude po zápase napsáno a je to tak

Na druhou stranu, nebýt té špatné produktivity hlavně během první třetiny, tak k těmhle blbý situacím kdy něco zebra nepískne, protože cítí že je ten moment, ta vhodná doba nás potopit, by ani nenastal... za stavu 3:0 nebo 4:0 by se na to zebry vysrali. Oni to dělají jen když je šance tím třinci pomoct

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno