Hokej

Rozhovor s naším obráncem v juncích, Teodorem Vápeníkem.
Tak jsem si přečetl ten rozhovor s Teodorem Vápeníkem. Celkem fajn. A všiml jsem si na tom krátkém videu z kabiny, že má celkem dle očekávání, kreativní a nápaditou přezdívku "Vápno". No, až přejde do dospělých, jako že mu to přeju, s touto přezdívkou to bude mít tady na fóru těžké. :)

Zítra první zápas finále a nikde řádek nebo sloupeček. Nevím, ale PR produktu extraliga funguje, to nemohu říci.

Zcela náhodou mediální šum utichl s vypadnutím sralty🤔 Zřejmě si redaktoři koncernu pana Pražáka vzali dovolenou. Ani ódy na tzinec nikde? Probíhá aktuálně nějaká jiná sportovní akce, krom řešení plivance Chorého? Nebo už se v redakcích vůbec nemaká?

Čau hoši, náhodou nemáte někdo navíc dva lupeny na zítřejší zápas?

To hraje juniorka opravdu zítra 16:30? Proč nehrají dřív navíc když hrají zrovna s Třincem jako áčko?

Rozhovor s naším obráncem v juncích, Teodorem Vápeníkem.
Calgary Hitmen je hrozný název 😭

Přílohy

• 1776433345855.webp
    1776433345855.webp
    2.7 MB · Zobrazení: 1
No že opět se blíží finále a opět vylejzají tyto typy článků.
Ajo tak.. pardon. V záři reflektorů. Nedivil bych se ,kdyby si zase někdo vzpomněl, s kým chodí na oběd a jakého kadeřníka má.

Kdo je Roman Červenka? Takto ho neznáte!

To hraje juniorka opravdu zítra 16:30? Proč nehrají dřív navíc když hrají zrovna s Třincem jako áčko?
Už to tady někdo vysvětloval. Není místo v hale. Reálně asi nikoho před nějakou dobou nenapadlo, že by tahle situace mohla nastat. Škoda, ale co už 🤷

V sedm nám začíná baráž. Přeju spíš Litvajzu, do extraligy prostě patří. Na druhou stranu Jihlava má nový stadion a nahradil by tu litvínovskou stodolu.

Extraliga bez Litvínova, to nějak není ono.

Vůbec by mi nechyběla Mladá Boleslav, hokej tam stejně netáhne, hala jim nesplňuje parametry - dostávají na to výjimku, Král už tam nekoučuje a jak vyřadit Mechov v prvním kole play-off už taky zapomněli.

Jo a navíc s Kladnem jsou to dva kluby ve středočeském kraji. Jeden stačí 😁
Zvlášť teď když Kladno chystá změny které by měly vést k lepšímu.

Naposledy upraveno:
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno