Hokej

to co tam předvedl Herčík s brankářem neuvěřitelné...

Chyba brankáře bezesporu jasná... tvl, ale co v útočný třetině magořil Herčík, to je taky napřesdržku...

A pak se můžeme divit, že je B tým tam, kde je, když takhle darují gól Vsetínu a dostanou ho do hry. Hned do oslabení, tak snad to ubráníme. Každopádně Herčík a brankář na přes hubu, tohle se jen tak nevidí.

Herca je úplně v prdeli…to až boli se na nej koukat….loni v béčku řádil jak černá ruka…ted ho vidis jen u kiksu,nebo nějakého zmaru…

Chyba brankáře bezespiru jasná... tvl, ale co v útočný třetině magořil Herčík, to je taky napřesdržku...
Přesně, poslal je vlastně do útoku. Střelec má být trochu sobec, ale tomu klukovi už z toho regulérně hrabe..

Jak jsem psal, náš klub ho chce sice naučit pokoře a on to těžce nedává. Pokud je zájem jinde, měli by ho tam na hostování pustit, protože tahle situace do budoucna nepomáhá ani nám, ani jemu.

Když mu teď splníme jeho přání, třeba se srovná a bude za to klubu vděčný, vrátí se rád. V opačném případě ho ztratíme navždy, buď už do extraligy nenakoukne, nebo dostane šanci jinde a k nám už se nikdy nevrátí, protože odejde uražený jako Vožuch..

To béčko, letos jedno velké neštěstí.. 🙁
Za úspěch musíme považovat přežití zápasu bez dlouhodobého zranění. Vše ostatní, pokud vůbec jako góly nemluvě o bodech, je obrovský a zcela šťastný bonus navíc.
Motto pro Bego: Nezranit se!

Tomu Litvínovu to nezávidím, tak to letos bude asi baráž, mají těžkou situaci...snad je někdo zachrání, nějaký miliardář z regionu jako nás

Ntvl! Bylo by to jak z grotesky, kdyby to nebylo neveselé vyjádření aktuální bídy a zmaru Bega v kostce.

Když vidím Chezu tak se mi vybavuji sezóny v době temna, působili jsme podle mě stejně, netroufli jsme si hrát hokej a když ano tak jsme dostávali góly a prohrávali. Smutný obraz dnešní Chezy...
A ještě jedna věc, když vidím Zborila, napadá mě otázka co mu vadilo u nás že byl lekla ryba 🤔

Když vidím Chezu tak se mi vybavuji sezóny v době temna, působili jsme podle mě stejně, netroufli jsme si hrát hokej a když ano tak jsme dostávali góly a prohrávali. Smutný obraz dnešní Chezy...
A ještě jedna věc, když vidím Zborila, napadá mě otázka co mu vadilo u nás že byl lekla ryba 🤔
To vím přesně. Na flákače a salámisty je nejlepší medicínou Venca😁

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno