SiderOut
Nahrávač
- 452
- 420
Hodně smutnej pohled...tvl ta Cheza
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Hodně smutnej pohled...tvl ta Cheza
Čas ukazuje jaká byla ostuda darovat bod Litvínovu...
Asi by si to zasloužil, ale lepšího hráče na přesilovku na střelu tam nevidím....Za mne to má v "B" tak trochu na salámu.Herčíka bych posadil za to co předvedů v přesilovce
Přesně, poslal je vlastně do útoku. Střelec má být trochu sobec, ale tomu klukovi už z toho regulérně hrabe..Chyba brankáře bezespiru jasná... tvl, ale co v útočný třetině magořil Herčík, to je taky napřesdržku...
Za úspěch musíme považovat přežití zápasu bez dlouhodobého zranění. Vše ostatní, pokud vůbec jako góly nemluvě o bodech, je obrovský a zcela šťastný bonus navíc.To béčko, letos jedno velké neštěstí..![]()
Strašnej lenoch,ať ho kopnou už doprdele,Herčík línej jak vandrácká hůl![]()
du blinkatTo jsou chyby snad jak z hokejové učebnice. A předesílám, že to video je fakt jen pro otrlé.
To vím přesně. Na flákače a salámisty je nejlepší medicínou VencaKdyž vidím Chezu tak se mi vybavuji sezóny v době temna, působili jsme podle mě stejně, netroufli jsme si hrát hokej a když ano tak jsme dostávali góly a prohrávali. Smutný obraz dnešní Chezy...
A ještě jedna věc, když vidím Zborila, napadá mě otázka co mu vadilo u nás že byl lekla ryba![]()
Za úspěch musíme považovat přežití zápasu bez dlouhodobého zranění. Vše ostatní, pokud vůbec jako góly nemluvě o bodech, je obrovský a zcela šťastný bonus navíc.
Motto pro Bego: Nezranit se!