Hele já třeba úplně nejvíc jako ryba ve vodě jsem v astrofyziceNěkteří mají tak vysoké sebevědomí, že si ani pak neuvědomí, jaké plácají blbosti, jako v případě Dariny. Ona se vyjadřuje úplně ke všemu i v oboru, o kterém moc neví.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Hele já třeba úplně nejvíc jako ryba ve vodě jsem v astrofyziceNěkteří mají tak vysoké sebevědomí, že si ani pak neuvědomí, jaké plácají blbosti, jako v případě Dariny. Ona se vyjadřuje úplně ke všemu i v oboru, o kterém moc neví.
Prave..zrovna ona bude psat o někom,ze je materiálNěkteří mají tak vysoké sebevědomí, že si ani pak neuvědomí, jaké plácají blbosti, jako v případě Dariny. Ona se vyjadřuje úplně ke všemu i v oboru, o kterém moc neví.
Jako ten co ho je všude kolem nás spoustu?Jeden z uvedených hráčů také nemá zájem![]()
nevím, který, ale i jednom jsem myslel, že ten zájem určitě má.Jeden z uvedených hráčů také nemá zájem![]()
Je to ve všech těchto "bulvárech"Čeho se ještě dočkáme
![]()
Hokejista Roman Červenka je po rozchodu s manželkou opět zadaný. Sbalil o 18 let mladší herečku
Manželství hokejisty Romana Červenky a někdejší Miss Veroniky Červenkové se v minulém roce rozpadlo. Dvojice se rozešla po celkem čtrnácti letech vztahu a deseti letech od svatby.www.super.cz
Pro nás jedině dobře, Červus se bude chtít před novou kočkou pořádně ukázatČeho se ještě dočkáme
![]()
Hokejista Roman Červenka je po rozchodu s manželkou opět zadaný. Sbalil o 18 let mladší herečku
Manželství hokejisty Romana Červenky a někdejší Miss Veroniky Červenkové se v minulém roce rozpadlo. Dvojice se rozešla po celkem čtrnácti letech vztahu a deseti letech od svatby.www.super.cz
Tak pamatujeme i změnu ze třetiny na třetinu, ne?tak on se system piskani muze zmenit i prechodem z prvniho do druheho finale, to uz taky zname preci
Tak proto byla ve středu na hokejiJe to ve všech těchto "bulvárech"
Červus je prostě celebrita![]()
At vezme na hokej par kamarádek,vrstevnic a kluci nepřestanou bruslit ani na střídačcePro nás jedině dobře, Červus se bude chtít před novou kočkou pořádně ukázat![]()
![]()
1. Červenka působil na večeři jak Hrdlička.. ok..tak hlavně,že nebyl za Hejla nebo za BlbounaČeho se ještě dočkáme
![]()
Naopak pane Doktor, to je mistrovský tah, když je pech/pecháček s vámi, nemůže být proti Vám. Pecháčková jako Pecháček, doba jde vpřed. Jsem si říkal, čím to, jak tam Sparťanům cinkly tři tyčky a ejhle, to byl pecháček, vlastně Pecháčková1. Červenka působil na večeři jak Hrdlička.. ok..tak hlavně,že nebyl za Hejla nebo za Blbouna
2. Vážně si na playoff musí nabrnknout Pecháčkovou? Nemohl sbalit třeba Šťastnou nebo Klikařovou?
Ale hlavně:
![]()
A
![]()
Tak jsem si přečetl ten rozhovor s Teodorem Vápeníkem. Celkem fajn. A všiml jsem si na tom krátkém videu z kabiny, že má celkem dle očekávání, kreativní a nápaditou přezdívku "Vápno". No, až přejde do dospělých, jako že mu to přeju, s touto přezdívkou to bude mít tady na fóru těžké.Rozhovor s naším obráncem v juncích, Teodorem Vápeníkem.
![]()
Máme dost energie na obrat, burcuje Vápeník. Ohlíží se i za Kanadou: Otevřela mi oči | Hokej.cz - web českého hokeje
V play off odehráli už osmnáct utkání, a přesto ještě nemají dost. Řeč je o juniorech Pardubic, kteří ve čtvrtek odvrátili první finálový mečbol Třince a sérii vrátili domů za stavu 2:3 na zápasy. Po bodové stránce táhne jejich tým překvapivě obránce – Teodor Vápeník přitom zahajoval sezonu v...www.hokej.cz
to jsem asi v životě neviděl... Jen jsem slyšel nějaké písničky.Vápno byl taky Ibrahim Majga z Fontány pro Zuzanu.
já jsem ji to v podstatě řekl slušne na X a šel jsem ihned do bloku. BlbkaOno je nejhorší, když si všichni myslí, co jsi za krávu, ale nikdo ti nic neřekne a ty žiješ v bludu, a za zády se ti smějí....
Chyba.....stojí to za to i když pouze a jen,kvůli Evy Vejmělkovéto jsem asi v životě neviděl... Jen jsem slyšel nějaké písničky.
a jakou měla střelu? Nevyděsila Willdu moc?Tak proto byla ve středu na hokejiJsem jí viděl při rozbruslení
![]()
Zajímavější by bylo porovnání ne absolutní, ale vzhledem ke kupní síle