Hokej

Čeho se ještě dočkáme
1. Červenka působil na večeři jak Hrdlička.. ok..tak hlavně,že nebyl za Hejla nebo za Blbouna🤣
2. Vážně si na playoff musí nabrnknout Pecháčkovou? Nemohl sbalit třeba Šťastnou nebo Klikařovou?🤦🤣

Ale hlavně:
Hokej Mistrovstvi GIF by Seznam.cz

A

Rozhovor s naším obráncem v juncích, Teodorem Vápeníkem.

1. Červenka působil na večeři jak Hrdlička.. ok..tak hlavně,že nebyl za Hejla nebo za Blbouna🤣
2. Vážně si na playoff musí nabrnknout Pecháčkovou? Nemohl sbalit třeba Šťastnou nebo Klikařovou?🤦🤣

Ale hlavně:

A
Naopak pane Doktor, to je mistrovský tah, když je pech/pecháček s vámi, nemůže být proti Vám. Pecháčková jako Pecháček, doba jde vpřed. Jsem si říkal, čím to, jak tam Sparťanům cinkly tři tyčky a ejhle, to byl pecháček, vlastně Pecháčková :D

Rozhovor s naším obráncem v juncích, Teodorem Vápeníkem.
Tak jsem si přečetl ten rozhovor s Teodorem Vápeníkem. Celkem fajn. A všiml jsem si na tom krátkém videu z kabiny, že má celkem dle očekávání, kreativní a nápaditou přezdívku "Vápno". No, až přejde do dospělých, jako že mu to přeju, s touto přezdívkou to bude mít tady na fóru těžké. :)

Zítra první zápas finále a nikde řádek nebo sloupeček. Nevím, ale PR produktu extraliga funguje, to nemohu říci.

Zcela náhodou mediální šum utichl s vypadnutím sralty🤔 Zřejmě si redaktoři koncernu pana Pražáka vzali dovolenou. Ani ódy na tzinec nikde? Probíhá aktuálně nějaká jiná sportovní akce, krom řešení plivance Chorého? Nebo už se v redakcích vůbec nemaká?

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno