Hokej

A proč se změnil systém pískání přechodem z čtvrtfinále na semifinále. Byl jsem překvapenej co se vše pískalo s Kometou (nejenom s ní) a co se přestalo pískat se Spartou v semi. Ve finále to bude jako v 7. zápase? Taky se mi to nelíbí a považuju to za alibismus rrozhodčích.
tak on se system piskani muze zmenit i prechodem z prvniho do druheho finale, to uz taky zname preci

A proč se změnil systém pískání přechodem z čtvrtfinále na semifinále. Byl jsem překvapenej co se vše pískalo s Kometou (nejenom s ní) a co se přestalo pískat se Spartou v semi. Ve finále to bude jako v 7. zápase? Taky se mi to nelíbí a považuju to za alibismus rrozhodčích.
Tomu se říká cit pro hokej, prostě rozhodčí pískají tak,jak je zrovna potřeba 🤣

Spartě věnovali skoro celý díl. Gulas začíná být stejně urypany jak ostatní..vadí mi jak zvejka ten tabák, to pro sluchátka není příjemný zvuk. Koreis klasicky nechvali, najednou štěstí potřebuješ, strašně omlouvali Spartu krom Smolyho ten byl dost kriticky na ni, akorát když otevřel hubu Koreis tak jakoby trochu ubral Smoly na názoru
Koho podcast jíš toho píseň zpívej :)

Naposledy upraveno:
Čeho se ještě dočkáme
1. Červenka působil na večeři jak Hrdlička.. ok..tak hlavně,že nebyl za Hejla nebo za Blbouna🤣
2. Vážně si na playoff musí nabrnknout Pecháčkovou? Nemohl sbalit třeba Šťastnou nebo Klikařovou?🤦🤣

Ale hlavně:
Hokej Mistrovstvi GIF by Seznam.cz

A

Rozhovor s naším obráncem v juncích, Teodorem Vápeníkem.

1. Červenka působil na večeři jak Hrdlička.. ok..tak hlavně,že nebyl za Hejla nebo za Blbouna🤣
2. Vážně si na playoff musí nabrnknout Pecháčkovou? Nemohl sbalit třeba Šťastnou nebo Klikařovou?🤦🤣

Ale hlavně:

A
Naopak pane Doktor, to je mistrovský tah, když je pech/pecháček s vámi, nemůže být proti Vám. Pecháčková jako Pecháček, doba jde vpřed. Jsem si říkal, čím to, jak tam Sparťanům cinkly tři tyčky a ejhle, to byl pecháček, vlastně Pecháčková :D

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno