Hokej

Ceny lístků na play-off, každoroční kolorit názorů. Tady souhlasím s Horákem, ale i některými z Vás. Mě hned napadlo, že nebude plno. Středa Sparta, sobota a neděle Třinec. 3x za 5 dní na hokej, kdo platí za rodinu, je to dost peněz. A jak píše, kdyby to napálili na G7 se Spartou, vyprodali by to. Včera hezky, navíc na ČT sport, dneska na Oneplay. A tak si řekneš, vyberu si 2 zápasy ze tří. Který to budou? Loňské finále stálo zhruba stejně a vyprodáno bylo. Jenže tam prostě byla pauza po SF, letos ta prodleva byla 2 dny. Dovětek - ty lístky za sloupy a do dolních řad by asi mohly být lacinější
Mimochodem, když jsme u toho. Často jsi tu psal, že nám není nic do toho, jak náš klub hospodaří a že my to neplatíme, že si to platí majitel. Kromě toho, že jsem psal, že si můžu dělat starosti o to, aby klub nezkrachoval apod., se to projevuje i tady. Myslím si, že cena lístků je částečně daná i skladbou týmu a snahou vydělat nejvíc peněz a pokrýt náklady. Jasně, je přirozené nastavit cenu lístků na "nejvyšší hranici pro maximalizaci zisku", ale myslím, že jedním z faktorů je i to, že "za kvalitu si lidé připlatí"... Tudíž si myslím, že hospodaření klubu se touto cestou fanoušků dotýkat může.

Myslíte toho hodně vášnivého fandu co pravidelně bývá v sektoru 105? Starší, šedý vlasy, brýle, má myslím dres v vlastní jmenovkou (už si nevzpomínám co tam přesně má).

Ten je opravdu neúnavný 😂
Akorát jeho hlášky ne moc často úplně souvisí hrou na ledě, a jsou poněkud jednotvárné a repetitivní ("Co je?!" - "Jedeme Dynamo!!" - "Co je?! Hrajem doma Dynamo!" - "Urvi ho!!!" - "ŠIJ!!!" - "Šij to na branku!!", ....)
Takový soundboard trochu 😅 (nebo zaseklý gramofon, chcete-li; pro ty co neznají pojem soundboard 😁)

A klidně vydrží takhle dokola tohle vyvolávat celých 60 minut herního času, takže to časem začne poněkud lézt na mozek no 😖😂
Sedíme na 412 ve 2.řadě. Za námi sedí 3 nebo 4 starší lidi, z toho jedna paní s dost výrazným projevem. Každý z nich má zřejmě odtrénováno 500 špílů v NHL, protože je všechno špatně, co to dělá, debil, kam to hraje ten kretén, proč nebruslí lempl a podobně. Nechápu proč tihle lidé chodi na hokej. A jestli se dočkám nový haly a oni budou poblíž, tak si snad vezmu půjčku na skybox.....

Držím palce 🤣já piju Radegast ať se vede nebo ne 🤣 někdy do toho vložím zlatý bažant, na podporu Kela a Čera.
Na pokusy mám svůj žaludek moc rád, ale můj obdiv určitě máš 👏👏👏

Je to byznys, už to někdo dneska počítal, pořád se jim to asi vyplatí víc. Zítra bude možná ještě víc lidí jak dnes.

cca průměrná cena 1500 Kč × 9236 = 13 854 000
kdyby se průměr lístku snížil o 200 a vyprodalo se: 1300 Kč x 10194 = 13 252 200
Stačilo by, kdyby byla levnější kategorie C a D a stání a vyprodalo by se to taky.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno